101

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах , тези миг 29 за украинския военноисторическия музей ли са , след като вече нямат летища ? А до колкото разбирам руснаците да въвели в Крим ПВО системи С500 което прави миг29 един високотехнологичен ковчег ...

100

Да му я дадем

преди 2 години

Иван Костов ми е любимец но той се нуждае от народна любов и истинска обич

99

Владислав

преди 2 години

Нито съм русофил нито русофоб въпреки, че има за кво да съм против руснаците. Аз съм българофил и гледам само българския интерес. Колкото и да съм ***,недочел,малък (89г съм роден) знам едно. Бедна,ограбена и надупена България няма военния капацитет да се защити от съседна Гърция камо ли срещу една от великите сили в света. Моето мнение,че Украйна сама е виновна за положението си,както и България. Когато не гониш интереса на държавата си, а своя личния така става.

98

Анонимен

преди 2 години

Тогава им дайте зенитни комплекси....

97

Анонимен

преди 2 години

Ние плащаме милиарди за остарели F-16, а то било достатъчно само да си ги поискаме.

96

Анонимен

преди 2 години

Да влизат САЩ и да свършва мача .

95

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е състоянието на полските самолети МИГ, но на нашите 40+ годишни бараки състоянието им е плачевно. Стават само за полицейска дейност - и то не много екстремна полицейска дейност. Словашките мисля са дори още по-зле.

94

Анонимен

преди 2 години

Да да запали глобална война в Европа.

93

Анонимен

преди 2 години

Абе вие нормални ли сте? Коя държава ще си оскати военовъздушните сили за да подари самолетите си на Украйна? И не знам каква "зелена светлина" дават задокеанските плазмодии, само че си правят сметката без кръчмаря. Бати наглеците.

92

рр

преди 2 години

предаването се казва болшая игра може да видите записа

91

Българин

преди 2 години

До АнонименЛошото е че те и руските самолети нещо много падат в Украйна!!

90

Ххх

преди 2 години

Забелязвате ли как сащ се опитва да направи още една война в европа. За пореден път доказват какви диктатори са! Искаме война ама да е за сметка на някой друг! Поляка явно ще излезе умен човек за разлика от другите. Дано ЕС спре да играе по свирката на сащ и дано България да не е замесена!

89

Българин

преди 2 години

Е няма по *** въпрос !!! Защо изкали украинците самолити ами сигурно ще пръскат срещу вредители по житото !!

88

до Ба@си

преди 2 години

точно преди час казаха по руските медии че ние ще доставяме самолет руснаците отеиегираха пуст посмеят

87

Анонимен

преди 2 години

Ааа не ние не сме лоши хора, няма да даваме скапани самолети на които им отказва техниката и превръща момчетата летци в жар птици. Последния път загубихме пилот заради такъв дефектирал самолет. Сори Зеленски, но ще трябва да чака да ни докарат новите джиджи биджи самолети. Ако му е много зор, можем да му дадем чертежите им и да му покажем как да ги сгъне на самолетче. Че и ние с такива хартиени ще се пазим от руснаците, ако влезем в тая война!

86

Б@си

преди 2 години

До пияница мистик - между впрочем, това за индикациите също е пълна глупост. В навечерието на "Пустинна буря" Кувейт сваля доста цените на барел петрол. Това пряко удря иракския износ. Апропо, иракските представители са водили разговори с Америка, която им дава "уверение", че няма да се намесва в спора между арабските държави пряко. Добави и отколешните търкания - Кувейт е обособен от иракски земи от Британската империя. Така че, хайде да не е "без индикации, а?

85

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 89 - има 100 причини поради които не можем да си дадем самолетите. Първо, имаме общо 3 които могат да летят. И обещание за нови. Нашите 29-ки, както скоро разбрахме са без системи "свои-чужд". Как точно ще решат въпроса украинците? Не е необходимо при масивното спътниково наблюдение да търсиш опознаване - ще ги видят руснаците веднага. Против съм да ме вкарват във война с Русия. Ако ни нападнат Америка няма да си мръдне пръста специално за нас - не ни вярват. Така че, не.

84

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен89 кво плашиш с война, идеята беше да продадем самолети а не да участваме в конфликта. само че братската държава е против да накярим модерно оборудване, а и прецедента спазари да ни правят миговете за 180 милиона, ако не помниш. коги си слуга и си наведен е така става. праиш кво ти каже господарката, иначе лукойл и р.овч дигат цените.

83

Анонимен

преди 2 години

Хайде без тия. В мига в който дадем самолет вече влизаме.във войната. Нали разбирате, че руснаците няма да гледат с любов самолет, който ги обстрелва! Освен това всеки самолет има срецифики, които показват чий е и това значи че все едно ние воюваме с Русия. Това последното автоматично й дава право да атакува нас и да сметне че сме й обявили война. Америка да даде самолети, от години обучават украинците. След като за нея това не е проблем. А ние имаме само 2, логично е да пазим нас си! Бедни сме!

82

В. до Пияница

преди 2 години

Пълни глупости пишеш. Вземи намери книжката Посланикът на Морис Уест. Цялата виетнамска игра ще ти стане ясна. Между другото между някогашният президент на Виетнам, заменен от ЦРУ с марионетка и днешният президент на Украйна, назначен от ЦРУ разликата е от земята до небето.