35

Найко

преди 2 години

Каквото и да е е варварство да се разрушават домове ,училища театри,за съжаление виждаме че Путин воюва не срещу Украинската армия и казарми а срещу градове ,села и разрушава с голям успех жилищни блокове ,театри_в Херцон ,и училища . не ми е ясно след като свърши воината как ще се гледат Украинци и Руснаци той ги направи врагове за поне едно покуление Виждам колоните жени с деца имигранти и почвам да не обичам руския народ.защо бе Путин ни караш да късаме вековни традиции между нашите народи

34

Правителството

преди 2 години

на Украйна, предава собствените си граждани.........Без коментар, показаха що за стока са...

33

Км

преди 2 години

Тая същата тлъста торба беше казала ,,На нас не ни трябва Русия,а нейните ресурси,,.И кой доброволно ще си отстъпи ресурсите на собствената си страна.

32

Анонимен

преди 2 години

На въпрос към Мадлин Олбрайт струвало ли си е да умрат 500хил иракски деца по време на войната на САЩ срещу Ирак, тя без да се замисля отговаря, че си е струвало. Ето такива са ценностите на евроатлантиците - 500 хиляди деца и още толкова възрастни цивилни струва Иракският нефт на американците. Тези хора сега защитават нацистите и наркомана Зеленски. Нищо изненадващо няма.

31

Анонимен

преди 2 години

До Другаре ! 25. И един стига, ако стигне до там.

30

Unknown

преди 2 години

Това е престъпление , да убиваш цивилни хорица които искат да се спасят .... :(

29

дърт

преди 2 години

Ако се евакуира населението зад кого ще се крият "смелите" украински херои?

28

Aaa

преди 2 години

Aaa признахте ли си, че изполвате мирното население за възпиране. Истината не може да се скрие..

27

Влезат ли в Киев

преди 2 години

Това ще е краят на Путин и на Русия !Помнете ми думата !

26

dakotabg

преди 2 години

Другаре,а зелен коридор,ще има ли?Поне за единия...

25

Другаре !

преди 2 години

В момента в Италия и Гърция има два бомбардировача,които стигат дори до Владивосток ! И един стига !.....

24

защо

преди 2 години

"защото изключването на доставките ще бъде "голяма тежест за европейските държави ..." А изключването от SWIFT /другото изобщо няма да го споменавам/ за Русия как е?

23

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСССР да не би да опразни Питер или Сталинград ВСВ?Хайде малко по-сериозно - едните са в пъти по-сини от другите, ням как да излзат в открит бой.Едните защитават своята Родина, а другите са агресори!

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко тръгна от признаването на Косово, с което се наруши международното право.

21

Анонимен

преди 2 години

До Украинскитите, терористи сте Вие руснаците, свалихте един пътнически самолет през 2014 година, инсталирахте криминални престъпници в т.н. ДНР и ЛНР, нахлухте в Крим с армия без опознавателни знаци, под дулото на автоматчици провеждахте референдум,сега навлязохте с 200 хиляди тежковъоръжени на украйнска територия, да рушите, убивате и грабите, прогонихте над 2 млн жени и деца от техните домове, изпратихте ислямските главорези на Кадиров да избиват местното население, как не Ви срам бе ?

20

Анонимен

преди 2 години

страшните московци станаха украински казаци.

19

Украинскитите

преди 2 години

терористи се крият зад жени и деца, последните ги използват за жив щит срещу Руската армия, руснаците не са зверове, а нормални хора, които не търпят несправедливостта! Американската армия досега да избиваше мирното население!

18

До 19

преди 2 години

Какви плачевни излияния на промит с антируска пропадганда гладък мозък

17

Анонимен

преди 2 години

и къде да се денат тия 45 млн украйнци та да непречат на руските поробители, къде ? да излязат на полетата та да им е по-лесно на руснаците да ги избиват ли, много нагла и безочлива позиция на руснаците, дори и не съм предполагал, че народ дал толкова много жертви във ВСВ може да бъде толкова жесток

16

ъъ

преди 2 години

"Мирното население спира руската армия за мащабни действия" - вееерно ли?! Понеже аз гледам, че си стрелят по блокове, по хора, без изобщо да се целят във военни обекти или в армията. Единственото мащабно в руската армия е простотията, некадърността и затъването им из калта по полетата. За логистиката да не говорим...