37

От Германия

преди 2 години

В България жените са равнопоставени, най-малкото. На високите позиции дори са предимно жени, зависи от сектора, разбира се. Като инженери не ги бива много, както и за строители съм забелязал не се натискат. А Германия много мъже не броят жените за живи. Същите, които ни натресоха това равноправие се държат ужасно с жените на работното място. Дори имаше един баварски министър, в кабинета на който нямаше и една жена. А аз съм виждал с очите си страшно пренебрежение. За пари и позиции да не говорим

36

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално.. повечето са продавачки и сервитьорки.. жени заварчици виждали ли сте? Жени айтита също почти няма..

35

Анонимен

преди 2 години

Моята братовчедка отиде в Англия да работи. Преспа там с шефа на фермата, който е румънец, раздели го с жена му. Сега братчедката е секретарка на шефчето и ми се прави на много важна....*** нали те знам как си докопа местото! Какво ми се правиш...

34

Анонимен

преди 2 години

Имам ап на морето. Ще приютя няколко украински пришелеца, за да ми дава Кирчо по 40 лв на глава дневно. Голям бизнес е войната, а вие си блъскайте главата за 700 лв щото сте много морални.

33

В.А.

преди 2 години

Грозна съм, пълничка, едва изтиках средно. Правя пачки! Имам два апартамента в Бг - Варна и София и Студио - 64 квадрата в Солун, колата е играчка - днеска една, утре друга (предимно японски). Не чакам на никой. Както се казва "Малко акъл да имаш но навреме дати дойде."

32

Г

преди 2 години

Моите уважения към жените, но в България заплатите на всички са по-ниски от средно европейските, ние продължаваме да сме най-бедната страна в ЕС и с най-ниска конкурентноспособност от всички. Целият български бизнес се управлява по някакъв махленско-дерибейски средновековен способ.

31

Анонимен

преди 2 години

30 еми искат , децата кой го гледа като се разболеят , моето от цял месец , три дена е на градина , добре че работя на смени и през деня съм рядко заета , добре че работя , че мъжа себе си не може да издържа със заплатата си . А вкъщи има и още работа .

30

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем че всички заплати са ниски - проблем било че на жените били ниски. Ей, по някое време като хванем по една сопа и ще има втори народен съд - екзекуции на място, без особено да се замисляме.

29

Отегчен

преди 2 години

Искат половин работен ден, почасова работа, свободно време да се веят и пазаруват, пък после колко изкарвали. Светът се готви за война, вие с глезотии ни занимавате. Познавам и мъже, с по-ниски заплати от съпругите си. Разбирам, че утре е 8 март, но по-сериозно. После около 1 май пак ще извадите темата. За 6 май задължителната казарма... знам ви репертоара наизуст!

28

Анонимен

преди 2 години

На жените им е лесно, надупиш се на шефа и айде - богаташче.....а мъжете?! Надупиш се на шефа - и айде, бой и чао...НЕСПРАВЕДЛИВ СВЯТ!

27

Възмутен

преди 2 години

Че в "провинцията" даже и мъжете вземат по малко от 900 лева!Толкова дават другарите капиталисти!Каква феминизация..дайва и мисирките ви непоръбени!

26

0

преди 2 години

Решението е много просто. От утре уволнявате всички мъже, до един! и оставяте само жените да работят във абсолютно всички професии! Ей, туй шъ е реалити екшън! -))))

25

Фактите

преди 2 години

В българия ако не си красавица до 25 години или връзкар, забрави да си намериш добра работа!

24

Островски

преди 2 години

Извинете 900 - 120 лева получават повечето работещи мъже !!! За жените не зная ! Но българина работи за най , най , най - ниско заплащане в цяла Европа а цените са ни напълно изравнени с тези в ЕС !! България се нуждае от хуманитарна помощ не Украйна !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Повечето българки от младото поколение не са прочели нито една книга през живота си. Седят и чакат принца или "работят" като ко..ври. Относно това, че нямат пари, не е вярно, масово се срещат жени без грам мозък, със коли за по 100-200 хиляди евро, което е не само български, а и западен феномен.

22

Анонимен

преди 2 години

Ние нямаме гл.инспекция по труда и никой не спазва КТ. Щом веригите налазили България Била, Кауфланд и подобни си позволяват своеволия за какво говорим. Някой замисля ли се работещите до 23 ч. в Била как ще се приберат, като те си тръгват реално 23,30 - 23,45. Работодателя ги задържа след изтичане на 8 ч. под всякакъв предлог. Хората страдат и нямат защита, нямат ведомости да видят какво им плащат, нямат право те да избират кога да са отпуск и това е в София, не ми се мисли какво е в провинцията

21

кой ги кара

преди 2 години

а бъдат шивачки, чистачки, продавачки надяващи се да им дойде на колена заможния внимателен младок да ударят джакпота?Да си напрегнат мозъците и да станат квалифицирани кадри. Иначе цъкането по фейса и вдигането на егото по сайтовете е лесно...

20

ДО 6

преди 2 години

Да, и то много. И стават все повече. Като минеш 40, масово никой не те иска на работа. Търсят се младички. А дали случайно си обърнал внимание, че все повече хора с прилични дрехи обикалят по кофите за ***? Сигурно не си. Щото не ти пука. Това е положението в България- търсят се студенти за без пари, останалите да го духат.

19

Анонимен

преди 2 години

Не става само с джуки ,трябва и акъл

18

Анонимен

преди 2 години

И моите баба и дядо бяха учители едно време, дядо ми предаваше по математика, а баба ми по немски език. Баба е на 77 г., дядо на 81 г. Взимат не много големи пенсии, въпреки че 35 години са учителствували, ама предимството на знанията са, че си остават, баба ми дава уроци по немски на ученици, любители на езика, професионалнисти, които им трябва професионален немски, взима по 30 лв. на час. Дядо ми не дава уроци, щот вече не помни почти нищо от математиката.