11

Славчо попов

преди 2 години

От 16 годишен сам на хемодиализа сега сам на 23 и иоще за чакам донор на бъбрек нямам съвпадение на кръвни групи с семейството си от 6,7 години ссм на хемодиализа . дано някой ден имам шанса. Но се радвам че са спасили още двама трима даса живи и здрави семейството на донора

10

бонго

преди 2 години

Стига сте писали глупости в коментарите! По закон всеки от нас е донор, освен ако изрично не го е заявил писмено, а по принцип решението се взима от близките, не от лекарите.

9

Лекар

преди 2 години

Да,и най-важното е че 100% са отишли при "най-нуждаещите" се от тези органи!!!То се вижда от имената на болниците!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Браво!

7

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Да обърнем и другата страница. Болниците, реализирали трансплантациите получават от НЗК солидни суми, част от тях директно за лекарите, без разлика дали пациентът ще оживее. А близките на починалия? Семйство, деца? Само благодарности?

6

Анонимен

преди 2 години

Като минавате през Търново си връзвайте органите с верига и катинарче, че там взеха да стават доста донорските ситуации.

5

Анонимен

преди 2 години

Сръчни доктори има в Търново - докато отвориш уста да им кажеш, че още си жив и вече са те разглобили на органи.

4

Анонимен

преди 2 години

Не е станал донор, никой не го е питал. По-добре напишете взеха органите на 21-годишен, което е по-близо до истината. Дано като са му взели органите да не е бил още жив с шансове за оцеляване, че с нашата медицина нищо не се знае.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Подпишеш ли че искаш да си дариш органите след като починеш то шанса да не те излекуват е голям.

2

Анонимен

преди 2 години

Отново в Търново. Има нещо гнило или там или навсякъде другаде. Защо няма донорски ситуации в София, Пловдив, Варна, Бургас? По-здрави са мозъците на пациентите там ли?

1

Анонимен

преди 2 години

Дано някой ден да имам шанса да спася и аз някой човек.Надали ще има друг смисъл от мен.