165

Хаха

преди 2 години

"Горките" наемници, които фашисткия ЕС изпраща в Киев на "сафари за руснаци" както самите те се изразяват. В отговор на клиповете им, в които се радват от "предстоящия лов", Кремъл им каза да не се надяват на статут на военопленици.

164

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Китай не се е включил във войната. Гледах пленени руснаци. Ами те 90% китайци!

163

Анонимен

преди 2 години

Киев е обкръжен Като им спрат тока и доставките на храна и не им трябва да стрелят

162

Анонимен

преди 2 години

Даже и при тая ситуация нашите потомствени съветски памперси продължават да си ръсят разни опорки дето могат да минат при чукчите, но не и при хора с претенции за цивилизованост . Ами дрънкайте си. След 6 месеца ще ходите на екскурзия в Москва и ще търгувате маратонки и тениски с рок групи. Нищо ново под слънцето на комунизма

161

анонимен

преди 2 години

В подземия,бункери,окопи и мн. други варианти за криене. Освен това украинците познават родната си земя,за разлика от агресора и ще направят великолепно партизанство за много дълго,докато руската икономика се срине,чрез което няма да имат средства за водене на война.

160

Анонимен

преди 2 години

Не съм някакъв военен експерт, но във века на сателитите и дроновете и в равнинната география на Украйна за каква партизанска война ми говорят? Къде ще се скрият тия партизани? Освен нещо като палестинска съпротива, но условията са много по-различни.

159

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО СатаДедо, абе какво стана - нали бяха заковали на място 60+ км колона от руски танкове и бронирани коли, бяха избили всичко живо - откъде сега се взеха тия руснаци, дето не изглеждат избити и се готвят за атака на Киев?

158

Сата НАТО

преди 2 години

Постването на писаноя, че някой друг, а не Просията, е причина за войната, трябва да се преследват от закона.

157

Много е тъжно

преди 2 години

Наглосаксонците успяха да създадат тежки проблеми за двадесетина години, а сега и воюват два славянски народа.

156

до 180

преди 2 години

И аз така смятам, ще искат да водят война блок за блок къща за къща, окупирани с украински доброволци носещи оръжия. Защото знаят, че Руснаците не могат да бомбандират населението. Ще стане голяма касапница. Така печелят време Украинците и е вероятно да няма решение какво да правят руските. Тук вече става въпрос колко са доброволците и всички мъже ли са мобилизирани да го правят дори против волята си?

155

Минаващ

преди 2 години

> по-лесно да нападаш, отколкото да се бранишОбратното е, дори специално за Киев го дават 10 към 1 трябва да превъзхождат атакуващите.Не ви ли писна денонощно да сипете дезинформация. Под мене има поне 10 фейк мнения от руски ботове.

154

Сат Н

преди 2 години

Украинските фашисти вече са напълно обкръжени в Киев, Мариопул и Волноваха. -----////------ Хайде стига с тия тьпотии за котли к пълни обкръжения. Котел има при маневрена война. Украинците не са в обкръжение, а са изградили укрепени райони, и нарочно стоят там като в крепости, за да избият максимално много руска пап лач. Същото беше и в Дебалцево - руснаците го превзеха, но дадоха толкова жертви, че настъплението им приключи.

153

Анонимен 177

преди 2 години

Ами то това бе идеята на статията приятелю и подобни статии валят всеки ден, сърцераздирателни. И то си е така има подобни истории. Но такива имаше и през 8-те години на украинските удари и украинско-фашистките армии срещу руски граждани в Донецк и Донбас, мога да ти покажа дори изгорели трупове на снимки. Гледай филма "Донбаска пролет". 14 000 цивилни умряха. Цивилни! Така жестоко да лицемерстваме и да си затваряме очите не може. Защо Запада мълчи? Аз не съм лицемер и го казвам.Жалко за всички.

152

Анонимен

преди 2 години

Първата реална статия от 12 дена. Най-после някой да представи суровата истина, а тя че е по-лесно да нападаш, отколкото да се браниш. Че е по-лесно да има машини, танкове и самолети, отколкото да имаш само пушки и сърце. Зеленски може да плямпа колкото си иска, войната е адски сурова и гадна.

151

Анонимен

преди 2 години

Партизанска в Киев е глупост, защото града ще бъде сринат. Партизанска в горите също няма как защото всичко се следи от спътниците и не е Афганистан да се крият под земята.

150

ники

преди 2 години

Тези смешки ги слушаме 10 дена. Всеки момент влизат в Киев... и си остава до всеки момент и в Киев така и не влиза никакъв руски ботуш... няма и да влезе

149

Полковник

преди 2 години

Руснаците никога до момента не са споменавали колко Украинци са убили. Говорят само за техните жертви чиито имена можете да ги намерите в kremlin.ru .|До 4ти март бяха 498 човека.Украинците обаче много обичат да говорят колко Руснаци са убили.Оня ден бяха 10 000 ,сега може би са вече 20 000. Може други ден да станат и 100 000. Интересно ми е колко жертви ще паднат в битката за Киев .Руснаците не броят чуждите пилци а Украинците броят основно чуждите !

148

ВЕРДЮН 1916г

преди 2 години

Най-неравностойната битка в историята на човечеството и една от най-кървавите. Щикове срещу картечници. Ето това очаква Укро нацистите !

147

Анонимен

преди 2 години

за нищо не се готви киев, няма вече храна гориво като спрат тока няма да има и телефони и интернет, стига писахте глупости журналята от една бомба ще се *** партизани

146

Анонимен

преди 2 години

$10 000 трябва да плати на защитниците на Киев семейство, което иска да напусне града.