24

Анонимен

преди 2 години

ами как ще се приберат като нема самолети ще останат на улицата руснака си прибра туристите мислете му вие

23

ПроСоТо

преди 2 години

Свежо !.....След като ФАШАГАТАТрюдо си ПРИСВОИ цялата власт и въведе фашистки режим в Канада,при който ВСЕКИ може да бъде задържан до три месеца и да му бъдат блокирани сметките и имуществото му иззето,БЕЗ съд и присъда,само в "обвинение" за "ТЕРОРИЗЪМ",сега е заточил лиги и за сънародниците си от Русия....

22

Анонимен

преди 2 години

Мали какво ще прави Русия без огромното си канадско малцинство което не съществува.

21

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Няма коридор. Санкциите не са срещу руските нормални граждани. Ако искат и имат визи, могат да пътуват. Друг е въпроса, че има всички белези, че руските власти ще се опитват да спират все повече собствените им граждани да пътуват на запад. Точно както беше през Студената война. Горките руснаци.

20

Анонимен

преди 2 години

вземете си просто Киро, че много хора го търсят да го насъветват

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Руснаците имаха някакво население, което беше започнало да живее някак близо до средноевропейското ниво (разбира се, благодарение на Западните фирми и възможности). Ще бъде любопитно сега тези свикнали на някаква нормалност хора как ще реагират на връщането им в каменната ера. Дори и бедняците в Бангладеш имат по-малко ограничения.

18

Анонимен

преди 2 години

Мастеркард и виза преустановяват дейността си в Русия. Все по- самотни и по-изолирани, цензурирани, излъгани, дезинформирани, бедни и обречени остават руснаците. Чужденците се изнасят, вкл журналисти, защото само споменаването думата "война" ще ги вкара в затвора

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Отава приканва канадците да не обсъждат открито руското нашествие в УкрайнаС две думи не трябва да се нарушава дезинформацията . истината за войната май е съвсем друга.Супер! Нищо ново под слънцето!" Пак путинофила не е разбрал: става дума за кандците в Русия, защото както вече знаем, в Русия се въведе закон инкриминиращ "неправилното" тълкуване на "операцията". Канадците просто пазят гражданите си да не попаднат на мушката на руските власти в Русия.

16

Пак пропаганда

преди 2 години

А наглосаксите не можаха ли заедно да обявят че се изнесят? А първо Англия, после После Канада, Австаралия, САЩ, накой минйон - да съсздават стаден ефект! И а пилним новините? Ее-е-е поилттехнолози!

15

Анонимен

преди 2 години

Само напълно откачил човек би останал в Русия, имайки предвид, че всички действия на руските власти показват, че имат намерение ТРАЙНО да откъснат страната от света. Това буквално се очертава като Северна Корея 2. Трябва да си ненормален, за да се правиш, че живота ти може да продължи както искаш след това.

14

До 15

преди 2 години

"С какво да напуснат, като няма самолети. С лодки-еднодръвки?"Влака за Финландия от Петербург още си пътува. Само трябва да имаш ваксина, различна от Спутник.

13

Анонимен

преди 2 години

може ли да си приберат и кирчо от българия? докато не ни е вкарал в някоя война?

12

Анонимен

преди 2 години

Отава приканва канадците да не обсъждат открито руското нашествие в УкрайнаС две думи не трябва да се нарушава дезинформацията . истината за войната май е съвсем друга.Супер! Нищо ново под слънцето!

11

Анонимен

преди 2 години

Аз призовавам един канадец да напусне България докато е време,щот скоро ще съжалява че се е раждал!!

10

Анонимен

преди 2 години

Оставка киро, пpocт си и си предател.Напускай докато не е сме те погнали с тоягите

9

Анонимен

преди 2 години

Трюдо е фашист! Много ясно, че ще заеме фашистката страна.

8

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро също да се прибира в Канада заедно с протежетата си. Целият народ го мрази!

7

Анонимен

преди 2 години

Айде и тези посрани. Някой ще отнесе нуклеара и после да ходи да обяснява, че няма сестра

6

Анонимен

преди 2 години

всички канадски граждани да напуснат и България

5

И

преди 2 години

Нашия канадец да си го приберат.