157

Този

преди 2 години

Създаде руските олигарси, като им позволяваше да вършат тихомълком грабежите си, а с това да ги държи в шах !

156

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 175 Единствено трибунал в Хага може да остави Путин жив.Това е най-добрия вариант за него.

155

whistleblower

преди 2 години

Путин като разбере че нахлувайки в Украйна е влязъл във вълчи капан ще е твърде късно. Запада и нато го изиграха брутално. Ще му се иска никога да не е анексирал Крим.

154

Някой има ли отговор

преди 2 години

Има само две личности които имат практиката да сядат на дълга като кораб маса-в единият край единият, в другият край този с когото говорят. И да се налага да се провикват за да се чуват.Това го правят само Батман и Путин.Макрон като беше при Путин, той го сложи на такава маса като бяха двамата насаме и трябваше да се провикват за да се чуват.На такава маса Путин общува и с подчинените си-на 10 метра един срещу друг.Батман направи същото с Ким Бейсинджър на романтичната им вечеря. Защо го правят?

153

Мунчо

преди 2 години

На Путин му взимат мярката на акъла, францути, израелци, турци ... Да му скроят по хубава капа.Накрая ще го занесът в яувал в Хага, само той още не знае.

152

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До 173 Колега, има един птици, които обикалят земята, а други са на стационарна орбита. Чрез тях могат да се видят и номерата на съветските ЗИЛове и ГАЗки, а какво остава за поразените такива. ДНЕС всичко се вижда и всичко се знае.

151

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анониме къде да гипращат, когато джуджето е полудяло. Ядрен холокост ли искате да видите. Щатите и западът ще му свият крилцата по друг, много интелигентен начин, но са готови да бият джуджутландците и с яки ядрени бухалки, ако вятърът на промяната го наложи. Твай.

150

Жалко,

преди 2 години

че нямаме политик като Ердоган. От целия е световен "елит", той е най-адекватен. Може да не си е затворил летищетата за руски граждански самолети, може да си говори с , но той е много, много близо до Украйна и всяка голама беля там, ще засегне и страната му.

149

Анонимен

преди 2 години

А интересно НАТО къде е? ООН къде е? Нали се грижеха да има мир? Имат мироопазващи контингети. ООН имат едни с бели танкове и джипове....защо не ги пращат в Украйна да спрат руснаците?

148

Анонимен

преди 2 години

Путин няма алтернатива, Ама абсолютно никаква. Ако се откаже - генералитета ще го разстреля не толкова заради лошия имидж, а заради това че всички ще видят, че и без генерали може. Ако завладее Украйна - загубите ще бъдат толкова големи, че майките на войничетата ще го издирят и разкъсат Ако се получи по мек вариант на окупация следващите години руснаците ще трябва да плащат такива санкции и после репарации, че народа ще го ликвидира. Някой да предложи вариант когато Путин е жив?

147

Анонимен

преди 2 години

путин- убиец и фашист!

146

Анонимен

преди 2 години

Защо цензурирате името на главния чеченски главорез на Путин

145

До 173

преди 2 години

А дали са наистина толкова убити? И дали толкова техника е унищожена? Мен лично ме съмнява. Дезинформацията е и от двете страни. Най-малкото Украйна няма как да направи точна статистика при положение, че е в окупация.

144

Анонимен

преди 2 години

По план след 150 дни руската войска ще бъде избита, щом всичко върви по план.

143

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден по 1000 убити руски войници били по план?!!! Военна техника за 4 милиарда вече е скраб. Вероятно и това е по план?!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Война та е по план. Както при Милошевич вървеше по план и все по малка ставаше Сърбия. Появиха се нови държави

141

Анонимен

преди 2 години

2025 година.Шойгу докладва на Путин: - Операцията в Украйна върви по план. Напредваме към центъра на Киев...

140

Пуснете софтуер

преди 2 години

За биометрични и за лицево разпознаване!Колко паспорта ще излязат с една снимка? Може да са няколко човека;

139

Анонимен

преди 2 години

врсдт

138

Днес

преди 2 години

руские подхвотсникиhttps://youtube/watch?v=5ZUqRK41guI&t=2523s