317

България

преди 2 години

Мисля че това правителство ще си ходи май....

316

ПЛАН Б

преди 2 години

АЗОВЦИ И БАНДЕР- ФАШИСТИ ПУСКАТ ХИМИЧЕСКО И НАЙ-ВЕЧЕ БИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ СОБСТВЕНОТО СИ, ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛО В УКРАЙНА, НАСЕЛЕНИЕ! ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ И КРАВАРИТЕ ПОЧВАТ ДА МУЧАТ В ЕДИН ГЛАС И ПУСКАТ НАТО СРЕЩУ РУСИЯ - 3-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА! СЛЕД ОКОЛО 10000 ГОДИНИ МАЙМУНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТНОВО С ОГЪНЯ И ЛЪКА...

315

WASP

преди 2 години

Война до последния украинец?

314

Алекс

преди 2 години

Русия е Велика

313

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос- И защо преписват тука отдавна деградиралия и станал за подигравки The Washington post. Сигурен съм че журналистите на сайта не са по-зле от журналистите на тоя пар-ца-л.

312

Въпрос

преди 2 години

A защо тази война не се спре! И защо трябваше да се започва въобще. Илюзия е че Путин ще върне заграбените територии дори и да спре войната, ако не му се изпълнят желанията! Илюзия е че при Байдън и Зелените, ЕС и Германия няма да пуснат СП2 дори на тройни цени газ. И ще забравят дори. Защо въобще Русия нападна Украйна? Защо въобще трябваше да губи тертории, след като тъй или иначе Русия няма да и позволи да прави постъпки за НАТО? Кой подведе Зеленски. Кой ще носи отговорност за жертвите?

311

Анонимен

преди 2 години

В градска среда единственотопредимствео на отбраната е да се крие зад цивилните. Това и правят нацистите в момента. Това и ги подстрекават да правят от запада.

310

Щирлиц

преди 2 години

План А-ще си бръкнат отзад с лявата ръка,план Б-ще си бръкнат с дясната.

309

План Б

преди 2 години

До Анонимен чума ,антракс ,бруцелоза ,холера ,гарантирано

308

аз

преди 2 години

До Лиеж - 13-ти ден не могат да превземат град в Украйна. Украйна която е подкрепяна от ЕС и ФАЩ.

307

Анонимен

преди 2 години

Ачи те и сега я подкрепят отвън

306

Лиеж

преди 2 години

До пан Володьовски,руснаците 13-ти ден не могат да превземат един Мариопул, дето е под обсада от не знам колко дни! Тея верно са големи на приказки а на действия никакви!

305

пан Володьовски

преди 2 години

План Б...е всъщност Партизанска война. Това измислиха "стратезите" от Вашингтон... То много гениално!!! И как мислите? Руснаците изобщо не са предвидили такъв сценарий..Така ли?Абеее....глупостта не ходела по горите,а по хората.

304

ЖестокоНоЕтака

преди 2 години

Кой е на власт - семит евреина Зеленски ако беше истински баща на народа ще излезне да се бия като Порошенко, всички български царе до Османско. Но не сложили са евреин както направиха пред световните войни в БГ семита Фердинад, и сина му после се довлече и внука му добре че той само лампти за имотите а не прави войни. Кой отнесе техните страдания пак българите. Исмислили са го да сложат такъв с корупция да го изберът нали е демокрация на ***. Те са българи не украинци.

303

Петров

преди 2 години

Украйна в този си вид, член на НАТО, естествено, означава край за Русия, не само като велика сила, а въобще като някакъв фактор даже от регионално значение. Как мислите това може ли да стане, освен в мокрите сънища на САЩ? Нека бъдем реалисти...

302

Анонимен

преди 2 години

Запада да изпрати 100 000 снайпера в Украйна и руснаците сами ще избягат

301

Анонимен

преди 2 години

до Тодор Живков: Да влязат и да ги гонят до Москва ама те в северна корея не смеят влязат, за Русия да не говорим. Тая война хитро я измислиха янките. Жалко за украинците.

300

Смешници

преди 2 години

Пак глупости.По руската ТВза руснаците мача е преключен.А нациската банда ще бъде избита.Янките се провалиха.

299

тодор живков

преди 2 години

Какъв план Б , влизайте и ги гонете до москва .За 10 дена да свършва мача .

298

Анонимен

преди 2 години

Това с липсата на храна за която и да е армия си е пълна глупост. Ако някой си представя как готвачи готвят на полеви кухни, се заблуждава. Товарят се MRE пакети и продоволствието е осигурено.