26

оф

преди 2 години

Стига с тоя ковид цирк. Руската чума е много по-опасна!

25

Iordan Ivanov douser

преди 2 години

Experts must to make tests about PCR tests !!! Alfa tv Bulgaria показа тестове на ИТалиански експерти - лекари about tampons ... Целта на тестовете е ТРАЙНО ТЕЖКО ТРУДНО ЛЕЧИМО УВРЕЖДАНЕ НА МАЙЧИНАТА ОХРАНА НА ГОРНИ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА И УСТНА КУХИНА.. РЕкламните убииства вкл колапси се правят с дигитално холограмни оръжия .Обемно обсебващо проникващи.. Вижте поразени в болницата в Ухан,Италия,България,Франция,САЩ, Русия..Предупреждавам че SARS беше нагла диверсия с камери увреждащи тежко жерт

24

Iordan Ivanov douser

преди 2 години

STOP ANTI HUMAN TERrOR WITH PCR TESTS !!! Милиарди са трайно трудно лечимо увредени от нагло рпестъпната диверсия рекламирана като COVID 19. УВредените от PCR Tests стават лесна плячка на нарочно разпространявани мръсни зарази вкл red killers...Experts must to see US generals and soljers in Litvania from last week//жертвите на ваксини и red killers се разпознават перфектно по зачервявания на лицата.. ВЪпреки че са ваксинирнаи са ЗАРАЗНИ.. Вижте американски военни на влизане в Литва..

23

Маг Витанов

преди 2 години

Боже, господи! Търся любимата сводка на маг Витанов, Бай Шиле и останалите театрали и с лупа успях да я намеря в раздел "Здраве"! Нали това беше най-важното нещо на света, единствената оцеляла болест, която коси на ред 0.02%. Нали трябваше да тичаме да се дупчим през месец с генни модификатори?

22

Demonaz

преди 2 години

Закривайте медицинския комунизъм. Никой пет пари не дава за този жалък цирк. Къде сте платени журналисти,тв водещи, математици и какви ли не други? Нали цяло село в Колумбия е умряло от ковид,нали губернатора на Видин е искал помощ от армията и подобни заглавия,че трябва тренираме у дома доста години на балконите и децата да не излизат. Всички сте за затвор и отнемане на имуществото.

21

Анонимен

преди 2 години

Оня математик с боба, ако е врачка и лев няма да изкара. Пак нищо не позна. На пъп повече се види...

20

Анонимен

преди 2 години

Много бре. При 130 гербавите лъжци къртеха пейките и КПП-та...Освен излизане със СМС...

19

Случаен минувач

преди 2 години

Просто т. нар. "световни господари" (хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки) видяха, че не им се получават замислите и целите. Идеята беше да създадат смъртоносно биологично оръжие. Не се получи толкова смъртоносно. Затова обърнаха страницата и решиха да организират война. Няма така лесно да ни оставят на мира.

18

Анонимен

преди 2 години

А колко са ваксуваните?

17

Търчим за ваксина

преди 2 години

Регистрираните смъртни случаи от какви заболявания са причинени? Каква е основната причина за смърт при починалите? Сигурно са страдали от тежки заболявания, с придружаваща настинка, установена с фалшиви тестове. А колко са т.нар. "излекувани", не е уточнено, да не би да няма "излекувани", липсва информация.

16

Анонимен

преди 2 години

И кое е те така?????

15

УчудЕна

преди 2 години

Въх ни думайтьи, КПП-та няма ли да има, да си спомним за Бойче Специалиста по всичко?!

14

Анонимен

преди 2 години

България 2180 новозаразени, 41 починали. Йордания 2350 новозаразени, 5 починали. Естония 3305 новозаразени 9 починали. Та така ...

13

Случаен минувач

преди 2 години

Факт е, че откакто започна войната, ковидът сякаш изчезна. Никой вече не го коментира, започнаха тихомълком да облекчават мерките.

12

Анонимен

преди 2 години

Четеш коментариите на *** и се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли...

11

Анонимен

преди 2 години

Да си връщат ковида и всичко свързано с него на Америка и всякакви др. техни слуги да вземат с тях

10

Анонимен

преди 2 години

11 то е ясно че тая гадост в Украйна я направиха за да отклонят вниманието на хората от гадните им фашистки действия по ковид ваксинацията и кучешките паспорти. Народите започнаха да се събуждат и да надигат глас и изведнъж от нищото пламна конфликт с бомби! Ясно е, че това отклонява вниманието и в същото време стопира народите да си правят преврати и граждански войни и най-вече запазва статуквото на управляващите! Запада подпали конфликта за да си спаси д-то от народната любов! Из*роди!

9

Анонимен

преди 2 години

Аз съм обявила пълен бойкот на престъпните им мерки, трябва всички задружно да го направим

8

Анонимен

преди 2 години

Сербезова подписа на 07 договора със СЗО, като нищо вече може тихомълком да приемат и да ни чипират и ваксинират задължително

7

Анонимен

преди 2 години

8 принципно така е, но за нас ако се прибираме в бг има, та въпроса е защо не спрат вече с цирка? Ако ония на запад са забравили за ковид фашизма, ние не сме! Хич да не си мислят, че като има война ще търпим още тия безумици.