64

Данчо от Елин Пелин

преди 2 години

Я лесно моем да се фанем на неква работа,ама они трудно и малко плащат....Така че....айде неам думи!?

63

Анонимен

преди 2 години

Една и съща обява се повтаря 10 или 100 пъти от различни брокер фирми и на това му викат ръст на обявите. Полицаи, лекари сестри адвокати счетоводители търговци и още работят и на часно не внасят данъци и осигуровки и се отчитат и като работодатели и като работници и статистиката ги брои по няколко пъти.

62

търсят се

преди 2 години

балъци,да бачкат по 12 часа за минималната...и осигуряване на половин работен ден.Изисквания-до 25 години,с два западни езика и поне едно висше...

61

НЕ РАБОТЕТЕ ТУК!!

преди 2 години

НЕ РАБОТЕТЕ ВЪВ ФИРМА АЛ НАТУРАЛ - СТАРА ЗАГОРА - ТАЗИ ФИРМА ИЗПРАЩА ХОРА ЗА ГЕРМАНИЯ И ЛЪЖЕ СЪС ЗАПЛАТИТЕ И ПАРИТЕ !!! ЕКСПЛОАТИРАТ ХОРАТА КАТО РОБИ И ПОСЛЕ ГИ ЗАХВЪРЛЯТ КАТО НЕНУЖНИ ВЕЩИ !!!

60

Анонимен

преди 2 години

Какво се търси най-много?РОБИ.

59

Анонимен

преди 2 години

До ИТ-отворковци, не е до късмет. Време е да научите една истина и тя е: високите доходи са резултат на много учене и работа. ИТ-тата са. като лекарите, не могат да спрат да учат. 6 месеца извън сферата и започваш отначало. За това зпалатите им са големи. Дали някой се държи високомерно .... това си е до твоите възпроятия. Ако позволяваш и си със смачкано самочувствие всеки ще ти изглежда високомерен!

58

Анонимен

преди 2 години

А ръста на имотите бе , забравихте го , сигурно е страшен ръст , а ?!

57

ИТ-отворковци

преди 2 години

Програмистите са образовани и интелигентни хора.Не е хубаво да се държат високомерно и да обиждат тези, които нямат техния късмет.Напълно е възможно да спре електроснабдяването за дълго време, поради войни или тероризъм! Тогава, тези ИТ-отворковци какво ще правят?!

56

Док

преди 2 години

Жена му била счетоводител на 650лв? Ко? Работим в един склад. Има и офиси. Баба Танаска е пенсионерка и за 4 часа(8-12ч) да оправи офисите и WC то и даваме 300лв кеш и 60 купони за храна. Ми то излиза, че на баба Танаска и по-висока ставката.

55

Ивян

преди 2 години

До АнонименКоя е фирмата, предлагаща работа за програмисти в автомобилната индустрия

54

Ивян

преди 2 години

Аз съм програмист на С automotive MISRA compatible как да се свържа с фирмата, която предлага работа.

53

1

преди 2 години

Как е тръггнало скоро програмистите ше си ядат софтуера...

52

Анонимен

преди 2 години

Всеки лъжец може да публикува такава обява. Даже има и посреднически фирми които крият кой е зад обявата. Никой не дава данни за това кой е човека зад обявата и колко са назначени и на какви заплати. Повечето обяви са менте само заради еврозоната че трябва да се отчете ръст на трудов пазар, но на практика е спад и никой не назначават.

51

Анонимен

преди 2 години

О, ще има да търсят, обаче за тия заплати няма и да намерят!И после рев, че няма желаещи, а на интервюто идват пълни олг...ни. Ами свиквайте! И малкото качествени хора, ще ви бягат и нови няма да намерите.Нали сте уж умни, сами се сетите защо.

50

Мето

преди 2 години

Шефовете станаха повече от работниците. Ами и аз ставам шеф и ще съм по-кадърен от най-малко 50% от другите шефове.

49

Анонимен

преди 2 години

Търсим за аутомотив сектора кадърни C програмисти, но уви - няма. Всичко е вебаджии или някакви на ниво академия. Съответно заплатите са добри - аз, като "общак С програмист" взимам 5.5 чисти

48

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Нали ги гледа народа обяви по 400 600 лв заплата , общо взето който може емигрира който не може все някога също ще емигрира

47

Анонимен

преди 2 години

Мъчат се да излъжат някой заблуден украинец докато още е в шок да не се изнесе на запад, а да остане в България.

46

така

преди 2 години

е като играе6 бор4е

45

бьл4о

преди 2 години

карама6ев