115

Зоро

преди 2 години

Правилно прави 20 г.обеснява разговаря с тези ***.С безмозъчни мекотели не може да се разбереш.Как да разговаря с хората които се подиграват с руския народ.Всички тези които се мислят за велики политици от Европа трябва да му мият краката,и да пият водата

114

Км

преди 2 години

Вижте какво казват германските депутатки Алиса Вайдел и Сара Вагенкнехт.

113

Аз есмь царь

преди 2 години

Западът ще пълзи на колене към Путин.

112

Тракиец

преди 2 години

Той им говори .ама те не чуват.ключът към проблема са сша.

111

Владимир

преди 2 години

По неясни причини. Трябва да си кьорав ама много кьорав за да не виждаш причините. С глухонеми и кораби не се говори. На тях само пари и Влас им дай.

110

Анонимен

преди 2 години

И какво да говори. Той от 20 години им говори те не го чуват. И на всичко отгоре си правят каквото искат, потъпкат закони споразумения договори и нарочно дразнят. Не забелязват убийствата на руснаци и българи в Украйна. Шарят по света безнаказано, и изкарва така нещата ще са прави и защитават закона.

109

Крайният

преди 2 години

Значи на Запада най-после му дойде до простата кратуна, че е трябвало да не се разширяват и да чуят какво им казва Русия.

108

Анонимен

преди 2 години

Манипулатори. Путин от 24.02. не е променил нито дума от исканията си. Изнудването, което са започнали САЩ и НАТО, ще нанесе непоправима вреда на Европа и света. Франция и Германия се провалиха като гаранти за Минскти споразумения. С нарушаването на договорите от 1945 светът е пред ново преразпределение, нови граници се очертават. А това става само с война, демократична световна война.

107

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Г-н Ибрикчиев,напротив, причините са от ясни по-ясно.Путин не веднъж им ходи на крака,за да говорят.Даде им ясно да разберат кой командва влака,но вместо да го посрещнат подобаващо,като президент на Велика държава ,при това най-голямата по територия,те се гавриха и бъзикаха с него.Слава на Путин !Да живее братска Русия и Киевска Рус!

106

Народеее!!!!

преди 2 години

Алооо.. колония сме на американците *** такива!За тези ,които се правят, че не знаят, а коментират добре платени американски *** .Гнус ме е от вас продажници!

105

дедовия

преди 2 години

Четете това: https://youtube/watch?v=D0Gs0X8KBhA и това: https://youtube/watch?v=QeLu_yyz3tcПосле обяснявайте, че не знаете защо САЩ водят тази им война в Европа.

104

ЦоЦиалист

преди 2 години

Празни приказки на дървени философи.Истината е една Путин се вкара в капан от който излизане НЯМА успешно за него ЛИЧНО.Аз като рускоговорящ и следящ руските форуми знам че *** трудно удържа властта в Русия.Неговата амбиция е да стои до живот начело-вече е обнулен.Безкръвното окупиране на Крим му бе вдигнал авторитета у дома ,но тези кървища сега ще го довършат........Маже да си иде достойно като се гръмне.

103

Реалист

преди 2 години

До 118 Не съм много сигурен,но от нещата които се коментират,ако НАТО постави ядрено оръжие на територията на Украйна, май няма да имат време за реакция. Пък и се забелязва,че САЩ първо правят конфликт в страната и после идват като освободителна ли. Е някой ще кажат ,че не е така и имат това право.

102

Анонимен

преди 2 години

Човека е казал каквото трябва още преди година. . Не е нужно да повтаря.

101

A

преди 2 години

Сега неразбрах от вашите Умни коментари:Нали България е европейска страна Или сме колония на Русия!Явна на всички ви се живее под командите на тоя луд дядо

100

Опорни точки

преди 2 години

Това за НАТО е руска опорна и няма никаква връзка с това, което се случва в Украйна! Някой наистина ли мисли, че НАТО ще атакува Русия - с най-големия ядрен Арсенал? Нееее това са размиване и хибридна война. Освен това Американците предложиха контрол на какво въоръжение ще има в Украйна ако влезе в НАТО. Без ракети. Това за ядрени оръжия там или в България като Каракачанов подметна онзи ден са опорните точки на петата колона в България!

99

Анонимен

преди 2 години

Тоя е професор колкото съседкта Гичка и ядрен физик - неизвестни причин, ми как да са неизвестни бе пропогандатор, човека си каза причините, има си споразумение от години, което не се спазва и двама бивши шефове на ЦРУ са писали доклади по темата какво ще се случи, но НЕ, някои кра вари си мисля, че това им е Мадуро и Кастро и ще си правят каквото си поискат... сега разбрали причините бе пъпИш... професор бил... тия титли ги раздават с талончета като в КАТ вече

98

Анонимен

преди 2 години

Ми те се направиха на ощипани моми до колкото си спомням

97

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням кой точно преди време беше казал, че който не иска да преговаря с Лавров ще преговаря с Шойгу и видяхме, че това се случи. Е след като запада отказа да седне на масата и да преговаря с Русия като с равноправен защо се вайкаме сега, че се случват събитията в момента.

96

Анонимен

преди 2 години

Абе, не знам, ама вкараха мечката в капана. Да видим...