305

до Мунчо

преди 2 години

Не тв знам какво за теб е пич,но той доказа че е истинска п.тка или като онеези пинчерчета,дето лаят,но няма т вътък и кураж даже да се опитат да те ухапят.Толкова да е пропаднал този на снимката,че..още на 3-ят ден от т.нар.война искаше да влиза в ЕС(нямам представа каква е връзката с "войната"),не пропуска ден,в който да не се моли на организаторите на револицията през 2014 да помагат с военни действия,а само той май не е разбрал че другите никога са нямали намерение да "помагат" с военна сила

304

Мунчо

преди 2 години

Зеленски се оказа е баси пича.За разлика от Путин, който се оказа женското на пич.СЛАВА УКРАИНЕ!

303

Ами няма и да чуеш

преди 2 години

На това му се вика прелъстен и изоставен.Договаряй каквото можеш и спри избиването на собствения си народ.Това не е черна комедия, а реалност.

302

Минаващ

преди 2 години

Поне 20 коментара под мене са плaтени рyски трoлове за мaсова дезинформация. На война е страшно по коментарите на сайтовете и пак не успяват да се преборят за сърцата на българите.

301

Анонимен

преди 2 години

Как го търпят все да ги нарежда, да им се кара и да тропа гневно с крак? Новото "Златно момче" на западните политици след борисов?

300

ДГД

преди 2 години

Тоя мишок пък не се спря. Хайде, вдигай бялото знаме и войната ще приключи!!!

299

Aрхангел Мекаил

преди 2 години

Спри с глупостта си сине израилски спри с наглосста спри да използваш лъжа и лукавство спри да следваш Сатаната защото ще бъдеш опозорен както на този свят така и в отвъдния.

298

Анонимен

преди 2 години

Тоя е ясен.Иска цял свят да се ангажира с неговата кауза и всички да се зачаткаме с ядрени бомби.Не знам защо всичките медии са станали радиоточки на този откачал=ник.Освен Русия започна вече и на Запада да се кара.Ами не се крийте зад населението,пуснете го да се евакуира,и тогава се бийте с руснаците.

297

Нищо ново

преди 2 години

Зеленски очаква всеки ден да го почесват зад ушите

296

факти

преди 2 години

разбрахме че краварите искат война да има ясно по ясно вън от европа

295

без пропаганда ли

преди 2 години

Насъсква, подстрекава, изнудва. На Запада държи сметка, раздава заповеди, оценки, предписания. Всички трябвя да му държат ръката, иначе води сметка и заплашва.

294

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали руснаците имат желание, но може да ги попитат дали искат да са равноправен член на ЕС, ако искат и имат желание да бъдат член на ЕС, така няма да има разделение и убийства, унижения, мачкане, а Европа ще се обедини.

293

Анонимен

преди 2 години

Зеленски го тъпчат с някакви вещества, а в "Поглед инфо" писаха, че вече е договорено да изтеглят евреите от Украйна , включително и Зеленски! А българите кой ще изтегли от тази война? Българи не само са били убивани в Украйна, но доста са и умирали от глад, каза един бесарабски българин.

292

Спокоен

преди 2 години

Вероятно съм един от етнически най-толерантните хора на света. Но защо единствено и само евреите в познатата ни световна история смятат, че светът им е длъжен и не спират да вряскат и нападат ако някой просто си мълчи.

291

Анонимен

преди 2 години

"HEAL THE WORLD" на МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН ИЗЦЕРИ СВЕТЪТ СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ДРЕБНИ ДУШИ *** ТАКИВА КАТ ОТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ТУК И СЛАГАТ НАДОЛУ ПРЪСТ НА НАЙ ВЕЛИКИЯТ ПЕВЕЦ ТВОРЕЦ И ЛИЧНОСТ! ВИЕ СТЕ НИКОИ С БЕЗСМИСЛЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ. ПЕСНИТЕ И МУЗИКАТА НА МАЙКЪЛ ЩЕ ЗВУЧАТ ВЕЧНО.ЗАЩОТО ТЕ СА УРОК ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ. А ТУК ПРОСТОЛЮДИЕТО ДОРИ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ЖИВОТ И СМЪРТ ТАКОВА НЕВЕЖЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА И ПРОСТАЩИНА ИНДИВИДИ БЕЗ КУЛТУРА ЗНАНИЯ. СВОБОДА ЗА УКРАЙНА! https://youtube/watch?v=BWf-eARnf6U

290

Анонимен

преди 2 години

СЪД ЗА ЗЕЛЕНСКИ И КОЛОМОЙСКИ В ХАГА, ТЕ СА МАСОВИ УБИЙЦИ, ИЗВЪРШВАЛИ ГЕНОЦИД НАД СЛАВЯНИТЕ, СЪД ЗА ВАС, УБИЙЦИ!

289

Анонимен

преди 2 години

До ПротестиращТе много фирми спряха да произвеждат шистов газ, защото не само отравят и умъртвяват природата+земята+водата завинаги, но и няма никаква полза и печалба от производството му, не си струва, просто една важна клечка искаше да си продава и пробутва химикалите, затова беше рекламираненасто за шистов газ! Стари нациски номера, как бившите нациски фирми отровиха западна Европа и Виетнам с различни отрови. По-хитрите американците купуваха руски горива и ги препродаваха на европейците

288

Върви си!

преди 2 години

Зеленски, махни се, ти си причината да се стигне до масови убийства на славяни и украинското население в Украйна, защото вместо да въведеш ред, законност, да спреш агресията, убийствата, русофобията, омразата, нацизма, разрухата, въоръжаването с което набутваха Украйна в дългове и убиваха украинското население, ти продължаваше да насаждаш омраза и трупаш печалби от убийствата и нещастията на хората!

287

Анонимен

преди 2 години

***. Лъгаха го,той нали не е много умен,все пак е клоун, повярва. Провокира войната,и сега няма помощ,няма нищо,и той носи вината за разпада на Украйна,и смъртта на мирните жители. Дори мир не може да сключи защото е жалка подла и страхлива марионетка. Жалко подобие на човек е този,и всички сорос ски пудели като него. С о ро оск и политиц,вадете си изовдите,зеления ви брат няма бъдеще,да не свършите като него и вие един ден.

286

Анонимен

преди 2 години

Хора не разбирате ли, че като защитавате позицията на Путин, реално не зачитате руския народ, а шепа олигарси. Народа там гладува, не може да протестира свободно, както вие го правихте преди няколко месеца и освен картофи и водка менте друго не стига до него. Пожелавам ви да емигрирате в така обичаната ви Русия.