119

Анонимен

преди 2 години

Що му удисват на акъла на тоя наркоман? Разиграва целия свят с дрогираната си кратуна.

118

Анонимен

преди 2 години

Те са го измислили украинците как ще стане. САЩ дават на Украйна 50 самолета Ф16 и 20 самолета Ф15 набират пилоти доброволци на запад за тези самолети. Зеленски веднага дава гражданство на пилотите и ги зачислява в украинската армия и небето над Украйна е затворено. Имаше същия вариант за ф35 но те не могат да ползват украинските летища трябваше да ползват полските и тогава Путин се издърви че ще натиска ядреното копче ако Полша си предостави летищата.

117

Шишо Бакшишо

преди 2 години

Днес мартенска зима, утре ядрена. Такъв е живота.

116

Анонимен

преди 2 години

Ако едни други се страхуваха толкова много преди 80 години, сега от Атлантика и Средиземно море до Урал всичко щеше да бъде трети райх.

115

до 114

преди 2 години

До НАГЛОСТ Украинското въздушно пространство НЕ Е РУСКО!

114

Майната ви

преди 2 години

Някой да каже на дядката, че войната вече е започнала. И да му смените памперсите, кравави смотани! Мирише!

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ искали природните ресурсите на Русия!?!Е поне ще се възполват от това обикновените хора. А не както сега само шепа олигарси.

112

гост

преди 2 години

Новината не е ли за парцала "Блиц". Мисирките нещо се объркаха къде какво да приказват без покритие.

111

Илко

преди 2 години

Забележете. САЩ внасят петрол от Русия а са производител 1. Това какво ви говори? Не знам кой на кого налага санкции но Американски фирми загубиха милиарди на борсата от обезценяване на акции в руски комплании вследствие на войната. Русия изкупи тези акции на безценица и обяви че ще се разплаща в рубли. Тези обстоятелства не се вързват с широко тиражираните съобщения в медиите. Кой на кого все пак е наложил санкции наистина?

110

наблюдател

преди 2 години

Третата световна война започна.

109

void

преди 2 години

Стига с тези глупости за 3-та световна война... Дори руснаците да постигнат военна победа, то тя ще им струва солено - нито ще е бързо, нито ще е хуманно. В този смисъл те вече търпят загуби, а лансираната теза за фалшивите новини там много бързо ще се изпари след примерно месец, когато няма как да скриеш 20 000 трупа на своите нито кадрите от войната, които рано или късно ще стигнат до всеки в Русия. А санкциите няма да бъдат отменени, тепърва ще се изолира Русия, а позорът - не ми се мисли..

108

Анонимен

преди 2 години

явно американците нямат топки

107

Анонимен

преди 2 години

чак па 3та... по скоро ще е като бой пред селска кръчма... всички срещу пРосия!

106

Ламята

преди 2 години

3000 долара за 1000куб.м. газ.Доволни ли дте от санкцийте? Доскоро го купувахме,по 200-400$ с дългосрочни договори.Това беше,преди САЩ да ни посъветва да развалим договорите,защото са неизгодни.Бай дъ уей,САЩ продължава да купува Руски газ и петрол.Нищо чудно,после да ни го продават на 5на цена.

105

Анонимен

преди 2 години

Само за зомбираните вече не е ясно, че това е война между Русия и САЩ. Война,планирана и провокирана от САЩ, под погледа на целия свят. В съучастие с Франция и Германия. Зареждат с оръжие и подклаждат с насъскване украинците, мирът там не им е цел. Те си искат световната война, за спасят икономиката си. Нямат друг начин. Но защо европейците трябва да плащат за безумието на световните бандити?

104

Д-р Исня

преди 2 години

И до къде ще стигне Русия срещу една коалиция, след като повече от седмица се батачи в постсоциалистическа джунгла? Вече си мисля, че нашата армия с трите таксита и един на кон ще стигне до Москва без проиблем, даже може и да я превземе.

103

нинджаго

преди 2 години

И какво сега?! Ще жертваме Украйна ли?!

102

Анонимен

преди 2 години

Е тогава ако не сте готови за ТСВ,защо изобщо се репчихте на Русия за Украйна?Изоставяйте всичко и толкоз.Защото именно вие докарайте на Украйна тази беда.Изоставяте я и смятате,че с търговски санкции ще спрете танкове и самолети.След като не искате да водите ТСВ, явно за всички е че сте слаби и разединени .Макрон даже вече ви е предал и то с право.Вие не знаете какво правите и искате.Вчера Блинкен стана за резил в Полша.Искал мигове за Украйна,а не давал ф на Полша.Що за ненормални хора сте?

101

пена

преди 2 години

Нали на всички им е ясно, че ако Путин е готов за ВСВ3 то тя ще се случи рано или късно. Реално няма да има друг начин да се спре Русия. А те няма да се ограничат с Украйна...

100

Истукан

преди 2 години

НАТО И САЩ да спчкат Москва с бомби, за да видят какво е да нападаш. Нека изпитат това дето са причинили. Путин да не се крие, а да поеме отговорност за действията си.