117

Пич

преди 2 години

Горките хорица. Няма нищо по-лошо от това да видиш как животът на милиони е съсипан заради задкулисните планове на малцина. Бедните украинци нито очакваха, нито можеха да дадат обяснение защо всичко това им се стовари. Само можем да се молим утре да не ни се стовари и на нас заради тъпотията на собствените ни управници.

116

Престанете

преди 2 години

с манипулациите и фалшивите новини!Вижте как живеят бедните българи!

115

Анонимен

преди 2 години

Не бягайте тук. Иначе си бягайте къде очи ви видят. По-лоши сте от азиатските и африкански бежанци. Всякакви криминални елементи ще ни се натресат сега. А украинския подземен свят никак не е за подценяване и е много добре организиран.

114

Анонимен

преди 2 години

Не съм убедена, че това което ни се представя е истина. Жената в статията казва, че са избягали с кола, а тук на снимката са в рейс. Несъответствие. Набляга се на страха, ужаса, съжалението, също като при трагедията с пандемията. Новините са преексронирани, за да будят страх.

113

Анонимен

преди 2 години

Aтака дупелизци;а за бедните бездомни българи що няма апартаменти.българите не гледаме,гледаме чуждите. Аман с таз украйна.Деменцията праща нацисти там да избиват народа а набеждават Путин.Браво на Путин.Той изгони ковида в украйна има база за изработка на биооръжие.всички видяха как Путин напада,а никой не видя шепа психопати как вилняха и лъгаха с ковид

112

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Украйна,бе!

111

Анонимен

преди 2 години

Я, молдовците да ви разкажат в какъв страх бягат и как като избягат, почват да пълнят баровете и да се веселят и запиват и как олигарсите им, които подлежат на военна служба, плащат луди пари да ги пуснат през границата. Не дай Боже и тук да се напълни с Украинци, които крещят по улиците "Слава Украини" Пък да не говорим, че ще ги хрантутим и лекуваме безплатно. След като довчера мряхме по стълбите на болниците и пред регистратурите. Откъде извадиха възможности да хранят и лекуват украинци, бе?

110

Анонимен

преди 2 години

АКО ГЛЕДАТЕ РУСКИТЕ ТВ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ РУСИЯ ВОЮВА В УКРАЙНА- А УКРАЙНА РАЗВИВА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ И ИЗБИВА РУСКИ ВОЙСКИ И УКРАИНСКИЯТ НАРОД, КОЙТО БИЛ БРАТСКИ, АМА НА БИЛ ФАШИСТКИ, ТА СЕГА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ВОЮВАТ ПРОТИВ РУСИЯ КАЗВАТ ОТ РУСКИТЕ ТВ- ИМА ЛИ НОРМАЛЕН КОЙТО ДА ИМ ВЯРВА, КАКВО РАЗБРАХМЕ- ЧЕ РУСКАТА ПРОПАГАНДА И БЪЛГАРСКИТЕ НАПАДКИ СРЕЩУ ГЕРБ И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИДВАТ ОТ ЕДИН И СЪЩ ПРОПАГАНДЕН ЦЕНТЪР- В КРЕМЪЛ.

109

FMC

преди 2 години

Колко бързо забравиха за убитите българи в Одеса...

108

Въпрос

преди 2 години

И защо не са бягали в нирните райони на Украйна. Хем за по-близичко.

107

Анонимен

преди 2 години

На мозьците ви трябват денацификация долен крьвожаден сатрап.

106

Анонимен

преди 2 години

Повече оръжия аз Украйна = продължителна война = повече цивилни жертви! Войната има два възможни завършека, единия е денацификация на рускоезичните райони, другия е ядрен... Колкото и да се философства трети варянт няма!

105

До 158

преди 2 години

Ай,стигас тея банди бе!Това е работа на Украйна.Шепа крайнодесни националисти в Луганск и Донецк не са причина за война.Моля те.Още повече никой " руснак" от този край не е поискал убежище или просто да замине за Русия.През годините Путин можеше да предостави убежище на всички репресирани руснаци от Донецк и Луганск и да очисти терористите.Но той прави съвсем друго сега.Ток превзема Украйна.Украйна не е само тези партизани,за които изведнъж се сетихте и вие,а може би и сега разбрахте....

104

Анонимен

преди 2 години

Нафтата върви към 4 лева!

103

Анонимен

преди 2 години

Да вземе наша медиа да направи филма за неонацистите в Украйна но как ще стане Дане са мръдна ли че всички ще изхвърчат и ще настане ужас като много българи не знаят какви ги вършат Бандеровци, азов, десен сектор. Там тези бандити за тях няма закони дори Гестапо като влезли в Киев са се ужасили.

102

До 156

преди 2 години

Не Бог,а цивилизования свят ще го направи! Започна се вече!Какъвто и да е изхода на конфликта,Русия вече е заклеймена като агресор,окупатор,диктатура.Това нещо е абсолютно в разрез на еволюцията в 21 век и естествено Русия вече в вън от глобалното развитие на държави и обшество на този свят.Непреязън,неуважение и хлад ще усещат руските поданици ако изобщо бъдат допускани в цивилизацията.Ще трябва да се научат да са си самодостатъчни и евентуално да разцъкват в С.Корея,Куба,Виетнам,Камбоджа.

101

Анонимен

преди 2 години

Ония,къде реваха около Пандемията,че на всеки му било платено да играе роля,сега говорят същото?!Зашо пък да не им е платено на бягащите и да лъжат,че бягат от Украйна,заради там едни пари има да се вземат от войната.Конспираторите пак ни светват как украинските,западните меди и Зелински лъжат.Да защитят руската армия и да кажат " не виждаме агресия",не е това,което Украйна представя. Чудя се колко трябва да си сбъркан,за да застанеш зад Русия .И за аргумент-да си съчиняваш какви ли не фантази?

100

Анонимен

преди 2 години

А Русия я чакат ЧЕРНИ МЕСЕЦИ.. Ще бъде съсипана икономически от санкциите и войната...

99

Време разделно...

преди 2 години

Европа я чакат тъмни дни. Неслучайно САЩ изтеглеха военното си присъствие от Европа миналата година. На контитента пак се зараждат фашизъм и национализъм. Ще кажете, че не е така? Ще ви питам пак, когато украинците заемат вашите работни места като IT, сервитьори, продавачи и тн. Бедни са, гладни, но същевременно способни и знаещи чужди езици. Ще се породи омраза много скоро :(

98

Анонимен

преди 2 години

Украинските нацисти избиват собствения си народ.