13

От БАН

преди 2 години

Чикатило е украинец, а го нарича руснак. Така на практика сам си вкарва автогол, потвърждавайки, че Украина е Русия. Ясно колко му е ясно на зеленоокия конспиратор. Да си пие хапчетата и да ходи на гастроентеролог за ***.

12

Анонимен

преди 2 години

пак добре, че е в европа, че иначе щеше да е много притеснително

11

Анонимен

преди 2 години

така е, хората умират заради техните лудости а техните жени и деца са Швейцария

10

До 14

преди 2 години

Защо пропускаш Баце?И къщата за държанката му и детето в Барселона?

9

АнонимеН

преди 2 години

АЛИНА КАБАЕВА Е ЗЕЛЕНООКА!!! ЗЕЛЕНООКИТЕ ХОРА СА С НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЛИПСА НА МЕЛАНИН И НЕ Е ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН ПОЛУЧЕН ЦВЯТ И ПОКАЗВА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА ! 3-МАТА НАЙ-ГОЛЕМИ МАСОВИ УБИЙЦИ В РУСИЯ СА ЗЕЛЕНООКИ! ЧИКАТИЛО, ШАХМАТНИЯ УБИЕЦ И АНГАРСКИЯ МАНИАК ! ФАЛШИВИЯ *** СЪЩО Е ЗЕЛЕНООК! ЗЕЛЕНООКИЯ ЦВЯТ СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ НАСЛЕДИ ОТ УВРЕДЕНИ РОДИТЕЛИ С УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИ! БОРИСОВ Е ЗЕЛЕНООК, РАДЕВ Е ЗЕЛЕНООК

8

Анонимен

преди 2 години

Бреййй как я е скрил така, че целият свят знае къде е ? И защо я крие да не би да очаква Украйна да навлезе в Русия ? По-сигурно според мен беше да я скрие в някоя меча хралупа в тайгата, там никой няма да я открие, защото никой не ходи там ......

7

Анонимен

преди 2 години

Логично- диктаторите така правят. Децата им учат на запад, семействата им живеят на запад, а народът им умира от глад. Ей то на Ким Чен Ун и той завършил в Швейцария, жена му носи чанти Шанел и ходи на ски във Франция. Ей я и Корнелка, ето ги и на Лавров дъщерите. Фидел Кастро да не го даваме за пример. И така нататък. Путин редом с тях.

6

Анонимен

преди 2 години

В златна клетка.Нито може да излиза свободно,нито да пътува.Независимо от богатството това не е живот за завиждане.

5

ww

преди 2 години

Американските *** ги тъпчат с хероин,кокаин,и затова може да видите всякакви глупости

4

Анонимен

преди 2 години

Ами след като казва първата жена на Путин че не е между живите от 10 г сигурно не лъже Изключителни тактици са руснаците и имат нюх .Пред света показват хора които не са Путин и отзад дърпат конците . А че Путин има дете или деца от Кабаева е 100% .

3

гсфб

преди 2 години

Да отива Костадинов и да я пази, да не я ощипят.

2

IQ 3.14

преди 2 години

a Къде да е , в южно кокаинск ли

1

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Защо? Путин отдавна не е между живите, а двойниците му вярварстват в Европа