27

Христина

преди 2 години

Одеса винаги е била и ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ РУСКА !

26

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

25

Българин

преди 2 години

Къде е паровоза Кузя?Няма ли да води десанта?

24

Анонимен

преди 2 години

rusnacite sa smenili taktikata. parvo ste napadnat brakssel, wash-ton, laundaun s ahoimni bambi.

23

Анонимен

преди 2 години

До КръчмарятЗеленски е евреин, това не е случайно, те искат да запалят света. Нали бяха нацисти. Или в Украйна имаме нацисти евреи. Вие хептен се оплетохте в лъжите.

22

Анонимен

преди 2 години

Това ако са 95 процента от силите на Русия, то значи доста сме я надценили.

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да смятат )))

20

ГОЧО

преди 2 години

САЩ много неща не можа да пресметне напоследък, затова сега гледат като 1обрани1 1евреи1! А колко още други неща не пресмятат сега, както няма да могат да пресметнат и в бъдеще! Такава свтовна 1излагация1 с нищо не може да се сравни!!Вече не са дори на второ място по каквото и да било, а някъде трети-четвърти!

19

Скитник 13

преди 2 години

,, п одлог и притульное,,

18

Скитник 13

преди 2 години

Днес. БГ-най манипулирания сайт в държавата. Триете всички неизгодни за вас коментари-,, *** притульное,,

17

Скитник 13

преди 2 години

Ха ха ха. За Русия Украйна е като за СССР Афганистан а вероятно и по зле ще става. Като се усетят Афганистан че Володя ги ползва за пушечно месо и хвърляйки ги на украинците той всъщност си решава проблема със самите чеченци-обезврежда си ги.

16

Ххх

преди 2 години

Русия оперира с малка част от армията! Стига с тая спекула, кажете нещо за събраните доказателства за биологичните лаборатории и за ракетите със замърсения уран, които са намерини в чернобил! Давате само едната гледна точка и насъсквата хората срещу Русия! Знам че ще го изтриите и все пак бъдете здрави и щастливи!

15

Анонимен

преди 2 години

Трудно е да се воюва срещу фанатици!

14

Анонимен

преди 2 години

Ама уточнявайте още в заглавието, след като пишете такива работи, че са 95% от съсредоточените през м. февруари военни сили покрай границата, а не 95% от всичките! То га че ли войник не е останал в Русия! Шме-ке-ри такива

13

Анонимен

преди 2 години

Не им остана армия, за това искат помощ от Беларус. ***.

12

али

преди 2 години

Пълно разочавонаие от САЩ и НАТО и от Русия също.......Днес като прочетох, че Франция праща таблетки с йод за Украйна ми вдигнаха пак кръвното..... Някой да спре тази война ....

11

Да бе !

преди 2 години

Е как да има руски морски десант в Одеса ? Че на ли братята украинци сложиха минни полета пред града си ! А си опитал да минеш , а станало " БУМ " !

10

До пияницата

преди 2 години

Може да се пробват. И после остров Хоншу ще бъде най южния Курилски остров от руският архипелаг. А Манджурия ще бъде автономна република в състава на Русия !

9

Анонимен

преди 2 години

До Кръчмарят "САЩ няма да се намесват повече за да избегнат директен конфликт. Те постигнаха категорична победа като запалиха войната, и то не каква да е а ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, това е като обърнеш една нация срещу себе си" Гражданска война е когато гражданите на една държава воюват помежду си, а тук имаме военнните на една държава нападнали друга. Те не са "граждани", а професионални убийци вдигнали оръжие срещу чужди граждани. И ще им бъде търсена отговорност за това.

8

Анонимен

преди 2 години

До dakotabg Точно обратното. Познаха общо взето всичко, което руснаците правят. То не е точно "познаване", защото имат камери и в д-то на руските войници.