35

Анонимен

преди 2 години

аз хляб не ям ама оправете горивата и тока

34

Анонимен

преди 2 години

До 38 Депутат До АнонименАко от улицата почне да се диктува , как правителството ни да упрАВЛЯВА , тЕЖКО На ТАКАВА ДЪРЖАВА!. . . Коя улица имаш в предвид - Козяк ли? Внимавай да не намерят в багажника ти при проверка наркотици!

33

mm

преди 2 години

Лично аз очаквам зърнената мафия да се активизира сега както през Костово време ,да изкарат житото в танкери на 20 км в международни води и после да го вкарат на 1 лв кг примерно

32

баба мара

преди 2 години

в замяна на оръжието което продават на украина сащ сега ще ошушкат складоветев украина защото няма с какво да си хранят кравите земята им съсипана отшистовия газ които се е хванал с янките хаир не е видял историята го едоказала

31

аз

преди 2 години

А с какви торове ще се подхранва почвата в България? До сега бяха внасяни от Русия, сега от Германия ли ще вземем?

30

Депутат

преди 2 години

До АнонименАко от улицата почне да се диктува , как правителството ни да упрАВЛЯВА , тЕЖКО На ТАКАВА ДЪРЖАВА!

29

Анонимен

преди 2 години

От началото на войната се знаеше, че ще настъпи продоволствена криза! Сега е важно да не позволим да изнесат нащето жито! Парламентът час по-скоро трябва да вземе решение за мораториум на износа на жито!!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Контролира ли някой качеството на пшеницата в държавния резерв? Щото ако е мухлясала и е с насекоми, няма смисъл да се запасяваме, ще я изхвърлим преди да потрябва.

27

Тираджията

преди 2 години

Благодаря господарю Бай Байдън за това че ми позволявате да дишам безплатно

26

не може да бъде!

преди 2 години

МЧайтап,бе Уили!Не знам с каква съвест тия наши експерти приказват тия работи. Руският експорт е 35-45 милионат.пшеница,украинският 25-35 мил.т.но ние с нашия1,5-2 мил.т .сигурно ще ги ударим в земята!българи-юнаци!

25

Бай Илийчо

преди 2 години

Глад бря ,библейски глад иде бря ! Кой се няаа селу от кадя ,а влачи ,гза му пайджина жа фане ! Аъъъ!

24

Lol

преди 2 години

Майтапчия е тоя.

23

Анонимен

преди 2 години

До запознат Запознай се и какво е гмо, и какво хибрид...

22

456

преди 2 години

Ха ХА

21

Анонимен

преди 2 години

Газта вече щяла да се плаща с рубли :))) Като чух умрех от смях. От къде ще намерим рубли ? Те нали са кът а не като долара и еврото ? А цената тока на борсите направо отлитела . Бизнеса как е ? Ши произвеждаме ли нещо или направо да се предаваме като на 9 септември ??? :)))))

20

Анонимен

преди 2 години

В ЕС може да се стигне и до глад ако Путин така реши.

19

Анонимен

преди 2 години

И как ще стане това заместване бре умник,след като Румъния и България произвеждат сумарно около 16 милиона тона пшеница годишно а само Украйна произвежда над 30 милиона тона?

18

запознат

преди 2 години

Проблема е, че замениха качествените български сортове с вносно ГМО което сака много изкуствена тор. Това и неограниченото и безразборно пръскане с най различни западни химически препарати съсипва почвата и даже тези ГМО-та вече не дават същия добив както в началото. Съсипват земята за да могат на нея да сложат фотоволтайци щото тока скъп и печалби големи и не се налага да се копа, сее, полива, жъне, а само стоиш и чакаш да изгрее слънцето и да потекат парите към банковата сметка.

17

AсанО

преди 2 години

от "По.зАсрано"

16

Анонимен

преди 2 години

България произвежда много зърно, но за съжаление от най-ниското качество, т.е. за фураж! Как искате да заместите високо качествена пшеница от Украйна, с какво? Какво зърно произвежда България, можеше всеки да разбере ако беше слушал дебатите в бившите краткосрочни парламенти! Всичко е оптимирано за грантовете от Европа! От какво се нуждае пазара не е приоритет!