48

Анонимен

преди 2 години

Ако тая война не е ваша на кой е? Спирайте с войната давйте каквото иска и се възстановявайте. Путин не след дълго ще падне и тогава ще си искате компенсациите! Защо воювате след като моралната победа е ваша, запазете си хората защото те са ви най-големият капитал!

47

Бандеровец

преди 2 години

Ние го направихме , писахме го на Путин !!!

46

Няма страшно!

преди 2 години

Русия ще плати всичко! Президентът Зеленски напомни на Путин думичките "репарации" и "контрибуции"! А Русия може да плати. Нищо че ще фалира. Русия има диаманти в достатъчни количества да плати цялата Украйна няколко пъти! Хем ще фалира, хем ще плати щетите нанесени на Украйна!

45

кой да плаща

преди 2 години

Да ги платят украинската управляваща върхушка и САЩ. Те надробиха кашата

44

Тошо

преди 2 години

Който руши, да си поеме отговорността и построи всичко, тогава и ще спре войната, а така ....ние ще си я оправим, не става!На този който е навлязъл, да се изпрати сметката , щом имат пари за война, ще намерят и за мир!

43

Анонимен

преди 2 години

Абе,някой знае ли къде Батко?

42

Анонимен

преди 2 години

После рашъните ще плащат и за възстановяване , репарации ама не в рубли разбира се , щото до тогава рубля ще бъде хартийка просто - и днес пада ли пада пада ли пада !

41

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще плати сметката. Пито - платено.

40

333333

преди 2 години

Руските войски са разрушили. Оня ден показаха украинец готов да взриви и последния мост над Днепър. Иначе руснаците разрушават всичко. Дезинформация. Не вярвам на никой.

39

Колю

преди 2 години

Нищо страшно. Русия за една година ще ги възстанови.

38

Путин е

преди 2 години

С Ковид 22 !

37

Ястребител

преди 2 години

И незнайно защо, навсякъде по света руските диваци се посрещат с куршуми и снаряди от мъже в бойно снаряжение, единствено в българия накичени моми с влажни погледи и подмокренни гащички ги посрещат с хляб и сол.

36

Тръгва "Нимиц&q

преди 2 години

И още два бомбардировача.... към Гърция !

35

Анонимен

преди 2 години

Чакай бе, оня ден сами си взривяваха мостовете и пътищата, за да не стигнат до Киев и Зеленски. Сега ще разчитат на помощ от света Като те командва комедиант на бело така е

34

Анонимен

преди 2 години

Това е руския мир. Това показва как окупационните руски войски са отишли да разрушават.

33

Анонимен

преди 2 години

Това даже не е окупация а разбъркване на кацата с лай ната да се обърне в гражданска. На джуджето му е ясно, че не може да изхранва Украйна и няма никакво желание да я окупира за да го пишат втори Сталин и гладомор. За това ше плащат евробройлерите както си личи от курса на еврито. Украйна бршв есин от най-големите износители на пшеница, царевиц и слънчогледово олио. Е затова гледайте какво става на борсите. Още един коз на Путин срещу за санкциите.

32

Русия пада !

преди 2 години

Така и се пада !

31

До Левски

преди 2 години

Какъв народ са Укрите?Една сбирщина от прошляяци доведени до просешка тояга през последното десетилетие!

30

Ястребител

преди 2 години

Късият лилиПутин настъпи яко голямата украинска мотика! Вчера украинците одумкали още един от генералите му. За една седмица станаха 4'*** генералчета (ако не греша), запрашили към отвъдното.

29

али

преди 2 години

Вместо "руска война" по и отива на заглавието " Руска окупация на Украйна " -------------Съгурно бъдещи поколение които остават в Украйна ще учат по учебниците Руските освободители :)))