238

бивша "европейк

преди 2 години

"Тази Европа обаче в момента потъва. Руският президент разрушава не само украински градове и военната и енергийна инфраструктура на страната (), той изнасилва самите морални основи, върху които е стъпил европейският мирен ред. ()" - Да ви пикая на " моралните основи" ... Дано се изчисти цялата гнилоч на извратеняшкия либерализъм, "върху които е стъпил европейският мирен ред."!

237

Бесен

преди 2 години

"Кръстев: Мирният ред в Европа може да завърши с разпада на Украйна" - Или с разпада на Русия. Мисля, че е крайно време този гноен мехур да се пръсне!

236

Анонимен

преди 2 години

тая война се вихри заради бездействито на запада. Колкото повече запада бездейства толкова повече войната ще става по жестока и ще се прехвърли и нататък в Европа

235

Анонимен

преди 2 години

и тоя умник от платените. Руснаците плащат добре

234

Анонимен

преди 2 години

и този мъничък ум на когото са платили дава прогонози седейки на топличко и очаквайки поредния бакшиш за малко вероятното си изявление.

233

Анонимен

преди 2 години

войната в Украйна може да завърши по много начини. Просто излизат някакви неуки хора говорят фантазии и разбирасе има вероятност някоя от тези фантазии да да се сбъдне. Фантазиите са израстват на базата на това на кого от кого е платено и на кого симпатизира. Здраво мислещи версии са малко. Тя войната може да завърши и с разпада ан русия. Доста републики искат да да са самостоятелни в Русия.

232

ЬЬЬ

преди 2 години

А когато,дори преди да е свършила войната в Украйна,руснаците започнат да доизносват кърпените си дрешки и потънат в тотална мизерия и изолация,ще я има ли и тази руска федерация,наподобяваща по неоспорим начин на хитлерова германия?

231

Анонимен

преди 2 години

Какво хубаво предаване беше посветил на тоя комсомолец Антон Тодоров. Тоя симпатяга мамин.

230

Анонимен

преди 2 години

Какво хубаво предаване беше посветил на тоя комсомолец Антон Тодоров. Тоя симпатяга мамин.

229

haha

преди 2 години

Тоя забравя, че след разпада на СССР Русия по всякакъв начин искаше да се интегрира със запада. Уви запада само се биеше в гърдите за "победата" и унижаваха Русия по най-наглия начин. 2008 година дори Меркел го казва, Украйна и Грузия в НАТО са много лоша идея. Ама от имп отентни и инф антилни европейски лидери кой да чуе. Американците забъркаха кашата и дори обявиха Русия за враг номер 1, а сега само се кефят как руснаците ще страдат. Путин никога не е заплашвал европа ама му писна от унижения.

228

Вчера

преди 2 години

Вчера четох следното: "Етническите унгарци в Западна Украйна повдигнаха въпроса за присъединяването към Унгария. В редица гранични райони в засега все още Закарпатска област, където живеят повече унгарци, вече се планира да се проведе референдум за излизане от състава на Украйна."

227

аз

преди 2 години

До Анонимен ЗЕЛЕНСКИ АКО ПРЕДИВЗИВА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ ВЗЕМЕШ ЛИ ОРЪЖИЕ ДА СЕ БИЕШ? ГОЛЯМ ЛАЛАЧ СИ.

226

аз

преди 2 години

ТОЧНО ТОВА ЩЕ НАПРАВИ ЗЕЛЕНСКИ

225

Анонимен

преди 2 години

Иска му се на Кръстев да се разпадне Украйна, ама по-скоро Русия ще се разпадне. Украинците са достатъчно сплотени против недоеволюиралия агресор на изток. Дори Беларус, който е тотална кукла на конци, отказа да се бие. Русия е бита карта и докато не се научи да се държи като цивилизована държава, вече никой няма да си затваря очите за нея.

224

ШИШИ

преди 2 години

ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ,СЪЩОТО Е И С МЕК ЧЛЕН

223

историк

преди 2 години

До АнонименНещо не си в час - разпадът на Югославия, довел до войните на държавите в този съюз, беше част от промяната. Както и откъсването на Източна Германия от съветската зона на влияние и обединението и със Западна Германия. Друг разпад - Чехословакия - на Чехия и Словакия. Но защото бяха цивилизовани славяни и не се биха като животни в Югославия си ги пропуснал. Ако не бяха НАТО избомбили Милошевич, още щяха твърдоглавите сърби да се бият

222

хмм ето и друг цитат

преди 2 години

Никой не пита победителя, дали е говорил истината или не.

221

цитат на Хитлер

преди 2 години

Човек вярва на това, което му се иска.

220

Анонимен

преди 2 години

1989 г. в Европа настана нов ред, войната беше немислима... САМО КАТО ПРОЧЕТЕМ ТОВА И НИ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ЧОВЕКА Е АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТЕН... АМИ ЮГОВОЙНИТЕ, АМИ КОСОВО...

219

158

преди 2 години

Спрях да чета до европейските морални ценности.. щото отдавна ми се губят..