58

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

57

Анонимен

преди 2 години

До SS - Не можеш ! Когато си се натискал за НАТО и ЕС да не си спал , а да си протестирал тогава - Те са те взели именно заради голият ти г-з , за да го покажат на противника ,когато му дойде времето ! Кой те излъга че " демокрацията " е безплатен подарък ?!

56

рашо

преди 2 години

Да обясним за първолаците.Русия не може да допусне на своята граница антируска държава,с потенциал за ядрени установки.България е водила много войни с Византия /Антибългария /по тази причина.Украйна сгреши ,че пожела за враг Русия.България да не се меси.</

55

Анонимен

преди 2 години

Днес японският премиер заяви,че Курилските острови са суверенна японска територия.-you tube

54

Сандо

преди 2 години

от страна на Русия има предложение на масата за преговори. Неутралност, прознаване на Крим, признаване на 2те нови републики - и още веднага спират да стрелят. Ама няма запада ще бута уръжие в ръцете на украинците и ще се бие до последна капка украинска кръв

53

Анонимен

преди 2 години

още малко да се помотаят и има голяма вероятност война да няма! Така ми се струва, щото Украйна ще бъде натъпкана с необходимото въоръжение, а обратно пропорционално ще се понижава бойният дух на руската армия, който още отначало беше очевидно вял!

52

Анонимен

преди 2 години

До SS - И защо не си натискаме парцалите и не си гледаме голия г,з ? - ... -Абе, правя опити, но не успявам да си видя без огледало голия...

51

SS

преди 2 години

До 58! Не съм и на хапчета бе ! Просто предвиждам какво може да стане !

50

Анонимен

преди 2 години

Путин е на път да претърпи унижението на живота си от украинците, А пък най-хубавото в цялата история е, че българските национални предатели, продали род и родина за шепа инфлационни рубли, си показаха рогата и сега вече ги знаем кои са и къде са.

49

SS

преди 2 години

До 55 ! Не употребявам дрога бе ! Нито с алкохола ! Просто предвиждам какво може да стане !Калмук !

48

SS

преди 2 години

А бе защо нещо ми се привижда ядрена гъба над София ? Или нещо бъркам ?

47

Мунчо

преди 2 години

Жоре, и като министър беше гола вода......

46

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам сценарии, Украйна да победи в тая война. За сега се справят доста добре. Мисля, че ако в близките 10 дена, не превземат нито един голям град, всичко приключва за Русия.

45

SS

преди 2 години

ГОТВЕТЕ се за най лошия вариант ! Война !

44

Анонимен

преди 2 години

*** е терорист.

43

SS

преди 2 години

Войната ,ако не приключи бързо,и се намесят и трети страни ,ще прерасне в 3световна ! Къде обаче сме ние? И какво имаме ? Армия ли,икономика ли ? И защо не си натискаме парцалите и не си гледаме голия г,з ?

42

Реалист

преди 2 години

Най-големите предимства което изтъкват на Русия са... че един луд държи копчето, че Путин спокойно може да изпрати 200 хилядна армия за пушечно месо;изглаждане мозъците на руснаците с пропаганда ; и че обикновеният руснак е привикнал на скотски живот, докато Запада и Щатите са си уредили живота и не им се воюва! Откачена работа!

41

Анонимен

преди 2 години

Запада е градил и подреждал живота си със стотици години. Е как да се реши едни мърлячи да поставят условия. Русия е една от най корумпираните държави в Света. Върховенството на закона е при тях чуждо и неразбрано право. Диктатурата им е в кръвта.

40

Анонимен

преди 2 години

По иска да влезе в НАТО . И постави условия, които цивилизования свят не ги прие.

39

Анонимен

преди 2 години

До42. Русия поиска да влезе в НАТО. и Путин да управлява. От Москва. Това ми прилича като Милошевич да иска цяла Югославия да се управлява от сърбите в Белград. Е няма как да стане. Стана , че Милошевич го съдиха в Хага.