112

ГОЧО

преди 2 години

Как да си изкривя душата и да оправдая такова нещо!!?? Не че много харесвам Путин, но за някои неща направо го уважавам, добре е той за да прочисти тая 1фашистконацистка1 сган1!!! В западните медии, няма да чуете коментар по въпроса, но вместо да пращат хуманитарни помощи им пращат 1оръжия1 за милярди!!! Укрите са 1тъпаци1 и половина!!!

111

.

преди 2 години

Минирането не беше ли забранено от еди-коя-си конвенция??

110

Анонимен

преди 2 години

Талибани не хора. Войната ще свърши мините ще останат да напомнят за исчадиата на ада които са ги поставили.

109

Анонимен

преди 2 години

До Вупрос "Мините не са ли забранени с международна конвенция?!" Когато воюваш срещу терористи никакви конвенции не важат. Те не се впечатляват от такива неща.

108

12356

преди 2 години

До Престъпление от УкриНа луд ли се правиш? Или така ти е казано за днес ?

107

Престъпление от Укри

преди 2 години

Ето ви военни престъпления официално признати от Украинските войски. Тези мини ще убиват в мирно време и цивилни украинци.

106

Вупрос

преди 2 години

Мините не са ли забранени с международна конвенция?!

105

Дядя к

преди 2 години

Правилно ли си спомням, че македонските ни братя ти наричат фашисти?

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "Братушките вече имат сухопътен коридор от Донбас до Крим, т.е. цялото югоизточно крайбрежие на Украйна вече е свободно от фашисти" Напротив, сега вече е ПЪЛНО с фашисти. Фашисти, които бомбардират беззащитно население, нямащо идея защо върху главите им падат бомби и ракети, население, което ги посреща с "(вървете си) В КЪЩИ", население, което гладува заради руските фашисти. Историята вече е определила Путин като равен на Хитлер. Въпрос на време е това да влезе и в учебниците!

103

Mda

преди 2 години

Нали руснаците обичат да почиват по черноморието? Ето им безплатен шанс за цял живот

102

Анонимен

преди 2 години

Това черноморско кайбрежие вече стана неизползваемо. Че кой ще ви ходи на плаж по минирано крайбрежие? Такава глупост!

101

Анонимен

преди 2 години

Дано крейбрежието на Одеса стане масов гроб за руските, фашистки окупатори! Амин!

100

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

До Гух Пор!Да,точно така!!!

99

Глух Пор

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА- Да!!!!!!!

98

Глух Пор

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА 185- Напипал си според мен нещо важно, но си се поувлякъл. Периодичното появяване на Нов Световен Ред е май неизбежно докато свят светува. И в основата му е винаги в марксизма-комунизма, - това е най-сладката идеология за мошеници, който искат да лапнат целия свят., със сладки приказки за равенство и ядене на корем. А такива винаги ще има. Затуй и заклеймиха Хитлер, но никога Ленин и Маркс. Та и нашите комунисти са в Брюксел.

97

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

До Глух Пор.Образно казах създаден.Правилната дума е обсебен или превзет от тези същества на Злото.Да.Тръмп е Достоен Американец,Човек.Той тези Зли същества ги наричаше Дълбоката Държава.И му фалшифицираха изборите,за да могат час по скоро да си прокарат Новият Световен Ред,част от което е провокацията с влизане на Украйна в НАТО и разполагане на ядрени ракети на територията и.И съответно неизбежно предопределеният ход от Страна на Русия,да се защити,ако не иска утре пистолета ,да е на слепоочи

96

Глух Пор

преди 2 години

До пияница мистик- 177 - Коментара ти е много мистичен. Не разбрах има ли нещо в него!Но пък аз съм живял и при предния Нов Световен Ред със Светлото Бъдеще и съм му ял попарата. Поживях с наслада и при истинска демокрация две десетилетия, сега обаче пак почнах да надушвам и повръщам от същия Нов Светоцен Ред с подменени имена само.

95

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

До Пианицата Мистик.И между другото ,никога не съм влизал в комунстическата партия,докато мои състуденти се натискаха и влизаха ,за да градят кариера.Но това,че не бях фен на ония строй,не ми пречи,да видя,че другият срой е бил само маска(лустро) ,докато премахнат конкуренцията в лицето на Източният блок.Сега вече се вижда истенското Сатанинско лице на Демонкратите,които стоят зад Западните правителства.

94

Глух Пор

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА-180- Тук вече не съм съгласен с теб. САЩ не е създаден за това. Имали са и Рейгън и Тръмп. Просто шайката на глобаситите лека полека ги яхнаха за да опитат отново Новия Световен. Виж СССР бе създаден за това от същите, но и там ги иритаха им отнеха идеята. СССР и интернацинолизма се провали . Но същите не се отказват от марксизма.

93

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Негодници сте вие всичките,които подкрепяте Сетовният жандарм.В Сирия и Ирак ,заради вашите кумири умряха над 2млн човека.Вас трябва да ви изринем,защото сте поддръжници на Убийци!!!