15

КАЛФИН,

преди 2 години

Думата "Преговори не е онова, което прави ПУТИН.Той казва като ДИКТАТОР:"Искам1.,2....ТОВА НЕ Е ПРЕГОВАРЯНЕ!!!ЗНАЕм КОИ ДИКТАТОРИ водеха"ПРЕГОВОРИ" така.УЖАСНО е да наричаш ВОЙНАТА операция, да наричаш нкг.НАЦИСТ, ФАШИСТ..Да не ти пука и да се заиграваш с АЕЦ !!.."СЛЕД мен и потоп...ТОВА прави Путин.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз му се чудя и на Зеленски за какъв дявол се съгласява изобщо на т.нар. "преговори" с Русия? Армията на Путин е затънала в рядката украинска кал и той сега лавира като измисля разни "преговори" да печели време. Това е! И Зеленски го каза наскоро - вместо хуманитарна помощ, руските "освободители" им пращат ракети и бомби!А какви са тези "хуманитарни" коридори към Русия и Беларус? Все едно Хитлер да уреди такива коридори за полските евреи към Берлин и Виена!!!

13

Alex

преди 2 години

И БНР отразява едностранно. Някаква от ФЖМК сутринта обясняваше как в България малко хора говорели руски език. Уолт дъ фак?!

12

Анонимен

преди 2 години

До зрител "Уви! Трите български "национални"телевизии отразяват събитията само от едната гледна точка.Другата я няма нито във времето, нито в пространството. Тяхното време, тяхното пространство." Руснаците нямат "гледна точка". Гледната точка на руснаците беше смазана с репресии със затварянето на последните независими медии в Русия.

11

Анонимен

преди 2 години

От всичко ким не знае да брои .Но Ким обича да гледа и с телескоп видял прилепи на омамуамуа. И Осми август е забранен в северна корея. Нямаш 8 на циферблата на минутника и денят им точно 25 часа

10

Питам

преди 2 години

Питам къде е оня от кремлин и триете,какво лошо съм казал? Все пак не сме в рашанстан

9

Васил Левски

преди 2 години

Това е народ ! Бие се за свободата !Не, като нашият !!!

8

Дедооо

преди 2 години

Зрител, не показват, защото другите само лъжат и пропагандират. Ае отиди е някой руски сайт напиши нещо лошо за Путин,или излез и кажи лоша дума за режима и армия, използвай думата война и тогава ще разбереш и сам ще си отговориш нерде Истанбул, нерде путинская демокрация

7

Солженицин

преди 2 години

Руснаците да спрат братоубийствената война.Върнете на майките, децата им живи.А Путин да освободи Навални и да влезе на неговото място в затвора. ТОВА го искат истинските хора.

6

зрител

преди 2 години

Уви! Трите български "национални"телевизии отразяват събитията само от едната гледна точка.Другата я няма нито във времето, нито в пространството. Тяхното време, тяхното пространство. /Помним "демократичното" СДС и лозунгът им "Времето е наше"./Тази 100 процентова едностранчивост на отразяване на събитията я нямаше дори и по времето на соца, когато телевизията беше една, но пък директор й беше славният Иван Славков.

5

Факт

преди 2 години

САЩ не дава на Украйна да подпише мир те ще воюва с Русия до последният Украйнец.

4

Истината

преди 2 години

Наци отрядите държат по градове и села хората за жив щит,това го казват хора избягали по чудо от там,но това се премълчава и фейка продължава...

3

Анонимен

преди 2 години

Руснаците водят преговори само за да поставят капани на украинците и за пропаганда. Първия път "гарантираха" коридори за евакуация и след това убиха цивилни с минометен и автоматичен огън, а вторият път "позволиха" коридори за евакуация, но само към Империята на Злото и слугите им от Белорус. Целта им беше да лъжат, че видите ли украийнците бягат към тях, защото те са "освободители". Цинични жалки терористи.

2

Сериозно?

преди 2 години

Путин няма интерес в преговори това за него е слабост освен това какви преговори с държава, която не съществуваруски опорни точки

1

Спрете войната !

преди 2 години

Руснаци! На бунт срещу озурпатора Путин! От един руснак в България!