27

kiki

преди 2 години

ужас

26

Анонимен

преди 2 години

Обсъждали са ограничената военна операция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Стигнали са до извода че всичко върви по план графика на Путин.

25

Анонимен

преди 2 години

Не е казвал "че е готов да поеме лидерството" на нов политически проект. Това е измислица на днесбг. Той каза, че политическия проект е колективна работа и ако намери подходящите хора, с които да го прави, би се включил. За поемане на лидерството въобще не е и споменавал. Какво нещо са медиите - как може да изменят изходната информация до нейната пълна противоположност.

24

Анонимен

преди 2 години

Краставите руски магарета почнаха да се събират.

23

НОВ ПРОЕКТ

преди 2 години

ТО САМО КУЦИ КОНЕ ОСТАНАХА, КОЙ ДА ВЗЕМЕ В ПАРТИЯТА СИ ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ? МИ НАЛИ И ТОЙ Е СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ? ОТ КЪДЕ АКЪЛ? И ОТ КЪДЕ ПАРТИЙЦИ?

22

Независими медии ?!

преди 2 години

Абе тоя като служебен министър не се появяваше толкова по телевизията, колкото сега като провален и уволнен министър ? Какво става ?!

21

No comment

преди 2 години

Смех смех смех

20

до 21 Бита карта !

преди 2 години

Тоя гънещ се червей искал компенсации ?! Това някакъв майтап ли е ? Кой му дава думата на тоя ? Ако всеки министър уволнен от Бойко си правеше партия, нямаше да им знаем бройката вече...Като какъв точно се явява този ? Кой го пробутва ?

19

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ИЗЯДОХА МУ ПАРИЦИТЕ НА ЧЕРЕПА НИЯ ПИЯВИЦИ. ЯЗЪК ЧЕ ИЗТЪРКАХ ТОЛКОВА ТАЛОНИ - СПОНСОРИРАЛ СЪМ МАЯМАТА КОСТИНБРОДСКА! СЛЕД ИТН И ШНОРХЕЛА, СЕГА И С КИРЕТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ, ОСТАВА ДА ПРОБВАМЕ С НЯКОЙ ДРУГ ПОРЕДЕН И.ИОТ? И ТАКА С ШЕГИ И ЗАКАЧКИ ОТ ДЕ.ИЛ НА ИД- ИОТ СИ ПРАВИМ ЖИВОТА ИНТЕРЕСЕН.

18

Анонимен

преди 2 години

Като служебен министър-председател добре се справяше.

17

Анонимен

преди 2 години

Новия пореден спасител на България се среща със старата к-*** Мая

16

Червей

преди 2 години

Ахаха тоя *** вчера пак се гънеше по БТВ...сега не бил казал война, защото цитирал Путин...иначе било война...абе кой ги бута такива във властта бе...поредната марионетка...

15

Е

преди 2 години

Щом се харесват младите - да се вземат.

14

Пич

преди 2 години

Пропускате доста важни моменти от вчерашното интервю с Янев. Като например това, че е поискал компенсации от американците за забавените самолети. Също, че е искал български батальон под българско командване с евентуални попълнения от чужбина, което Корнелия нещо не е разбрала. Плюс, че имал ключови предложения за секретариат към кризисния щаб за справяне с бежанската вълна. И скоро след това му поискали оставката. Ама нейсе...

13

Анонимен

преди 2 години

Янев, Волен, Костя, Болен, Мая братя Галева...рускиподлоги...Да ги спрем.

12

Янев,

преди 2 години

що залагаш на куц кон,бе? Тая е манерка за издаване - военен си и знаеш, какво означава това. Абе ще плеснете с ръце и ще се прегърнете накрая всичките - Мая, тРумбата, Корнела, Костя....

11

тцтцтц

преди 2 години

Божеееее...ела и си прибери вересиите боже!

10

Тъй де

преди 2 години

Следващата среща ще е с Яне Янев

9

Скрий се бе

преди 2 години

Този невзрачен човечец много си повЕрва...какво нещо е фейсбук. Имаш 2хил последователи и вече се мислиш за Бог !....А се оказа и много зъл

8

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже. Тя тази винаги готова. Но Янев толкова ли го е закъсал, че точно с нея?