148

Богатството

преди 2 години

Не се измерва с пари, а с добродетелите на човек. Този убиец е беден по душа! С парите може да си плати на лоткаря. колкото по скоро толкова по добре!

147

Недоразбрал

преди 2 години

Язък му за милиардите след като превърна Русия в тоалетна и единственото място,където може да се прикрива чрез ядрени заплахи извивайки ръцете на целия свят и вземайки още веднъж за заложници собствените си сънародници!Долен,м,ръсен т,ип,крадец от класа и безскруполен у,биец!!Това е идеалът на безмозъчните крадци и уб,ийци в Раша и в България!!Колкото по рано го отстранят,толкоз по добре за нормалните хора в Русия и по целия свят!!

146

Анонимен

преди 2 години

Значи всичко е 6 в Русия, Путин има достатъчно пари да я финансира лично.

145

не може да бъде!

преди 2 години

Английските разузнавателни експерти са напривили невероятно откритие-къде Путин държи своите 200 милиарда долара -оказало се е че ги крие на същото място на което бяха скрити химическите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин!?

144

Анонимен

преди 2 години

Путин има дубльор, който е силно гримиран, затова лицето му е дебело.

143

ни са знай

преди 2 години

Аз пък четох някъде,че земята била плоска. И за малко даповярвам.Едва се въздържах.....

142

наблюдател

преди 2 години

Накрая нищо.

141

Анонимен

преди 2 години

Ех,защо Американските президенти нямат милиарди и трилиони, а само В.Путин има?

140

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Абе вие още в началото на"демокрацията" убихте армията ни,унищожихте селското стопанство,здравеопазване,култура и морал и за отрицателно време разграбихте БГ и станахте от първи комсомолци и комунисти, първи капиталисти и милионери а сега гледате в чинията на другите хора....Пфу, не ви е срам крадци и продажници!

139

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Абее,що не кажете колко мизеруват в БГ - какви заплати и пенсии взимат мнозинството? Колко са вече бездомните и хората които изнемогват с наемите,лекарствата, транспорта и как живеят самотните стари хора по селата оставени на"милоста" на побеснели роми....Що не кажете колко е задлъжняла БГ и откъде пари за къщи,вили и апартаменти от също така побеснелите новобогаташи,а ни занимавате с вашите Глупости

138

Анонимен

преди 2 години

До 153 Всички сме се запътили натам, но някои пристигат обичани и прославени, а други приключват сбръчкани от злoба.

137

Анонимен

преди 2 години

Да си ги носи милиардите в гробищата

136

Роза

преди 2 години

Колкото и пари и богатства да има,може ли да си купи младост и вечен живот?Може ли да си занесе всичкото богатство на гробищата?!Там, в гробищата,има само кости!И не си личи кой какъв е бил!

135

Анонимен

преди 2 години

И дори да има такива богатсва за какво са му на Путин?В момента живее като плъх някъде скрит под земята.Целия свят е против него,даже и троляците ще се обърнат против него като спре да плаща.

134

Анонимен

преди 2 години

Хахахах... за плоскоглавите западняци това е най-важният въпрос. Не се научиха да го чуват и осмислят като говори - истината се съдържа в последното изречение, но неславянин трудно ще разбере какво им казва.

133

Анонимен

преди 2 години

бг сте толкова неграмотни че нема край веднага се вързахте на тези лъжливи новини това не вие бг правителство да крадат

132

Аз

преди 2 години

Не по-богат от Боко и приближените му!

131

Анонимен

преди 2 години

пропаганда дойчевеле един най лъжливите инфомация сега ще плювате плюйте колко си искате важното че фашистите ще си идат от украйна икономиката на украйна ще се влигне на висше ниво а вие бг ще ви текат лигите

130

жалък

преди 2 години

Като минеш 70-така колкото и богатства да трупаш да живееш на 30 метра под земата и да знаеш че цял свят те мрази и ти пожелават да легнеш до ленинне е живот.

129

проверка

преди 2 години

До Im-дртиВайТБ0Й.. Как стои въпросът със богатството на Бг-Баце , ако може шведският специалист Андерш Ослунд да ни осветли ...