81

Анонимен

преди 2 години

Международния лихвар призовава да се взимат повече кредити,бизнеса процъфтява по време на война,сигурно съжаляват,че не могат да дадат и на русия

80

положително

преди 2 години

Европа и Русия ще се изравнят по стандарт с африканските и азиатски народи и миграцията ще спре.

79

Киро безинджията

преди 2 години

на просто кире го обясни това , а не да се прави еркюл поаро за безнистанциите и да измисля накакви небивалици , един път неспомена хората се редят по бензиностанциите защото цените се качват

78

не може да бъде!

преди 2 години

Паоло Савона -м-р по европейските работи на Италия - "Мислех ,че санциите са срещу Русия до момента ,когато отидох до бензиностанцията!"

77

Рамадан Хасан

преди 2 години

Заради болните амбиции на един диктатор целия свят е изправен пред криза.За 11 дена какво е постигнато в Украйна? Абсолютно нищо!!!Руснаците трябва да го ликвидират този човек иначе ще страда цялото човечество.

76

Краси

преди 2 години

Комунистите-русофили да четат внимателно!Това са последиците от въшливите мужици!

75

Баба.

преди 2 години

Защо не раздават ваксини и маски на бежанците? Или ковид е стара мода.Нашите " олигарси" си правят дребнавички сметчици ,че бежанците ще им работят " без пари".3 милиона Българи - бежанци без война.Взели ги в хотели, а след това искат помощи от държавата!

74

Пич

преди 2 години

Продавам голф двойка дизел. Продавам го с нови гуми и две празни туби. Нищо не е платено.

73

Анонимен

преди 2 години

Глисталина да вкара малко бежанци в семейството си, че да й оправят генофонда. За друго не става.

72

Анонимен

преди 2 години

запомнете една дума: стагфлация!

71

Наблюдател

преди 2 години

Дали пък това не беше целта

70

Анонимен

преди 2 години

Тва с фактите е много условно. Някой ти написал в нета, че така било и айде - факт/статукво било. Излагам мнение не по факти, а по логика. Койт разбрал - разбал.

69

Анонимен

преди 2 години

До Ай и аз да обясня Aко искаш да обясняваш първо трябва да се зпознаеш с фактите, а ти не си го направил. Та, защо "искаш да обясняваш"?

68

Анонимен

преди 2 години

До 144Ако Янукович, не беше сложил Вето върху приетото от Парламента искане за членство в ЕС сега нямаше, да има Десен сектор.Русия иска да завладее Украина като постоянно поставя, не изпълними условия.Последното е може да сте в ЕС, но без Крим и Донбас. Ако украинците се съгласят ще измислят ново неизпълнимо условие!

67

Ай и аз да обясня

преди 2 години

Тия всички престъпления, за които говориш, са инсценирани и ПЛАТЕНИ от САЩ, като продължение на Майдана, за да се обвини Русия (тогавашния и сегашния П-кин, какъвто е да е той на момента) в това, че "спъва демокрацията" най общо казано. Нещата не са толкоз прости, както изглеждат. Пример: дори в Бг никой вече не излиза на обикновен протест без пари, камоли да убива/гори. Ей това е младото поколение.

66

noFreeman

преди 2 години

нали това ви беше целта рептили гро.з,ни... като не успяхте да ни избиете с инжекциите...

65

Анонимен

преди 2 години

До колкото знам в Русия цените на енергоносителите си е същата. Еми значи там ще се произвежда всичко и готово. Няма да има последствия :) И къв е извода ? Че Русия трябва да има равни права на разширяване с еврогейския съюз иначе разположените между тях народи ще изчезнат. Тези народи трябва свободно да избират към кого искат да са или пък независими и от двете за да могат да вземат най изгодното за тях решение. РАВНО ПРАВО НА РАЗШИРЕНИЕ ЗА РУСИЯ И ЕС ;)

64

Анонимен

преди 2 години

И ко стана, с биологично оръжие не можахте да спрете Китай, сега гледате да отслабите Русия и после бой по Китай, ама нещо сметките не им излезнаха верни... тепърва не само, че ще има сътресения, ами някои икономики като нашата просто ще изчезнат...

63

Анонимен

преди 2 години

Едно е ясно - кризата от тия санкции ще е много по-дълбока и дълга от ковид кризата. Създадена отново от едни и същи "хора", и отново - за доброто на целия свят, и отново без действително да постигне предполагаемите си цели...

62

Нане

преди 2 години

сталинка и государите и, този път настъпиха мароко по опашката... Ще има яко кютек по фашистките сащисани кратуни...)))