162

Мистър Пропър

преди 2 години

Всичко започва и приключва с Консултации с Русия . Иначе го раздаваме независими даже говориме за въоръжени сили . Ако един ден се освободим реално от руснаците тогава ще го мислим

161

аноним

преди 2 години

до 133. няма въобще за какво да се говори, ОСТАВА

160

Анонимен

преди 2 години

В София има няколко руски паметници, в момента се сещам за два, Докторския и Паметника на Цар Освободител. Никой, няма нищо против тях.Така, че сами си отговорете къде е разликата и защо това съветско недоразумение трябва да изчезне.

159

Анонимен

преди 2 години

Да се остави само постамента и на него да се постави хубава скулптура на основателя на българската държава хан Аспарух.Фигурите на войниците на съветската армия окупаторка да отидат в музея на БКП=БСП=ДС.

158

Добре бе,

преди 2 години

рушкофили, никой не говори за паметника на цар-освободител. А знаете ли, че по времето на соца, руснаците идващи в България питаха: "А почему вы не снесли етого?". Понеже повечето от вас и бъкел на руски не знаят, ще преведа - Защо още не сте го махнали тоя?Промитите мозъци толкова си могат.

157

Ефрейтор

преди 2 години

Те питаха ли ни като започнаха война в Украйна?

156

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости в договора пише че се отнася само за руските паметници,а не съветски .

155

Анонимен

преди 2 години

В центъра на София да има паметник на Аспарух или на Крум или на Борис I? Не, обаче има съветски паметник! И после защо сме най-бедните. Ми сами не се ценим! Щом Сталин ви е по-важен от цар Симеон Велики и от Аспарух...

154

Анонимен

преди 2 години

Оф! Махайте я тая грозотия най-накрая!!! Това е съветски паметник, а СССР няма от 1990, така че не дължим обяснения ни на Путин, ни на леля му.Айде да го няма, че цял живот ми загрозява гледката. А всеки ден си разхождам кучето там.

153

любопитен

преди 2 години

Само да попитам този компетентен областен управител, след като Путин обяви България за неприятелска държава за какви тъпотии говори за някакви договори за приятелство. Но като видях от коя партия е турен там не се учудих. За неосведомените - не е от БСП, въпреки, че първоначално и аз така помислих. Прав беше лидерът на тази партия - няма такава държава, която да се излага така. Или това становище е писано от шефа на парламентарната комисия по "антикултура", с което човечето се справя блестящо.

152

Анонимен

преди 2 години

До 164. Софкe, спри да сe излагаш

151

Анонимен

преди 2 години

Много ще ми е интересно да видя парада на 9ти май тази година. И дали Путин ще е на трибуната сред приветстващите или ще се крие от съда в Хага в някой бункер.

150

Анонимен

преди 2 години

Русия ни манипулира и дезинформира 144 г. с тва (освобождение) което е Санстефанския предварителен мирен Договор във който въобще не става въпрос за освобождение на България. Стига ни с техните лъжи

149

Анонимен

преди 2 години

Да се събори веднага , няма друго Решение на този Проблем

148

Анонимен

преди 2 години

Слугинажът към Русия няма край. Питайте ги за разрешение дали можем да говорим на български или английски, ако някой руснак ни попита нещо на руски! Или да им козируваме евентуално?

147

nimportequi

преди 2 години

Е па тоя договор от 93 не е ли изтекъл? Не съм чувал за договор без срок или е само за оправдание да стои там тая грозотия?

146

Скромно мнение

преди 2 години

Според мен НЕ бива да се пипа ! Това е ИСТОРИЯ и знак на УВАЖЕНЕИЕ , без значение дали на сегашното покление им харесва или НЕ ( ми недейте да ходите там !!! ) , но никой НЕ ви дава право да рушите и осквернювате , защото и Вие няма да сте вечни , а както и сега да не стане така че следващи поколения да страдат заради днешни ПРОСТОТИИ и временни настройки ?! Кирил Петков до онзи ден скачаше , а днес кърши пръсти откъде да търси газ и петрол - Тези неща се мислят преди да се правят глупости !

145

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да го махнем и да направим паметник на генерал луков .....както бандеровците правят и ще организираме факлени шествия

144

Анонимен

преди 2 години

Не се правете на мъжки врапчета !

143

Живко от Варна

преди 2 години

Никой не може да радва душите ви както аз!За да ви докажа това, значи ме издигнете да стана владетел на България!