57

Атанас Велмазов

преди 2 години

Да се маха вече ! украинците НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ в България !

56

Хм?

преди 2 години

Нямам нищо против украинския народ, ама вие с украинци имали ли сте вземане -даване?Много са хитри и коварни. А за украинската мафия да не говорим.

55

Анонимен

преди 2 години

Паметник ще й издигнем ли? Или само ще поемем издръжката й на нея и резулатите от бурен разплод.Да очакваме ли скоро да бъдем насилствено асимилирани както се опитваха да правят с хората в Донбас?

54

Анонимен

преди 2 години

Тъпанци подарявайте имоти утре ще си тръгнат и ще ги продадат или под наем вие лапайте муите.Тия са хитри защо не бягат по коридорите към Росия или Беларус ама там няма такива сладки.дааа

53

Анонимен

преди 2 години

Мислехме си че като ни управляват комунисти може да минем между капките ама нещо едва ли.Доще шамарчета май.

52

Време е да се

преди 2 години

затвори държавата преди да стане прекалено късно, това е инвазия! Затвориха за ковид времето държавата, за да после да я отворят за разни бежанци(не само украинци) със съмнителен статут.

51

Прероден

преди 2 години

До Анонимен 54 И аз бях нещастно роден в България, но се преориентирах набързо към БулгарЕкзит, преродих се отново, но не в България и ся неам никви проблеми.

50

Хемус

преди 2 години

Ново 20!След Румъния се готви заповед и във България,украинските автомобили,да бъдат освободени от винетни такси!

49

Мелле

преди 2 години

Какво ли същество ще се получи от български българин и украинска укра.

48

Хубаво, помощи,

преди 2 години

сега пък и призиви от БПЦ миряните да помогнат от сърце на украинците (само дето Църквата ни полит коректно мълча за невинно убитите руски семейства, старци, руски майки и деца в Донбас). Хубаво, ще помогнем, Православни християни сме, пък и от човещина.. Но вече прекалявате с тези "изстрадали" украинки, някои тъ.паци започнаха да обиждат българките, че са "ялови", не са плодовити и многодетни като украинките, че не раждат повече от 2 деца, че не са красива като тях и прочие

47

Анонимен

преди 2 години

Какво нещастие Боже мой, да се родиш в България

46

Гиб Мелсън

преди 2 години

В руските медии пише, че Украйна се превръщала в Сомалия. Нормално е хората да бягат от там. Раздавали на всеки оръжие и никой не можел да командва никого.Нямало власт. Затова и не вярват, че може да има резултати от преговорите, тъй като украинците сами си застрелват собствените най-доверени хора, които са били излъчени за преговори. Така както направиха с Денис Киреев участвал в първите преговори а по късно застрелян в центъра на Киев, защото решили, че е предател.От телефона му разбрали

45

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука ?

44

бай Тъпчо

преди 2 години

Ами то в Силистра, до сега не се ли се раждали деца бе? Много важно, че украинка се отелила там... Айде да й дадат един апартамент в центъра и един каик, да си плува по Дунава таман чак до Украйна.

43

Анонимен

преди 2 години

То у нас само работа за ***....ки остана сега ще се умножи даже. Да му мислят АГ докторите на капачка голема мирише.

42

Анонимен

преди 2 години

Хехе тия работливи по скоро телицата на баба ти ще роди катър с чумбер на диво куче отколкото да ги научиш на работа.

41

Анонимен

преди 2 години

Аааа, нека да дойдат, ще ги пратим при моята баба в село Илинден, Гоце Делчев, таман ще ви научи да работите, да вадите картофи..

40

Анонимен

преди 2 години

Не щем ги .Ако това сме ние кой ще ни приеме че и дарове даже Сърбия ли Гърция или Северна Македония накъде ???? Аааа към морето отсреща са ,,братята,,хаха

39

Ейми

преди 2 години

Сега ще се напълни с тези... със съмнителен морал. Поне няма мъже, че ще вземе да взеле някой бандеровец. Отврат - не ги искам!!

38

Анонимен

преди 2 години

Оооо ще ти вземат не само работното място а и много неща мутрите от кога чакат това евтина от безизходица работна ръка скоро ще има бой за работа тука поживим увидим.