58

Анонимен

преди 2 години

"Смелите" Азовци всички са с памперси вече използвани многократно.Те не смеят да пуснат жените и децата да напуснат градовете защото само за няколко часа ще бъдат унищожени с вакуумните оръжия.Руските войски дори няма да участват в сечта.Само ще гледат спектакъла на безопасно разстояние.

57

r3v0lv3r

преди 2 години

До ninaЯ дай линк да видим, че на първата страница виждам статия, че русаците са разбомбили гръцко селище край Мариопол и са убили 10 човека и обвиняват Азов, но гърците имат доказателство, че са били руснаците. Руснаците трепят наред и обвиняват Азов за всичко. Депопулизацията на Украйна върви по план.

56

nina

преди 2 години

Току-що четох интервеъ на грък,който е в Мариупол и казва,че не може да напусне града,защото фашисти от Азов патрурират и стерелят по цивилните.Можете да намерите на greekcitytimes

55

Анонимен

преди 2 години

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Министерство на вътрешните работи на Русия: 4000 души участваха в неразрешени демонстрации в Москва и Санкт Петербург, 2500 от тях бяха арестувани.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Хитлер и Сталин не си е позволил това.

54

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3rЯко си се объркал! Водач на "Азов"го е казал. Май после шеф в МВР на Украйна. По спомен: смърт за всички руснаци или негоден за живеене Донбас! Руснаците не искат цивилни жертви, защото натиска срещу тях ще се увеличи! И това със заличаването на знаците по високите сгради. Искат руските ракети да ударят цивилни обекти и да ***. Май не случайно пуснаха затворници от Ислямска държава в район на кюрдите. Сети се накъде са се запътили! А чеченците срещу Асад в Сирия бяха на Кадиров!

53

r3v0lv3r

преди 2 години

На руснаците хуманитарни коридори не им трябват, трябва да обезлюдат района, за да могат после да го контролират по-лесно.

52

Храбрите азовци...

преди 2 години

...още по- храбро се крият зад жените и децата, които държат натикани в минираните им жилища в Мариупол! Слава Украини, слава гейроям!

51

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кой има интерес от провала на хуманитарния коридор. Търсех в инт. пространството мнение на наш или чужд западен анализатор но ненщо ги няма, затова вярвам на АЗОВЦИТЕ , нека така продължават , за да има мир и спокойствие при нас и бъдеще на децата ми.

50

Анонимен

преди 2 години

До пет-десет дни след като огладнеят достатъчно самите местно жители ще видят сметката на тия които го използват за жив щит.

49

Анонимен

преди 2 години

Русия няма никакъв интерес да държи цивилни в града,който иска да превземе,напротив,много по лесно ще е ако ги няма.Това обстоятелство обяснява,кой всъщност проваля хуманитарните операции,този,който не иска да загуби града.Така жителите му са заложници.

48

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко се възмущавам от гадната пропаганда, която завладя света. И най-вече-хората престанаха да мислят. Приемат всичко казано за чиста монета. Ми нека. Така ще се прочистим от тъ паци. Тази война ще донесе едно добро-ще изметем бок луците.

47

Про руските партии

преди 2 години

Нищо общо нямате с нас българите, руски ***,никога няма да промените,евро атлантическата ни принадлежност,това е бъдещето на децата на БЪЛГАРИЯ цивилизационният ни избор.Заедно с вашият вожд Копейкин идете в Русия,като подарък на Путин ви даваме, съветските паметници.

46

Анонимен

преди 2 години

Какви хуманитарни коридори ви гонят? Там всички магазини си бачкат, осветлението не е спряно. Живеете в един тъмен западен свят и така ще ви бъде.

45

Анонимен

преди 2 години

Как си мислите вие че приятелите на зеленски от Азов ще позволят коридор. Нали това ще покаже Русия в хуманна страна и ще развали плановете на Бай-Дън.

44

Азов, Бандери

преди 2 години

нацисти терористи - крият се зад цивилните!

43

Анонимен

преди 2 години

винаги сте показаи фото от демосрациите и ареститите а сега нема .това е фейк прпаганда

42

Козела

преди 2 години

До там,някакви криещи се анонимни,нали ваще съветско руски господари,ни нарекоха българите,заедно с вас,фашисти,сега и макетата ни наричат така,ето историята се повтаря в Украйна,24 май национален празник, ще ви бръкнем отзад руски,сръбски проксита.

41

Анонимен

преди 2 години

Дайте снимка в близък план на емблема на войник от полка Азов. Така поне ще можем да преценим на кой да вярваме.

40

Анонимен

преди 2 години

До аха Що копи-пействате опорките на руските престъпници нон-стоп, нали българите "вярват" на Путин? Думите не заместват реалността, а реалността показва какво са ви накарали да правите!

39

nina

преди 2 години

Aзов говорят истината?Мда,има много видео материал в нета с бойците на Азов.