34

Лиеж

преди 2 години

Горд осетинец! Браво!

33

Анонимен

преди 2 години

Путин - лош, НАТО и САЩ - добри. Черно и бяло. Помнете, че само елементарните хора разсъждават в такива елементарни мащаби. Сами доказвате, че сте първосигнални имбeцuлu. За 20 години войната в Афганистан има 100 000 + цивилни жертви. Сто хиляди. За тая кръв по ръцете на американците защо не ревахте, а сега ревете? За Югославия циврихте ли? За Либия, за Ирак, за Виетнам? Не, нали?

32

Така ще бъде

преди 2 години

След ВСВ думата немец бе обидна дума. След тази война думата Путин и руснак ще са обидни. И да не се сърдят руснаците...помним радостта и виковете .... Крим наш.... Та дори и сега за Путин биха гласували близо 70 ПРОЦЕНТА. Всеки народ си заслужава съдбата....Ние как 12 г си заслужавахме Тиквата....

31

Анонимен

преди 2 години

52- ДОВОЛНО ЛИ ТИ ПЛАЩАТ ДРУГАРИТЕ ЗА ОПОРКИТЕ- ТИЯ КОИТО ТИ ГИ ЗАДАВАТ СА ПРОПУСНАЛИ ДА ЗАБЕЛЕЖАТ ЧЕ В ЕВРОПА ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСИЯ КЪДЕТО ПОЧИТАТ "КРИМИНАЛИ" И НАЙ ВЕЧЕ МИЛИОНИТЕ ИМ ИМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И В СЛУЧАЯ Е ПРИЕТ ВЕДНАГА НОРМАТИВЕН АКТ С КОЙТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ СРЕЩУ ВОЙНАТА КОЯТО ВОДИ РУСИЯ СРЕЩУ ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ- В НАЧАЛОТО ОПОРКАТА БЕШЕ- НИЕ ЗАЩИТАВАМЕ РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ В УКРАЙНА СЕГА ВЕЧЕ ГЪРМЯТ НАРЕД, А РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ- ТЕ БЯГАТ В ТАЯ ЛОША ЕВРОПА А НЕ КЪМ КРЕМЪЛ ЗАЩО ЛИ

30

Анонимен

преди 2 години

Не е единствения случай - вече други руски диригенти, музиканти, оперни певци, журналисти с руски произход бяха насилвани да правят публични изявления срещу Русия и при отказ да го направят, бяха уволнявани или контрактите им анулирани. Убиха белоруски шофьори на паркинг в Европа, защото имали белоруски номера, гонят руски студенти от западни университети - вината им била, че са се родили руснаци. Дори забраниха руските котки и кучета на киноложки изложби (котките обичат Путин).

29

Анонимен

преди 2 години

Сложно е,а какво да кажат украинците бягащи от домовете си, утре може да са разрушени,а много са.Разрушена е най старата православна църква в Харков,летища,военни бази,окупирана АЕЦ и как е възможно такава сатрапщина ?Украинците мислят ли за Чайковски и др.композитори,кои да харесват кои не?Какво като музиканта е против войната."Вожда обезличава всичко руско,да покаже силата се налага с война,изнудване,ядрен шантаж,с армия без оглед разрушения, бежанците,те виновни ли са?Ами спрете го музиканти

28

Анонимен

преди 2 години

Ето докъде докара този самозабравил се *** негодник дори интелигенцията на Русия! Както при Сталин, ще има много руски творци в изгнание. Сега светът ще мрази всичко руско, само защото ще го асоцира с войната на Путин...Такава разруха и такова петно върху имиджа на Русия, и Сталин май не е успял да причини.

27

Ами

преди 2 години

Да благодари за това на великия днешноруски фюрер !

26

Анонимен

преди 2 години

До 47 - "красиви момичета бла-бла" Не са ли безплатни Украинки не ми ги хвали. Нагледахме се на отвлечени, "с обещание за кариера в света на модата", украински момичета в адамиева.

25

Анонимен

преди 2 години

"Не, знам какво направи Хитлер на 1 септември 1939 г.! Само че сега никой не подкрепя партай геносе Путин!" Е никой не го подкрепя, ама както миждаш и по лайкове и дислайкове по форумите има много, които знаят за Донбас и Азов.Също ужасно много хора научиха за отказа на САЩ и Украйна да се обявят срещу нацизма и фашизма декември 2021ва на среща на ООН на 17ти Декември - единствените 2 държави от цял свят. А онзи дето ми величае Острова на Сахалин, нека се запознае с острова на Епстайн.

24

Анонимен

преди 2 години

ако вземе че путин дойде и насам, тези русофили във форума ще са първите напуснали държавата и избягали надалеч!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Остров Сахалин - много е скучна. Чел съм я, но за ентуастите все пак казвам, че я има в сайта на читанка.

22

Анонимен

преди 2 години

Нещо дpuc.бъгъ ги е шубе да напишат, че Сухиев са го тормозили "великите демократи" от "великата европа" да се отрече от Русия.

21

Анонимен

преди 2 години

Гледали ми сте филма "знам какво направи миналото лято"? Е Путин го е гледал. Чисто и просто имитира всичко направено от САЩ и оставя хората в Европа сами да си правят равносметката. Ето го същото в обратна посока от преди 3 дни: Metropolitan Opera replaces Anna Netrebko after Russian singer refuses to speak against Putin. Ukrainian soprano steps in. В САЩ принуждават Нетребко да напусне защото отказва да говори срещу Путин/Русия. Продължавайте с пропагандите, ама в интернет няма скрито-покрито.

20

Мдаа

преди 2 години

Много късно се сещате за мира, другари. Като ви удари по джоба.

19

Анонимен

преди 2 години

Подал е оставка, след като е видял нашите политици, че са артисти от Болшой театър.

18

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да бъде тотално изолирана икономически , културно и всякак дори!

17

Анонимен

преди 2 години

Американците си разчистват сметките с всеки който не прави мисли и не казва каквото на тях им е кеф . Така че всички дружно трябва да заявим че Путин е луд , че байДън се бори за украйнците а не за собствените си интереси във военната индустрия. Задължават чрез заплахи хората и бизнеса да поставят санкции на Русия.Бизнеса обаче не иска да сложи санкции. Синът на байДън си загуби този месец комисионните от газопровода и са бесни На.цисти.те

16

Анонимен

преди 2 години

Типично за западните варвари - забраняват Достоевски, Чайковски. А парижката опера свали от програмата преди време Лебедово езеро, защото премиера казал, че мъжете трябва да бъдат мъжествени и да танцуват мъжки роли. Впрочем той е украинец, но има татуировка на Путин на гърдите си и я показва по цял свят.

15

ШибиРиби

преди 2 години

До 16. Малко четеш щом не си прочел за Германия. А прочете ли за Ню Йорк Метрополитен опера където уволниха Анна Нетребко и я замениха с украинка. Щото хем иска да е в Ню Йорк хем да е приятелка на Кремълското Джудже. Аре нема нужда от толкова талант, бегай при Кашчей