38

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че ВСВ започна като Германия нападна Полша, но в този момент Русия си взе половината Полша за себе си, защото фашистка Германия и Русия бяха съюзници!!!

37

СС

преди 2 години

А да се показват на децата хомо-книжки и да им се обяснява колко е нормално да си хомо това по-хубаво ли е?

36

Анонимен

преди 2 години

русия ще измете тия които са против тях с рус подобре дружба а враговете си не прощава

35

Евро Либераст Европ

преди 2 години

В Европейският съюз пък правят книжки и филмчета за Жендърството и колко е нормално хомо, би и другите полове гейове и лесбийки. Книжки и филмчета за европейските деца да ги обучават да не бъдат сексуално ограничени, а с широка ориентация може и BDSM секс игри да си правят.

34

Анонимен

преди 2 години

Толкова е деградирала Русия, че е жалко като гледаш всичко това.....

33

пияница мистик

преди 2 години

До Някой си === Понеже сте прости гал0ши повечето дрогаре комунисти като теб обяснявам като на малко дете. Ако психясалото джудже убиец не беше посегнало на Украйна да и завземе Крим със сила, както и да навлезе в източна Украйна и да си присвои Донбас и Луганск, да разположи свои сили и да лъже, че уж населението били руснаци, дето искали да са съветски граждани, а не украински, сега тази война нямаше да я има. Всичко щеше да си е мирно и тихо. Украинците си пазят територията, това е.

32

Аз

преди 2 години

В УВЕ кинд карали децата да правят мартеници от жълт и син конец. Може и това да коментираме?!

31

HeinrichHimmler

преди 2 години

Много е смешно как ни говорят за руската пропаганда, като всички западни и американски медии ни облъчват от сутрин до вечер с фалшиви новини, не само за войната ами в последните 20 и повече години!

30

Някой си

преди 2 години

Ами това което показват на руските деца е точно това което се е случвало през последните 8 години. Защо това да е пропаганда????? Това е чистата истина..... за съжаление. Но никоя от западните медии или наши не го показаха по новинарските блокове. Не подкрепям това което се случва в момента, но не подкрепям и това което се е случвало в Донбас и другите бомбардирани райони от украинската армия.

29

Анонимен

преди 2 години

И Северна Корея имат едни пропаганди филмчета за деца.Русия отива на б0клука

28

Анонимен

преди 2 години

Героите само на мен ли ми напомнят на Бивас и Батхед?

27

кръстоносец

преди 2 години

И какво да им показват? 70-те пола или как да минат под дъгата? Преди време имаше клип с едно корейско дете, което уж пеело хвалебствия към ким чен ун, после се оказа фейк. Оставете децата на мира, независимо какви са.

26

анонимен

преди 2 години

От раждане до смърт,в Русия всеки живее само с темата война. Те са генетичната грешка на човечеството.

25

РЕАЛНОСТ

преди 2 години

*стотиците българи доброволци* отишли с автобуси и бусове са Хотелиерите - те изпращат *викачи* - ловят украински бежанци като шарани . Ще им плащат по 40 лева на човек на ден , тока и Данъците ще са опростени . Не бъдете толкова наивни за да вярвате в доброто .

24

Анонимен

преди 2 години

Тук писанията за евтината пропаганда в гигантски мащаби са за грамотните работещи сънародници. Какво можем да очакваме от рубладжии, копейквци и наследници на соцовенни и партийни сакретари? ЛAЙHA

23

Анонимен

преди 2 години

Да, война се води там. Истинска война с бомби. Войната оправдава цензурата. тя е част от "играта". Обаче въпросът ми е - ние участваме ли в тази война, и ако не, защото няма бомби, то защо цензурата тук вилнее? Защо нямаме право на избор? Защо ни облъчват с едностранна и открито внушаваща, но алогична информация? Забравили са какво се случи с масираното промиване на мозъците по време на ковида...Всичко прекалено не убеждава, а отвращава! Само лъжци и неуверени постъпват така!

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са страшно нагли и безбардонни, живеем във Варна и тука бъка от руснаци по детски площадки и центъра. Дори в класа на детето ни има едно, още не знае български нито да пише нито да говори правилно, най слабия ученик в класа, майка му казва, че не е проблем това за нея. Важното е да си грачат на руския.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези всички до един са куковци, включително и 20 % от населението в България които им се възхищават и ги гони носталгия по салам камчия и жигула тубро !

20

Анонимен

преди 2 години

Наистина всичко напомня Втората световна война.Подготвят ги за "верволф"(самотен вълк).Немска програма на Хитлерюгенд. Дори и в последните дни на Райха,обучавани немски деца, поединично са продължавали докрай битката на Хитлер, с цената на безсмислената си смърт.

19

Анонимен

преди 2 години

Те руснаците са свикнали я с филмчета,я с рубли да промиват мозъци. Такива като Копейкин с лопата да ги ринеш. Не случайно никой не им вярва.