392

Петър

преди 2 години

Путин помоли запада и НАТО за решаване на проблема с разпасала се Украйна- отнесоха се надменно и вече съжаляват,но връщане няма,заради амбициите на САЩ ще теглим всички(данъкоплатци)а Румъния е вече съсед на Русия на път е и Полша но довчера ръкопляскаха на украйнската риторика......*** свят...

391

Много добре си върви

преди 2 години

войната за Русия - още седмица-две и бандер-фашагите дигат белия байрак! Та за това дУмократичния запад *** като настъпано псе.

390

Доказани БОВ

преди 2 години

Ами значи рашаните са невинни и прави за да правят операцията, щом са намерили БОВ... Защото в Ирак ЯНКИТЕ показаха шишенце с газирана вода вместо БОВ и никой не ги вини и съди дето разораха целата държава и избиха сума ти невинен народ, жени, деца.И ако НАТО беше приятел на Окрайна би ги посъветвал да се предадът за да се спре разрушението, --но Нато ще се бият ДО ПОСЛЕДНИЯТ украинец.... ЧЕСТИТО на печелившите!!!!

389

Ангел

преди 2 години

Жалко за хората.ама ги убиха украинците,взривили някакъв мост,докато те са преминавали

388

Очевидец

преди 2 години

Това семейство беше разстреляно от неофашистките бандеровци,които използват цивилните като " жив щит"!!

387

Анонимен

преди 2 години

Това е нечувано да наливаш бензин в огъня!

386

Бандера

преди 2 години

Ще убиваме жени и дети докат не победиме в Украината. Да си мислят че го правят москалите.

385

Георги

преди 2 години

Най-добре запада да организира пунктове за дъбиране на доброволци, да ги подготви с 10 дневен курс, и да ги изпраща в Украйна.

384

Анонимен

преди 2 години

Значи щом шурощоиден сайт като този казва че руски сили нападат цивилни, е правилно да предположим че е точно обратното. Не съм фен на жужана, обаче тоя път третополовите *** от ЕС и Белия Дом ще гризнат дървото. Мисля че жужана не я интересува колко е станала рублата спрямо долара. Долара рязко се обезценява, верно рублата е в дъното вероятно но като цяло финансовата система както я познаваме до сега е обречена на разруха, и то в много скоро време.

383

КазващияИстината

преди 2 години

Как може нашите българи да са толкова черногледи или направо слепи! Абе г.л.у.п.ц.и българския е много близък до руския, който фашистите забраняват в Украйна! Отворете някоя руска програма и ...вижте истината! Та руснаците ако не жалеха живота на своя братски народ, за два максимум за три дни всичко щеше да приключи! Вие имате ли малко мозък да размислите това? 40 автобуса в Мариупол са докарани за извозване на цивилните хора, но фашистите стрелят по тях! Този цивилен, за който пишеСъщоЕУбитОтФа

382

Анонимен

преди 2 години

Путин губи войната брутално. Вчера и днес - свалени самолети су-25, су-30, су-34, су-35. Пленени артилерийски системи и техника. Руската армия масово изоставя техника и бяга. Поражението на Путин ще е катастрофално.

381

Анонимен

преди 2 години

Путин търпи страшен погром в Украйна. Унищожени са десетки бронирани колони. Над 16 000 човека са арестувани в Русия за протести срещу войната. Руската армия няма снабдяване на гориво и храна. Попиляват ги навсякъде. Ударили са брутално и кадировците, които са изперкали, защото са помислили, че руснаците са ги предали. В момента анонимните са хакнали всички тв канали в Русия и вървят записи от войната в Украйна.

380

L.

преди 2 години

От девет кладенеца вода е тая статия. Така и не се разбра като как Вашингтон е стигнал до ръба на конфронтация. Той не умря ли тоз човек, бе?

379

Ехо

преди 2 години

Вижда се кой е ***. Но де толкова ум в ваши глави и в ваш идол тоже)) Вие сте като оня,де видял жираф и си мислел и приказвал, и в интернет тролил: няма таково животно))

378

433

преди 2 години

Ти май си мислиш,че сме в времената на ВСВ хахаха. Пожьолуйста не подценявай техниката,особенно вашата хахаха. И няма как сегашната руска армия да я сравняваш с тази от 1944,ситуацията също,ЗАБРАВЯШ,ЧЕ УСА И АНГЛИЯ БИЛИ НА СТОРОНА РОСИИ)) И АКО НЕ БИЛИ,ТО СЕГА,,,

377

Факт

преди 2 години

Орбан е подписал разполагане на войски от НАТО на негова територия, вкл транспорт на оръжие през Унгария. Все по интересно става и то найвече за оня с пищова,че понякога името му цензурират тук

376

до 430

преди 2 години

ги май си доста наивен петел за да мислуш че без сателити и мобилни мрежи на руснаците им пречи да возят войната. Чудно ВСВ и германци и руснаци как да се оправяли в нео ятните украи ски полета. Комплексите Искандер и Точка У въобще не ин требе сателит, координати се взимат не само с джи пи ес пич. И собствени и на целите.

375

Анонимен

преди 2 години

До Фактголям малоум ник си БРЕ

374

Факт

преди 2 години

Кибер корпуса определено върши работа, неслучайно рускята армия е без комюникация, без нормална локация и дезориентирана,а троловете дълго време рекламираха рашан техниката. Фактите са си факти,но НАТО няма да казва и доказва на никого своята техника и участие. Схващате ли бре?

373

Анонимен

преди 2 години

Пак фейк нюз. Вашингтон няма да посмее да си подаде и върха на сплескания нос извън белия дом. Тресе ги страх. С тия морски тюлени-нег ри са заникъде.