158

F

преди 2 години

Сигурно е много топло, където се крие. Когато говори го виждаме по тениска,а мъжете от 18 до 60 години мръзнат отвън на снега.

157

Анонимен

преди 2 години

HEAL THE WORLD на MICHAEL JACKSON " ИЗЦЕРИ СВЕТЪТ" ..Песните и музиката на МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН ще звучи ВИНАГИ! Неговото творчество,което остави като наследство на земята , е урок за по добър живот!Най големият дарител на планетата сред известните личности в книгата на гинес! Завинаги! Неговото послание е просто ,Мир и Любов за човечеството! https://youtube/watch?v=BWf-eARnf6U

156

Анонимен

преди 2 години

Президентът Зеленски е гордост за страната си и Герой! С вас сме г-н Президент!Най готиният президент.

155

Анонимен

преди 2 години

покажи се пред народа си виж че мародерите грабят ти народа затврниците които пусна от торнадо с автоматите които им раздаде безрборно

154

Анонимен

преди 2 години

Искам да ви кажа,че има една украинска организация,стоп.факе. -абсолютна фабрика на фейк новини..Яко облъчват нета на украински,български,полски,чешки,румънски.Уж подразделение на Фейсбук,основани след Майдана.Тези са на хранилка от Америка и бълват *** нонстоп,лощото е че много хора в България им се връзват.Независима украинска журналистка писа за връзките на шефа на стоп фейк.цом с неонацитата и трябваше да избяга от Украйна.

153

Анонимен

преди 2 години

скам да ви кажа,че има една украинска организация,стоп.факе. -абсолютна фабрика на фейк новини..Яко облъчват нета на украински,български,полски,чешки,румънски.Уж подразделение на Фейсбук,основани след Майдана.Тези са на хранилка от Америка и бълват *** нонстоп,лощото е че много хора в България им се връзват.Независима украинска журналистка писа за връзките на шефа на стоп фейк.цом с неонацитата и тръ

152

Анонимен

преди 2 години

Да не би Киев да се премести в Полша

151

Анонимен

преди 2 години

Абе един човек вземе ли да се оправдава, не му е чиста работата!

150

Голям страхливец!

преди 2 години

Не мисля, че Зеленски е в Украйна. Иначе е наглец! Раздават оръжие на затворниците, призовават младите да се бият, неонацистите се крият зад съгражданите с, убиват ги, бомбардират жилищни сгради!

149

Анонимен

преди 2 години

Голям артист! С такова чувство ги играе тея скечове писани в американското посолство та чак разплаква всички. Направо е за оскар.

148

Анонимен

преди 2 години

То пък гледката на нощен киев не може да се прожектира на телевизионен екран зад прозореца.

147

Анонимен

преди 2 години

Зеленски намекна, че Украйна е готова за неутралитет .Що се отнася до НАТО, аз отдавна охладнях към този въпрос, след като разбрахме, че НАТО не е готово да приеме Украйна. Алиансът се страхува от противоречия и конфронтация с Русия, каза Зеленски

146

Анонимен

преди 2 години

Криеш се, но скоро ще те намерят.

145

Анонимен

преди 2 години

Слагай токчетата, обувай клина и бягай при господарите си.

144

слуга на народа

преди 2 години

володоМОР Зеления...само че не се крий в бункер а излез сред народа да хващаш руските ракети във въздуха!!!ЛАПАЦАЛОеврейско!!!!

143

уфььь...

преди 2 години

Тоя пак се е надрусал....

142

ха-ха-хи

преди 2 години

володоМОР Зеления пак бълнува от бункера си!

141

Анонимен

преди 2 години

В Киев .... си бил миналата година, клоуне. Сега изхвърча за Полша още преди две седмици, а в момента къде си - един Господ само те знае. И Путин, вероятно, но за момента му е все тая къде си се покрил.

140

КПСС БКП

преди 2 години

Зеленски, сваляй гащите ! Ликвидирай фашистките си формирования и обещай, че няма да издевателствате над руснаците в Донецк и Луганск ! Обещай,че никога няма да напираш за НАТО и войната ще свърши веднага ! Иначе...още бой по каската !

139

160

преди 2 години

Виж на картата Украйна. Тя изобщо не е малка държава. Бедна е, пропаднала е, но не е малка.