55

Анонимен

преди 2 години

Рентабилно е цената на билетчето да е 50 ст, за да се плаща. Аз съм от онези, съвестните, които пътуват с билет/карта. Ама стане ли 3 лв, не знам... Вместо с билет, ще пътувам "с повишено внимание"

54

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски!

53

Bob

преди 2 години

Абе защо така на дребно, най-добре 5 лева, ще е по рентабилно, а и по-лесно се смята... А заплатите да ги напрвят 100 лева, с една заплата 20 пъти в градския, така е ще е рентабилно... Така няма да ядосваме мутрите на Боко, щото като се ядосат жална ни майка.. те държат прокуратура, служби, съд и мвр...

52

Анонимен

преди 2 години

3 лв. за билет??! Колкото 2 хляба

51

sad

преди 2 години

с тази цена на билет и парите, които давам за храна на ден като съм на работа по-добре да си стоя в къщи.

50

позор

преди 2 години

Цените като вдигате,заплатите вдигате ли?Ромцииите поне имат каруци.Пренаселихте София,определени групи и етноси се возят винаги без билет,вземате 5 цифрени заплати,крадете...Ай сикант!Каква РЕНТАБИЛНОСТ,транспорта ВИНАГИ Е БИЛ НА ДОТАЦИИ!

49

www

преди 2 години

Нека да се въведе и в София контрола във всеки автобус/тролей/трамвай и тогава няма да има нужда от по-висока цена. До скоро само на - питките пътуваха гратис, но от 2 години, половината от пътниците се возят безплатно.

48

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаха, 3 лева ми е да слезна от Банкя до центъра на София с колата. 20 км. Сам. На топло. На тези цени на горивата. Много се краде.

47

Анонимен

преди 2 години

Отчитат 9,5% инфлация, а реалната е около 25%

46

Анонимен

преди 2 години

Решението е много просто. Брутални такси, данъци, винетки и акцизи за ползването на личен автомобил. Голяма част от хората ще се върнат към обществения транспорт, защото няма да им е рентабилно да поддържат личен автомобил. Със събраните пари от останалите пък ще се дофинансират нерентабилните линии.

45

Смешковци

преди 2 години

И при тази цена ми е по-евтино да пътувам с колата си на газ. Колкото пъти съм се возил в градския транспорт, никога не са ме проверили дали съм редовен пътник. Като ми се наложи да пътувам с метрото, видях една *** наша съгражданка да държи входа отворен, за да преминат през него още 5-6 нейни съкварталци. Нито охрана, нито нищо. Отказвам да плащам безплатното ползване на тези услуги от маргиналите. Фандъкова отдавна доказа неспособността си да управлява града. Оставка!

44

XXX

преди 2 години

Пп продължаваме пеш

43

Анонимен

преди 2 години

Да се хванем на бас, че тази кукумявка кара джип за 200 бона!Бандите, които обират законно народа с 30 лв глоба не смият да влязат в цигянските автобуси? Защо, ***? И на *** билета ли да плащам?

42

Анонимен

преди 2 години

Ти нормална ли си ***! ***! кОГАТО ЗАПЛАТАТА МИ СТАНЕ 3000 лв както е в нормалните соициални държави тогава ще ми казваш 3 лв билетче. Вие унищожихте България съсипахте всичко окрадохте и крадетет материални алчни грешници! в България е вечна безработица нормална работа само с връзки все се увеличава всичко а заплатите стоят като от преди 20 години. Нещастници.

41

Кмет на Айтос

преди 2 години

Юдри малко им е на раята!Трябва оцет и сол през стъкло да топят и пак им е малко щото само лежат и чакат друг да ги поведе!

40

ИЗЛЪГАН

преди 2 години

Ало другарко Милтенова ...колко трябва да е заплатата на човек е БГ според вас, че да си позволи "лукса" срещу тази сума ежедневно да ползва този транспорт, в който от години няма отопление, условия и сигурност ? Събуди се малко- България си!

39

123

преди 2 години

И после се чудите защо хората предпочитат да използват колите си.

38

Анонимен

преди 2 години

Честити евроатлантически ценности!И бъдете солидарни, свободни и демократични!Амен

37

Анонимен

преди 2 години

Инфлационната война продължава по всички фронтове ! При 7 милиарда население на планетата така ще бъде - и още по-зле ще е ! Не съм сигурен дали Путин не изпълнява план на световната олигархия за силно редуциране до 2-3 милиарда ....

36

Анонимен

преди 2 години

Какъв НАТО и САЩ те гонят пък тебе. Цените тръгнаха нагоре още юли месец миналата година. Не само на бензина, ами на всичко и най-вече на храните и тока.