201

Тихомир

преди 2 години

ВСЯКА година в Африка умират над 3 000 000 деца от глад (официални данни). Или иначе казано по 10 000 ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. Що на никой не му прави впечатление това, и що никой не праща хуманитарни помощи натам???? Щото не е близко до Русия/Украйна и газ, нефт, никел, диаманти и т.н. Една дума: ЛИЦЕМЕРИЕ !!!

200

Тихомир

преди 2 години

"Общо 8 души са били убити при опитите за евакуация." - що никой не броеше по дни, часове и минутги убитите примирните бомбардировки в Сърбия, Ирак, Афганистан и т.н.?

199

ДОНЕЦК...

преди 2 години

ЛУГАНСК, КРИМ- са били, са и ще бъдат в УКРАЙНА!!! СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА НА ГЕРОЙЧНИЯ УКРАЙНСКИ НАРОД!!! УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ!!! УКРАИIНI ПЕРЕМОЖЕТ!!!

198

Анонимен

преди 2 години

Защо не писахте нищо, когато украинската армия и фашизирани групи тероризираха и избиваха руснаците в Донецк и Луганск, когато "мирните" украинци лишиха от прясна вода Крим.

197

бааа

преди 2 години

и лицемерите сте долни! В Палестина всеки ден умират деца и семейства избити от ционистите окупирали земята им! Обаче вие сте слепи и глухи нали бе нещастници! За тия дечица и бежанци в арабските държави не ви пука за тях и болката им сте сте слепи! тука едно семейство ок жалко за хората никой не твърди обратното обаче вие сте гнусни расисти бог да ви накаже!

196

Марта

преди 2 години

Това,което се случва от 2020 г. е по-голямо от което и да е правителство или държава.Има психологически ползи от манипулирането на умовете,а тя е фокусирането в грешна посока.Оруел вярваше,че за успеха на тоталитаризма е необходима вечна война.Световната икономика е в колабс и несъмнено ще се срине.След това ще се въведе отдавна планираната цифрова валута.

195

До 202

преди 2 години

Кои безчинства ? Щото има много доказателства за такива от страна на сепаратистите !

194

Да

преди 2 години

Путин е жаден за кръв ! Накрая ще се удави в нея !

193

Още пет коментара на

преди 2 години

До АнонименС тия рубли вече нищо не можете да си купите, другари, какво се морите да пишете. А кой къде стреля има достатъчно видеа в редит, телеграм и т.н., всеки с очи вижда руските животни как избиват цивилни.

192

Марта

преди 2 години

До анонимен 195.....Вместо да анализирате мен направете анализ до какво доведе кризата в Украина в световен мащаб. Моят въпрос към вас е дали отговорът на САЩ/ ЕС/ UK възпрепятства или засилва дневния ред на Световния икономически форум за Голямото възстановяване.Пречи или напредва дневния ред на измамата за климата.

191

анонимен

преди 2 години

не ви харесва че манипулирате а??? да знаете че след време ще отговаряте

190

Анонимен

преди 2 години

фейк всеки здраво мислещ вижда че руснаците много го пазят даже

189

Анонимен

преди 2 години

фейк те ако стреляха по градовете досрга укрите да са изчезнали от лицето на земята напротив жалят го яко а укрите сами стрекят по хората и се крият по блоковете

188

анонимен

преди 2 години

да не говорим за медийната манипулация

187

анонимен

преди 2 години

ДАЛИ МЕЖДУНАРОДНИЯТ СЪД В ХАГА ЩЕ ПРИЗНАЯТ БЕЗЧИНСТВАТА В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. И ЗАЩО НЕ РЕАГИРАТЕ НА ТАЗИ ГНУСОТИЯ . ЯВНО ВИ ХАРЕСВА да организират човешко сафари

186

аз

преди 2 години

Колко семейства загинаха в Луганск и Донецк за последните 7 години?

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 __ АМАН ОТ ИЛИТЕРАТИ,ЩРАКАЩИ С КРИВИТЕ СИ ПРЪСТИ ПО КЛАВИАТУРИТЕ,С АПЛОМБ, ЧЕ СА ПРОСТИ МОТИКИ!!!

184

col. Macgregor

преди 2 години

До Glaven__Col. Macgregor е американски ветеран и висш държавен служител, а информация за него и изказванията му,ако не си толкоз ***, винаги можеш да намериш чрез търсачките като въведеш коректно имената му. Публикуваната информация е от сайта на foxnews . Аман от неграмотници!

183

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 Изобщо не ме интересува какво иска психопата Путин на границата си. Той може да поиска и да няма живи хора на 1000 километра от неговите граници. НАТО изобщо не го заплашва. НАТО от 65 години е на руската граница и досега през тези 65 години чуваме само закани от СССР и Русия срещу НАТО. Агресорът се казва Русия а не НАТО. И стига сте тиражирали лъжите на Путин за заплахата НАТО. Тази заплаха обслужва единствено неговата пълна неспособност да изгради една цивилизована страна.

182

Glaven

преди 2 години

До АнонименКъде са тия неща, за които ни говориш? Една снимка, една статия дай, която да не е от устата на руски ***. Една. ЕДНА?