5

дедо Ташунко

преди 2 години

Слаб "писател" е Господинов, но самочувствието му е голямо. Опитах се да прочета нещо от 2 негови книги. Не се издържа от скука. Геройски прочетох най-много 15 страници, но се зарекох дори пари да ми дават, няма да го чета. Господинов, поучавай малолетната си дъщеря, но мен с нищо не ме впечатляваш. Физика на тъгата: бла, бла, бла.

4

Анонимен

преди 2 години

Коя истина за войната - вашата слугинска истина, или истинската истина, която се основава на фактите и на причинно-следствените връзки? Долнопробни слуги, пропагандиращи срещу чуждата пропаганда. Някога писателите били съвестта на народа Сега са рупори на чужди интереси, срещу заплащане. Не на войната! На всяка война!

3

Господин Господинов

преди 2 години

Господине, а защо не беше толко емоционален предните 8 години, когато АЗОВ избиваха руснаци? Като ти каже стопанинът дръж и ставаш емоционален, преди това ти е казал стой и седиш с доволно изплезен език?

2

джави

преди 2 години

Ех,Георги-защо го няма Виктор Пасков да те отвее пак.

1

Анонимен

преди 2 години

Войната никога не е свършвала откакто съм се родил е нямало и година, която да е била мирна някъде по света и не само убити разстреляни, а война на промиване на мозъци. В Бг кои са най-популярните предавания за готвачи и певци, кои са с най-ниските заплати учители, лекари. Да погледнем Финландия абсолютно независима страна най-скъпо платени са учителите, най-популярното шоу е за учители и директори на училища. И май руснаците макар че са яли бой от тях не са ги сложили в списъка на не дружелюбни