23

Анонимен

преди 2 години

До Хакера- Ми ти къде пишеш бе плъхчо. Нали драскаш също тук. Значи си същата мишка. И само като видях как пишеш "г-н Путин". Какъв господин е тоя убиец бе. Явно си на заплата при него и гледаш да му излижеш ***.а,за да вземеш бонус от няколко рубли.

22

Хакера

преди 2 години

г-н Путин има армия и сърце и може да си прави каквото пойска така ли е? Нато мато ЕС всичко мълчи америка мълчи мишоци ... така ли е? така е. а вие можете да си пишете тук понеже сте мишоци

21

Krom

преди 2 години

До Анонимен 22 - е, кофти тогава. Няма да имаш случай да се радваш. Апропо, от сърцата на младите няма какво да избиват - те не обичат Русия, освен тези дето са възпитавани от комунистите. Да вземем сина на Нинова например - са ще кажеш, че живеейки в Америка не носи Русия в сърцето си, едва ли не?

20

Krom

преди 2 години

До Терминатор - абе тя и армията им беше свръх, хипер и супер пък затъна в украинските блата.

19

Анонимен

преди 2 години

ще се радвам русия да превземе бг и да ви видя пропаганти как ще им отговаряте и какво или ще кажете че системата ни беше американска.забривих иието на посланикът на сащ ерик които каза трябва да избием обичта на бг народ от сърцата им русия можеи само с пропаганда и това се продължава до ден днешен ако не се лъжа минаха и20год

18

Още ли

преди 2 години

На рашанстан не са спрели интернета? Отвсякъде са изолирани и нета да им спрат и после много безработни и гладни *** ще хойкат кат мухи без глави,че и няма да могат от ЕС да тролят- йок визи за тях и ще се наложи от Еритрея,Сирия,Беларус да тролят. Сорри- и саламченко ще му спрат нета. И без интернет путин пътника народа жив ще го изяде

17

Терминатор

преди 2 години

Руските хакери са далеч по подготвени, това не е "кибер война", а тотално унищожение.

16

Анонимен

преди 2 години

Какво е кибервойна?

15

Krom

преди 2 години

До Анонимен 11 - да не забравиш и това, че Китай днес официално отказа на Русия резервни части за самолетите на гражданската и авиация. А те са Ербъс и Бойнг, щото Русия е "голема" сила в авиацията. Ще ги купуват през Пакистан, Турция, Индия или някой друг цивилизован посредник. Що не и Афганистан?

14

иво8

преди 2 години

Скоро и в България ще има война.И то само заради спекулативните цени на храните.Те достигнаха космически граници.В цяла Европа хранителните стоки са по евтини от българските.За разликата в доходите да не говорим.Много скоро в центъра на София ще се търкалят глави и тикви.

13

Krom

преди 2 години

До ТИ ДА ВИДИШ - Ами той стана герой. Поне не се "показва" от бункера между виртуални "стюардеси". Как е Ботоксовия? Нещо не го виждаме между момчетата на фронта?

12

ИнХП

преди 2 години

Спрете интернета на путинистан! И ще изчезне помията която бълват

11

.

преди 2 години

Къф е тоя хакер с Боза на снимката бре? Хакерите не ползват Боза! :D

10

Анонимен

преди 2 години

Китай официално заяви, че GUCCI, ARMANI, DIOR, LOUIS VUITTON, DOLCE & GABBANA, VERSACE и други марки, остават на руския пазар!

9

Анонимен

преди 2 години

До ТИ ДА ВИДИШЩе се окаже вярно това с БОВ, до сега всичко на Зеленски му е бели кахъри , но съгласието за американски експерименти с изчезналите живи хора от Източна Украйна надминава дори Хитлер и Менгеле!

8

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че скоро ще се появи нов Сноудън, който ще разкаже отново на света какви ги правят САЩ и Украйна. Колкото до кибервойната. Ами Русия разполага с оригинала Сноудън....трудна война ги чака американците.

7

Малиййй

преди 2 години

Ген. Т. Бояджиев...Американските служби имат специален код, с който могат за всичко да натопят Москва, Пекин или Пхенян.... в ЦРУ вече има отдел, чиято задача е да имитира почерка на засечени хакерски атаки, за да насочи търсенето в избрана посока.

6

Бенефициент на грант

преди 2 години

До Herr MullerЗнае се , чеченци + севрнокорейци с нетърпение влизат в боя срещу либералните камилчета!

5

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Само opъжия за cмъpт и pазpyха, че даже и Б0В(признаха си янките) предлагат бaйизkykypигал и ***, туй им е хуманитарната помощ... . А НАТО по добре да бяха посъветвали зелений да се предаде... Нищо срамно няма да дигнеш белия байрак, плащаш или се саможертваш за родината. Колко повече ум е имало навремето. През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. Еееех зелений имаш ли топки за да станеш герой или друг ти ги държи здраво!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Учили са от Работническо дело.