10

верно ли

преди 2 години

Това е определено фалшива новина. Даже вие сте наясно с това, но независимо от това я публикувате. Какво целите или колко ви платиха? Освен това да се цитира каквото и да е британско за Русия, вече е толкова субективно, изкривено и лъжливо, че няма повече накъде. Даже САЩ са малко по-обективни.

9

Анонимен

преди 2 години

Като влязоха в Харков , къде ходят на тоалетна, по улиците? Окаляха хубавия град! Няма ли полиция да ги арестува?

8

ХА ХА ХА

преди 2 години

АБЕ ТОЯ ОТ БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДА КАЖЕ ЗАЩО ИЗЛЪГАХА ПРЕДИ ДА НАПАДНАТ САДДАМ ХЮСЕИН И ДА СРИНАТ ЦЯЛА ДЪРЖАВА , ЧЕ ИМАЛ ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ ???? И КАК ДА МУ ВЯРВАМЕ СЕГА НА ТИЯ ЛЪЖИ ?????

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

Британското военно разузнаване-ДА ТИ ПУСКА ПАРТЕНКИ АНДЖЪК НЕГОВА РАБОТА

6

Костя

преди 2 години

Жива пропаганда Ако искаше Путин зап помалко от 24 ч щеше да ги срине А така забавя за да осетят тези бандеровци бавната и мъчителна смърт Както те са горяли живи българи през 2014 г

5

Анонимен

преди 2 години

Зеленски издава заповет и спират и предават оръжие и Путин ще ги помилва. А така се крият и не се вижда къде са и трябва да събори всичко.

4

Оффффф!

преди 2 години

Според това същото британско разузнаване в Ирак имаше химическо оръжие. Вече 21 г го търсят и не могат да го намерят. Това обаче не пречи на американците междувременно да точат иракския петрол.

3

Анонимен

преди 2 години

търсят да помагат с храна и вода, за разлика от запада който не прави нищо освен да въоръжи нацистите на Еврейски за да има още убити

2

Анонимен

преди 2 години

Тея ако са като британските учени, мани, мани...

1

Анонимен

преди 2 години

Целия свят се възхищава на мъжеството на украинците. Браво! А нашите страхливци биха се предали на секундата.