350

Анонимен

преди 2 години

вместо израз радвам се , използвай доволен съм, вземи си учителка по български език

349

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

Що ли не си стоя това момче в канада ами дойде тука да ръси акъл и бисери.На тия на които служи за тях сме само територия която трябва да контролират.

348

Един съвет

преди 2 години

Господин премиер, представете си, че Маседония обстрелва Струмската долина - Петричко. Как ще реагира България, при условие че Македония не спазва примирието, а продължава да обстрелва и убива невинни Българи. Ще нападне ли Македония, за да защиги гражданите си? Така е и с Украйна, която изби 14 хиляди в Донезката републиса. Това имайте в предвид, а не приказките на НАТО и Евросъюза, които с мълчанието си подкрепят злото.Друго: Украйна заплашва наш политик, че се изказвал срещу нейната позици

347

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 372 "най -слабия и неадекватен премиер в историята на България управлява в най-критичния момент за страната ни." Не е Кико, ами си е чист мОнчу - нали дребното зло юмручко смени "модела Борисов" с модела "мОн-чу"? По кройка на собствената си кобила! Ама пък как хубаво му дойде войната - заради мОньовата НЕКАДЪРНОСТ сега вече не само "боко" му е крив, но и цялата галактика! ПростоКире няма нищо общо - всяка сметка за ток и всеки твой залък хляб ги определя мОн-чу!

346

Анонимен

преди 2 години

Вече на два-три пъти дават снимка на Киро с гръб към българския герб , с гръб и към надписа "Република България"(така си говорят с визуални знаци) , това означава, че този човек не работи за България изобщо, ако не партията му, то поне Киро трябва да смените на всяка цена!

345

Димби Провадия

преди 2 години

на Кирил Петков все повече му личи , че яко го помпят с наркотици и стимулиращи алхимични субстанции . Започнахме отганизация за най-скорошното му сваляне от поста министрър-председател на цяла Велика България !!! Скоро всички на ударни митинги и по всякакаъв начин ! За нас го правим , не бъдете *** безучастни !

344

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам ви да не бързате да махате Киро, защото ми се струва, че може да стане и по-зле или ако махнете Киро, пак трябва да има либерали във властта, Пеевски или някой друг, защото либералите пазят сянка от слънцето! Ако го няма слънцето, тогава може да слагате който си искате, но сега то управлява! Не ви препоръчвам и Слави.

343

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДА ти помогна, за да ги намериш по-лесно, ще ти кажа, че почти цяла България обича Русия, всички имат симпатии към руснаците, явно или тайно, даже и платените марионетки, които говорят срещу руснаците, тайно обичат Русия, бъди сигурен в това, няма как да промениш любовта на българина към Русия, няма как! Цяла източна Европа обичат Русия, натискаха хората изкуствено и на думи да мразят Русия и да бълват русофобия, но тя е в сърцата им!

342

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ЧАКАТЕ? ВДИГНЕТЕ ВЪЗСТАНИЕ СРЕЩУ "ТРИМОРИЕТО" С КОЕТО БЛОКИРАТ ЕВРОПА! "ТРИМОРИЕТО" Е ЕДИН КРАЙНО ОМРАЗЕН АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ, ПРЕДАТЕЛСКИ ПРОЕКТ, ПРОСТО СТАНЕТЕ ЦЯЛА ЕВРОПА И ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ НЕГО! КОЙТО СПОМЕНЕ ДУМАТА "ТРИМОРИЕ", ДА ИЗХВЪРЧА ВЕДНАГА ОТ ВЛАСТТА! ТЕ ВИ БЛОКИРАТ, ЗА ДА ВИ СРИНАТ ИКОНОМИЧЕСКИ И ВСЯКАК, ТОВА Е НАЙ--АНТИЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ, СЪЗДАДЕН ОТ НЕЕВРОПЕЙЦИ! БОРЕТЕ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ!

341

Анонимен

преди 2 години

КАКВОИ ЧАКАТЕ? ВДИГНЕТЕ ВЪЗСТАНИЕ СРЕЩУ "ТРИМОРИЕТО" С КОЕТО БЛОКИРАТ ЕВРОПА! "ТРИМОРИЕТО" Е ЕДИН КРАЙНО ОМРАЗЕН АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ, ПРЕДАТЕЛСКИ ПРОЕКТ, ПРОСТО СТАНЕТЕ ЦЯЛА ЕВРОПА И ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ НЕГО! КОЙТО СПОМЕНЕ ДУМАТА "ТРИМОРИЕ", ДА ИЗХВЪРЧА ВЕДНАГА ОТ ВЛАСТТА! ТЕ ВИ БЛОКИРАТ, ЗА ДА ВИ СРИНАТ ИКОНОМИЧЕСКИ И ВСЯКАК, ТОВА Е НАЙ--АНТИЕВРОПЕЙСКИЯ ПРОЕКТ!

340

Анонимен

преди 2 години

Европа и ЕС , трябва да притисне Гърция и Полша да анулират договорите си с Англия, ще ви таковат от разлчини страни драги европейци! Англия направи бариера на Европа с договора между Украйна,Полша,Англия. Току-що писаха, че вече са вкарали атомни бомбандировачи в Гърция. Няма да им мигне окото, защото Европа не е техен дом, а наш! Не виждам друго мирно и добро решение, освен да попитате Русия дали е съгласна да влезе като равностоен партньор на Франция,Германия,ЕС!

339

Анонимен

преди 2 години

Кире, мандата ти прогресивно се скъсява. Избрахте най-лошия момент да се дупите на братята хамериканци и да лаете с женствените си гласчета срещу Русия. Гешев, мешеф - няколко хиляди на улицата. При 1000 лв. месечно за отопление и 20 лв. за литър бензин на улицата ще са милиони.

338

Анонимен

преди 2 години

Той не се "оказа", той бе посочен за "слаба ракия" - спомнете си Кой го спомена - най -големият приятел на изедниците на Блгария и българите.

337

Разочарован от Кирчо

преди 2 години

Киро се оказа слаба ракия. Разочарова ме много. По-добре е от онова лека Тиквун, но не много.

336

Анонимен

преди 2 години

Русия каква е, малка държава с бензиностанция с ракети дори ние простоватите които сме с някакво си образование няма да го кажем камоли пред Българските граждани. Марш към Канада.

335

Анонимен

преди 2 години

Голямата грешка си ти Петков, но основната вина е на Радев!

334

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

СКОРО МОЖЕ ДА ТЕ СВАЛИМ И С ТОЯГИ

333

явеяв

преди 2 години

Ах, олекна ми. Този го мислех за добре заоблен хамериканец. Щом едва след 10 дена зацепи, че БГ може да се окаже бойното поле на две идеологии. Има надежда за Киро Харвърдски!!! За България съм по-малко сигурен.

332

Анонимен

преди 2 години

Путин е на път да претърпи унижението на живота си от украинците, А пък най-хубавото в цялата история е, че българските национални предатели, продали род и родина за шепа инфлационни рубли, си показаха рогата и сега вече ги знаем кои са и къде са.

331

Анонимен

преди 2 години

Колко да сме спокойни докато Путин ни размах пръст.