19

До 7

преди 2 години

Разбира се, и ти си прав. Даже и поляците се оплакват от наглостта на украинците, заради повечението на едни, страдат и ще страдат други украинци, които не са враждебни и които искат да получат помощ. Поляк се оплаква от наглостта на украинците ( друг е въпросът, че поляците хич не харесват тези хора, понеже една част от украинците са униати и не са католици като тях)https://youtube/watch?v=jPWA-CZ1OZE

18

До 7

преди 2 години

Със сигурност има и такива украинци и украински граждани. Но не всички, дошли да търсят помощ и подкрепа извън Украйна, са такива. Много украинки и бесарабски българки, получили помощ в България БЛАГОДАРЯТ на българите със сълзи в очите!

17

Анонимен

преди 2 години

Има бежански центрове ,където държавата се грижи за тях ,а не по хотелите на морето за месец 1200 лв на човек

16

Анонимен

преди 2 години

Тука май всички си чешат езиците.Не знам дали е правилното място *** мисля че ако ще пълним пообезлюдялата България.По-добре да я пълним с Украински жени и деца отколкото с Авганистански Тал*ибани!Последните направо гъм Германия!

15

Анонимен

преди 2 години

Тестват ли ги за онази смъртоносната болест дето и забравих името?

14

Анонимен

преди 2 години

Не са само жени и деца. Срещу 5000 евро подкуп граничарите пускат и мъже в боеспособна възраст.

13

Тепърва

преди 2 години

До Анонимен Гледах го. Типична укrоноцистка мутра със скъпарски СУВ за над 100 бона. Журналисти го питат какво става в Украйна ,а тоя налетя да им чупи камерата защото не му говорели на хохолsки,а на руски. Тепърва ще видим какво значи свирепа хохъlска престъпност и истерични *** корветки.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Когато Русия нападна и окупира Крим, вие къде бяхте защитница на Путин. Когато в Луганск и Донецк се появиха зелени човечета вие къде бяхте защитници на Путин. Когато те принудиха десетки хиляди украинци да ги напуснат, вие къде бяхте защитници ва Путин. Кога Русия окупира Приднестровието, Абхазия и Осетия, вие къде бяхте защитници на Путин. Сега вече се загрижехте за Украйна. Лицемери.

11

Бежанци

преди 2 години

Не знам дали са бежанци, ама вчера по пътя Разград-Русе и обратно срещнах много, ама много на брой коли с украинска регистрация. Интересното е, че почти всички бяха луксозни джипове, последен модел! Защо не срещнах нито една сиромашка кола? Защо все мъже ги караха, нали само жени и деца напускат Украйна?!?

10

До 2

преди 2 години

А дано,че както всичко поскъпва,не ни трябват нови пиявици ..Да си вървят из Европата,там ще се насладят на омраза към Русия,на дрога и на безплатен обяд

9

Никой

преди 2 години

Двама ? Мамини герои. 21 000 хиляди са в България. Ех, програмисте засрами се.

8

Пламен

преди 2 години

Ужас!Без визи, без ваксини....Само това й липсва на бедна България!Да ходят в сащ, Англия,.....

7

Програмист

преди 2 години

До Никой 8 : спокойно, вчера придърпахме двама за по над 3000 евро заплата. Защото могат неща. Сега по-спокойно ли ще спиш?

6

Анонимен

преди 2 години

След като се запознаят с българската мила картинка, от тия украинци едва ли ще останат и хиляда.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато описвам що за стока са първите домъкнали се ме изтриват. Нагли и безпардонни.Дано дойдат повече работливи и нормални хора. Мисля и че те ще останат, а не тея дето искат да ги обслужваме.

4

Никой

преди 2 години

Луди са само българите,че стоят в тази опоскана държава.Никой трезвомислещ бежанец няма да остане тука за 300 евро заплата.

3

Анонимен

преди 2 години

В тубата има много поучително видео "Не наглейте!" за украинските "бежанци" в Молдова. Препоръчвам да го изгледате, преди да се поддадете на благородни импулси по отношение на прииждащите.

2

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквахте? Докато запада измисляше нови полове русия измисляше нови оръжия. Сега не ревете.

1

Анонимен

преди 2 години

От еди колко си останали половината след някой друг ден и те ще се изнесат като видят хала на българите.