190

,spas

преди 2 години

Май Костя иска да е президент,така ги виждам нещата ... Ама от рано започна с подготовката!

189

Анонимен

преди 2 години

Харесваш, не харесваш Костадинов няма никакво значение, тук въпросът е кой продажник е дал такава информация на украинците и мислил ли е какво ще причини на българите в Украйна!

188

Възраждане

преди 2 години

Дреме му на Костадинов. До няколко месеца държавата Украйна няма да съществува. На нейно място ще има Южна Русия или Киевска Рус.

187

Златка

преди 2 години

Ох , ще умра от смях с този Костя Копейкин :)))) много филми е гледал

186

Анонимен

преди 2 години

До 197 Той Кирчо ония ден като го е питал, посещението на Костадинов вече е било уредено, ама не е парадирал с него, защото не е мижитурка като Кирчо Тясното сакенце.

185

Един човек

преди 2 години

Единствената причина Копейкин да излезе от Бг и да отиде до Молдова или където и да е бил е, че беше предизвикан в прав текст от Киро да докаже, че е мъж, а не само да дудне от някоя пейка. И той сега драпа ли драпа да го видят всички какъв е куражлия. ***!

184

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще дойде по-комичен и от Волен. Оня ден Киро го пита, че ако е мъж, защо не е в Украйна. Този явно се е сконфузил и веднага е припалил към Украйна, за да се направи на интересен. Но украинците са го накеензали и сега ще му викаме Косьо Украинеца.

183

мазен мазен

преди 2 години

От тоя тече повече мазнотия от Бойко!Не разбирам кой гласува за тия!?

182

Аве

преди 2 години

Попитайте това същество рашолюбец, какво би станало с крехкото му телосложение ако протестираше пред народно събрание и министерски съвет Ф раша( с неговите методи).

181

Лойко Лорисов

преди 2 години

еееее как ме е яд сега, че любимият ми пинчер го оплюха и изпъдиха като най-долната ***. Изрородена ***! Партия ***, с Изродени *** :D :D :D

180

Един от митинга

преди 2 години

До НатовецаПредателите никой не ги обича!!!

179

Анонимен

преди 2 години

смешникк

178

Лъже

преди 2 години

Най-много да е ходил до Молдова.

177

Натовеца

преди 2 години

Вече сме нацистка германия какво е това е българско разузнаване да предава така свои граждани да ги излага на смърт!Аз съм гласувал за Възраждане бе орунгелиии колониални ,преврат,преврат само за всички американски предатели!

176

да

преди 2 години

тоя трябва да бъде удавен незабавно в някой клoзeт

175

Съжелявам

преди 2 години

Видях лицето на наложената демокрация, изпитах нейният ужас- глад, мизерия, нищета. Сега времено съм по- добре. Не си мислете, че зад бутафорията всичко е розово. Тази година ще гласувам за Възраждане, не че ми се искса ,защото съм от ромски произход а освен за евроатлантическите ценности друг избор нямам.

174

Анонимен

преди 2 години

Да покаже забраната.Не му вярвам. Няма как да вярвам на подчинен на Путин.

173

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам в че в БГ има толкова много продадени души. В парламента имаме и имахме Руски партии.Това е недопустимо.Този трябва да бъде незабавно отстранен от парламента и да бъде осъден за работа в полза на чужд интерес.

172

Mopcku_

преди 2 години

Даваме им го Костадин. И без тва няма значение дали ще седи гладен без копейки с тия санкции, или ще ще му насочат дулото :) йалал да им е

171

Анонимен

преди 2 години

Бил е в Молдова. И снимката е оттам, дето я е качил. Едва ли е имал смелостта да влезе в Украйна. Там е война и като нищо ще го разстрелят на място.