14

Анонимен

преди 2 години

До: номер 11 Случайно преди години минах около Пентагона във Вашингтон. Не ме пуснаха изобщо да вляза вътре, въпреки че бях с връзки (връзката ми каза че не може да ме уреди), камо ли да започна работа там. Иначе в сградата на ФБР се влиза свободно, но и там не вземат българи. В Белия Дом съм влизал също с връзки, но и там не ме искаха.

13

Един

преди 2 години

То бива гнус.сни предатели,ама чак толкова, дума не обелиха за защита на българските интереси, само как да се съгласяват с господарите, умници какво правим без нефт и газ, в пещерите ли се връщаме,мисирките са виновни,че дават трибуна само на мазни.ци, щото и те са същите мазни натегачи

12

Гошето

преди 2 години

Да, РСМ е по-важна. Затова Петков смени плочата толкова бързо. То бива пропаганда, обаче тия къртят мивки. Поне да намерят някой, който не ръси абсолютни малоумия.

11

Сатир

преди 2 години

"Една Северна Македония е доста по-важна за българската икономика от Русия. Да не се притесняваме, но огромният проблем идва от поведението на "Газпром". Че сме прекалено зависими, е факт и може би е странно, че през последните години не се фокусирахме върху вноса от Азербайджан и интерконектора с Гърция", посочи икономистът" Те това и простото кире не може да го измисли.

10

българина

преди 2 години

оздравителното ще е след 32 г разсипия да хората на заплата към Лангли и Пентагона да се изселят...

9

до 8

преди 2 години

Единственото вярно което каза е че това е световна война. Не е ядрена, но пак е световна. Руската империя срещу останалия свят. Предишната световна война Германия я загуби, но на нейна страна бяха Италия и Япония, както много други по-малки държави.А сега никой не е на страната на Русия. Китай? Дори Китай не поддържа Русия. Няма да се намеси във войната имам предвид, макар и да не налага санкции.А, да! И още нещо - Русия ВЕЧЕ загуби тази война. Ще си проличи по-късно обаче.

8

Анонимен

преди 2 години

Това вече е световна война .Който я загуби ке падне. Да видим въоръженията на двете империи и кой е по силен . От едната страна имаме тока и бензина от другата страна айфони . Това са оръжията вие сами преценете без кое можете и без кое не можете :) Айфоните ке паднат и ке се разпаднат . А България е за трети път на грешната страна срещу Русия ;) Три пъти българските по.д.логии аааа политици исках да кажа правят една и съща грешка . Грешката се нарича -,,бензиностанция с ракети,,

7

Анонимен

преди 2 години

Ето това е един к.р.е.тен, който си няма представа какво плямпа!!! То бива инфантилност, ама чак толкова...

6

Mногознайко

преди 2 години

Да Ви е***ба и експертите скапани. колко кинта Ви е стокооборота със СМ и колко с Русия. Толкова сте ..**п88рос... че чак вода се събира.

5

И не само

преди 2 години

И котка не трябва да вземаме от Русия. Руски крак не трябва да стъпва тука.

4

Анонимен

преди 2 години

Правилно рече чиляка да се насочим към демократичният азерския газ, те не са варвари и най-демократично избиваха цивилно население с арменско потекло в Нагорни Карабах.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

А БЕ КЕРЕМЕДЧИЕВ А СИ ПРЕДСТАВИ ЗАБЪРЗАНИЯ ЗАПАД ИЗВЕДНЪЖ ДА СПРЕ

2

Смятай

преди 2 години

"Северна Македония е доста по-важна за българската икономика от Русия"???

1

Анонимен

преди 2 години

Много точен анализ, особено в частта за заивисмостта ни от руската икономика и за прекратяването на военното сътрудничество.