52

Анонимен

преди 2 години

Американската пета колона се е активизирала и в самата Русия.

51

пътник

преди 2 години

Путин си отива но какво ще правин с путинѝьовците в България малко са ама врякат.

50

Анонимен

преди 2 години

А Путин не бил фашист?!

49

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има много брожения и граждански бунтове в цялата империя... Давид ще победи Голиат...

48

Анонимен

преди 2 години

По коя точка ги арестуват? Наркомани? Или нацисти?

47

Иван

преди 2 години

Тия руснаци са по-бетер и от нас овчедушни.Никога,ама никога не органазираха през годините масов протест срещу властимащите.Какъв е тоя страх,какво е това примирие след като всеки ден санкции до дъно срещу страната си имаш,отделно крах на националната валута.А бре излезте половин милион на Червния площад и го стреснете тоя психопат в Кремъл.Кой знае...

46

Анонимен

преди 2 години

Молдовците са най-бедната държава в Европа, ако не знаете. Ние сме най-бедната в ЕС. И те посрещат "нещастните= бежанци като царе. Всеки носи кой каквото има. Една бабичка сготвила и носи, а важната украинка и казва-аз такова не ям. Друга пък я настанили безплатно в хотел-а тук няма басейн. Трети пък пък го питат има ли нужда от нещо-да не ни мислите за просяци, цялата ви държава ще изкупим. Много още има, но няма място да го напиша. В нета има доста, гледайте.

45

Анонимен

преди 2 години

Абе тия украинци-бежанци, защо пристигат в Молдова на кабриолети, ролс-ройси, майбахи заедно с кученца на съседната седалка и не качват свои сънародници с бебета? А после размахват знамена и врещят "Слава Украину" в чужда държава? И искат по заведенията да им говорят украински. В Молдова???? Някой да ми обясни. Защото това е факт, заснет нагледно.

44

Анонимен

преди 2 години

Понеже там в западна европа няма протести. Там са доволни от всичко. Какво стана с жълтите жилетки на вашата прехвалена демокрация.? Разкатахте и фамилията на вашата прехвалена демокрация. Жестока цензура, убийства на демонстранти, данъци, да се задавим всички. Проклета ви демокрация! През соца бяхме много по-свободни и щастливи. Бях дете и с това си го обяснявах, но вече знам, че не е било само това.

43

Анонимен

преди 2 години

Все едо да излезе Соломон Паси и да каже, че всички българи подкрепяме НАТО. Мнението на продажните грантаджии няма никакво значение.

42

Анонимен

преди 2 години

винаги е иимало фото на арестите и демосрациите а сега нема нищо или това е фейк и пропаганда от ваща страна г-а журналисти

41

Детенце

преди 2 години

,,И защо ги арестуват,мамо? Ще ги бият ли?" -така ме попита синът ми на 6 г. след като ни чу със съпруга ми да си говорим...

40

Анонимен

преди 2 години

Голямо плащане ще падне следващите години. На всички като Абрамович да конфискуват имуществото може и да не покрие поразиите от кагебейчето. На този свят неплатена сметка НЯМА. Един с пари, друг с кожа

39

Афганистанец

преди 2 години

До Германец. А да си германофил, значи да си Меркелофоб.

38

...

преди 2 години

умни били, руснаците някой каза отдолу, не искали да са васали. СМЯХ в залата. Само на диктатори и олигарси искат да слугуват нали. В русия има 20 олигарха мега милиардери и 200 милиона които им слугават преживявайки на хляб, орзи и каквато далаверка врътнат и се радват че бършат на някой г*за, стига танкове да има и Велика Россиа.

37

Германец

преди 2 години

Да си русофил означава да си путинофоб. Желая сила и кураж на истинските руснаци и да успеят да свалят психопата Вова.

36

Американофилите,

преди 2 години

Много сте силни и сплотени ама на думи! На КОЛКО украински семейства помогнахте?

35

Анонимен

преди 2 години

Руснаците изпуснаха дяволчето.Но скоро ще си го приберат.

34

Пак ли?

преди 2 години

Цало стадо крави на краврите мучат в хор тука! Да нямате час по синхронно звукоизвличане? :):):)

33

Време е

преди 2 години

Тортата Европа да бъде преразпределена парче по парче! Добре, че имаме Премиер експерт по тортите като част семейният бизнес!!