38

Кармен Златарева

преди 2 години

Тоя май гледа много "българската" телевизия

37

Щирлиц

преди 2 години

Нито е "свят",нито е "отец".У лево заедно с цялата западна пас.мина.

36

Анонимен

преди 2 години

Нещо се е объркал, от Останкино казаха че било "специална операция"?!?

35

До 43

преди 2 години

Папата каквото е имал да каже, го е казал ясно. Това послание не е отправено към путин, който първо не е католик, а още по-малко християнин. Това послание е отправено към Латинска Америка, където живеят 90% от католиците в света. Който трябва да го разбира, вече го е разбрал. Двойните игри на болсонаро, ще му изиграят много лоша шега. Бразилското население за разлика от руското е свободно и може да избира кой да ги управлява.

34

Анонимен

преди 2 години

Я "светият отец" да каже нещо за избиването на християни в Пакистан, Саудитска Арабия, Афганистан.

33

Анонимен

преди 2 години

Каза ***а!

32

Анонимен

преди 2 години

Опа дядка, полека, чак пък реки... На фона на това което вашата долна секта е правила през историята, случващото се в Украйна е разходка в парка..

31

Анонимен

преди 2 години

До българина Като ти гледам правописа, по ми приличаш на руснак! То и съдържанието на това подсказва!

30

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Папата към Путин: ''В твоя случай самоубийството не е грях''

29

българина

преди 2 години

В Сърбия тече 2 г и текога бомби с убеднен уран 15 тона, в Афганистан текоха 20 г!,, във виетнам 10 г тече *** и глифозат, раундъп, в Ирак тече, в Либия

28

Оффф

преди 2 години

Папата и не само този ГОДИНИ НАРЕД КРИЕХА ПЕДОФИЛСКИЯ СКАНДАЛ В КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА. ПАК ЛИ ЩЕ МЕ ИЗТРИЕТЕ, ДНЕС БЕЗ УТРЕ?

27

ПроСоТо

преди 2 години

До Защо....Ами защото НЕ е "хало" грама!...А си е Антихрист от плът и кръв...

26

Morski

преди 2 години

Ааа, не така! Наш Янев още твърди- "Военна операция"! Робофили навсякъде в България! А България е била най-добре, когато Русия е била, джудже на картата! За сведение "Всяко тържество на българите е смърт за, Русия *" - И. С. Аксаков! Толкоз за безкористната руска помощ!

25

Анонимен

преди 2 години

Папич, нещо за Йемен от 2014 г. насам да кажеш ? Поголовни убийства на деца и над 340 000 убити за 8 години с основната помощ на САЩ? Фалшив Божий служител си ти, папич... ти служиш на мамона, но не и на Господа.

24

ПроСоТо

преди 2 години

За майтапа :-Война има обявена м/у СССР и Япония и доколкото знам,още няма подписано примирие...Та в Украйна е съвсем друго положението..Работата е доста объркана,но дано приключи по-бързо патакламата !

23

Влъг

преди 2 години

Папата си папка

22

Анонимен

преди 2 години

Колко невинна кръв проля пресветата инквизиция сатанинска?

21

ПроСоТо

преди 2 години

"Пресветия"май си нема понятие от много неща..И впрочем,не само той ...ВОЙНА има тогава,когато две или повече страни ОБЯВЯТ,че започват война !...В Украйна няма такова нещо !..Русия НЕ е ОБЯВИЛА война на Украйна !...Просто е предприела ИНВАЗИЯ.../доколко е оправдана, поне ние не можем да кажем..Аз лично не я одобрявам,но кой съм аз ?! /..

20

Анонимен

преди 2 години

Естественно подключиха и папата в пропагандната ингилизка машина. Да, трябва да се надига реакция, която да укрепи редиците на следващия коз в англосакския план, Полша. И отново с чужди ръце, ще поставят на масто Русия. С Паляците обаче ще стане ясно какво е война, и защо случващото се е само военна операция.

19

Бат ВенСи

преди 2 години

Въх, тук пишат и католици! И слагат минуси! Отивам спешно да се нарева в банята. И да се помоля някога, някой ден, Йерусалим и Ватикана да бъдат разрушени до основи. И най накрая обикновените хора да си отдъхнат.