9

Мобилен

преди 15 години

Никой няма да допусне Тюрксел тук. Причината е, че нито политици, нито чиновници, нито ченгета искат да има у нас голяма фирма, която да не може да бъде лесно изнудвана и шантажирана. Ако мислите, че Тюрксел са фирма от тип "на брато" и ще подслушва всичко живот дето й е клиент, сте се объркали генерално. Тюрксел не са спонсор нито на БСП, нито на ДПС, нито на НДСВ и няма да бъдат. Това обаче ги прави съмнителен победител за честота. Аз лично не го вярвам.

8

преди 15 години

това е добре за нас потребителите , цените ще продължават да падат

7

hakerkataaa

преди 15 години

Аз се занимавам с Мобилни Комуникации работя за един от мобилните ни оператори. 4-ти Джи ЕС Ем оператор няма да се пусне по простата причина, че последния стартирал е препокрил само 11% от пазарния си дял. В България на 7.600 000 души има издадени 10 000 000 сим-карти. Колко от тези 7,6 млн според вас ползват телефони..?! Сложете ги около 5 млн... НА човек се падат по повече от 3 карти... Все още комисията по далекосъобщенията отказва да даде честоти от 1800 мхц нагоре. Фаворит за 4-ти Джи Ес Ем оператор си остава Макс Телеком. Останалите са един чужд и партньорите на М-Тел, които няма как да получат правото след, като са дъщерни клонове на мобилния гигант. Така,че потребителите ще почакат може би 5 години до изпълнение на квотите на операторите.Аз се занимавам с Мобилни Комуникации работя за един от мобилните ни оператори. 4-ти Джи ЕС Ем оператор няма да се пусне по простата причина, че последния стартирал е препокрил само 11% от пазарния си дял. В България на 7.600 000 души има издадени 10 000 000 сим-карти. Колко от тези 7,6 млн според вас ползват телефони..?! Сложете ги около 5 млн... НА човек се падат по повече от 3 карти... Все още комисията по далекосъобщенията отказва да даде честоти от 1800 мхц нагоре. Фаворит за 4-ти Джи Ес Ем оператор си остава Макс Телеком. Останалите са един чужд и партньорите на М-Тел, които няма как да получат правото след, като са дъщерни клонове на мобилния гигант. Така,че потребителите ще почакат може би 5 години до изпълнение на квотите на операторите.Аз се занимавам с Мобилни Комуникации работя за един от мобилните ни оператори. 4-ти Джи ЕС Ем оператор няма да се пусне по простата причина, че последния стартирал е препокрил само 11% от пазарния си дял. В България на 7.600 000 души има издадени 10 000 000 сим-карти. Колко от тези 7,6 млн според вас ползват телефони..?! Сложете ги около 5 млн... НА човек се падат по повече от 3 карти... Все още комисията по далекосъобщенията отказва да даде честоти от 1800 мхц нагоре. Фаворит за 4-ти Джи Ес Ем оператор си остава Макс Телеком. Останалите са един чужд и партньорите на М-Тел, които няма как да получат правото след, като са дъщерни клонове на мобилния гигант. Така,че потребителите ще почакат може би 5 години до изпълнение на квотите на операторите.Аз се занимавам с Мобилни Комуникации работя за един от мобилните ни оператори. 4-ти Джи ЕС Ем оператор няма да се пусне по простата причина, че последния стартирал е препокрил само 11% от пазарния си дял. В България на 7.600 000 души има издадени 10 000 000 сим-карти. Колко от тези 7,6 млн според вас ползват телефони..?! Сложете ги около 5 млн... НА човек се падат по повече от 3 карти... Все още комисията по далекосъобщенията отказва да даде честоти от 1800 мхц нагоре. Фаворит за 4-ти Джи Ес Ем оператор си остава Макс Телеком. Останалите са един чужд и партньорите на М-Тел, които няма как да получат правото след, като са дъщерни клонове на мобилния гигант. Така,че потребителите ще почакат може би 5 години до изпълнение на

6

Neli

преди 15 години

Представете си турците както са с шалварите - с GSM последен модел. :D :D :D

5

AbJeCt

преди 15 години

10 000 000 делено на 5 000 000, не прави 3 сим карти на човек, а 2!!!

4

Daniel Hristov

преди 15 години

Аз се занимавам с Мобилни Комуникации работя за един от мобилните ни оператори. 4-ти Джи ЕС Ем оператор няма да се пусне по простата причина, че последния стартирал е препокрил само 11% от пазарния си дял. В България на 7.600 000 души има издадени 10 000 000 сим-карти. Колко от тези 7,6 млн според вас ползват телефони..?! Сложете ги около 5 млн... НА човек се падат по повече от 3 карти... Все още комисията по далекосъобщенията отказва да даде честоти от 1800 мхц нагоре. Фаворит за 4-ти Джи Ес Ем оператор си остава Макс Телеком. Останалите са един чужд и партньорите на М-Тел, които няма как да получат правото след, като са дъщерни клонове на мобилния гигант. Така,че потребителите ще почакат може би 5 години до изпълнение на квотите на операторите.

3

преди 15 години

На бас, че ще е турския ператор! Честито! По-евтино, но в замяна на това.....

2

Realist

преди 15 години

Сега,най-после,е ред на наша българска фирма.Имаме отлични професионалисти-българи.Стига с тия чужденци!

1

преди 15 години

най ми харесва турския оператор.само него чакаме ама определено дп ще му издействат доста благинки