50

Анонимен

преди 2 години

До 64 *** видеото- И какво видя бе *** видеото? Кой го е направил и с каква цел ли? Ако Путин е искал да я подпали, какво му пречи да го направи сега като е под негов контрол? А си работи и дава ток за Украйна. Махни го тоя смачкан каскет от главата си бе! И мисли не с него а с мозъка си! Не съм му фен на Путин а на истината.

49

в дупе ли сте

преди 2 години

"Никой не знае как всъщност е станал пожара на сградата..... "правени всички малоумниРусофили, или само ти?

48

Анонимен

преди 2 години

До 61 рушките ***- Абе ти да не би да искаш да ме изкараш фен на Путин? БРъкаш бе каскет!

47

Анонимен

преди 2 години

До Гледахме как ванка- Гледал си на майка си в ....! И едната и другата страна се обвиняваха за случката! Която бе всъщност е далеч от централата. Никой не знае как всъщност е станал пожара на сградата.

46

61 рушките идиоти

преди 2 години

не само в Украйна, а във всяка една страна са способни само на разрушения, а идиотиКато теб могат да се възхищават вегетирайки около рушкияПародиен център.

45

путьо късия превзе

преди 2 години

ли Полски Тръмбеж, или ловните дружинки не му позволяват?

44

Анонимен

преди 2 години

До 58 каскет смачкан- Дали съм бил роден тогава или не няма значение. Тогагава беше СССР и пак в Украйна. И не е моя вината че си със смачкан каскет

43

Гледахме как ванка

преди 2 години

с танка стреляше срещу централата......приматскаТактика.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54- Калкво са намерили не знам, но гледах видео как украински военни горят купища документи от някаква институт-лаборатория.

41

командват ми хуя

преди 2 години

видяхме 1986 какво нсправихаПриматите в Чернобил.

40

Глух Пор

преди 2 години

Закъснявате с новините. Вече са две централите и то от вчера. Не само Запорожката

39

Анонимен

преди 2 години

Днес видях твърдения в ютуб, че руснаците са намерили документи, доказващи че Украйна вече е разработвала мр-ъсна атомна бомба и е обогатявала уран и получавала плутоний. Имало е документи за сътрудничество с Турция, която очевидно се е стремяла да създаде собствено ядрено оръжие. Сигурно скоро ще се разбере дали е вярно, но е известно, че в Украйна има достатъчно научен потенциал в ядрените разработки.

38

Анонимен

преди 2 години

Централите да по-близо до Просията, отколкото до Европа. Не знам какви сметкк си правите...

37

Анонимен

преди 2 години

Американците за това не се намесват в Украйна , рашките кат видят зора ще бомбандират атомните електроцентрали и ще покрият цяла Европа .После кой прав кой крив , няма да има значение .

36

Анонимен

преди 2 години

"...като се позова на украинския ядрен регулатор..." - ясно. Значи раша командер казва на атомите как да се делят, тъй ли?

35

Анонимен

преди 2 години

Сложили да политкомисари, които не разбират, но командват. Светът трябва да се моли, да е по-широко скроен конретният и да остави хората да си вършат работата. Въпреки че това е оксиморон, широко-скроен политрук?

34

Анонимен

преди 2 години

Значи, няма проблем

33

Гражданска Защита

преди 2 години

Най-добрата защита от радиация е противогазът, оня дето покрива цялата глава и гумените наметала, дето с ластици се връзват и стават на гащеризон и гумени бутуши, Най-важното е да не се вдишат радиационни частици, защото попаднат ли в организма ще ви убият за дни. Махате въздушния филтър на колата и си проветрявате къщата с вентилатор през този филтър за да не позволявате на радиоактивни частици да влязат в къщата ви.

32

Анонимен

преди 2 години

Командирът на "руските сили" е чеченец и абсолютен спец по уникално оборудване на Siemens. Това че ще гръмне е ясно, добре че бачка само един реактор. Азсезаредих с калциев йодит, вече го вземам в профилактичните дози и се махам от София. Давам и седмия апартамент под наем.

31

ПредполагамНЕзнаете,

преди 2 години

че японската Фукушима още бълва радиация. Още 100 000 (сто хиляди) години ще бълва, след като се разкова.