227

КАСАПИН

преди 2 години

Борисов: "Промяната" ни върна в първи клас.... КАК ТАКА ПАК ? Ти си го завършил без да се похвалиш ли ? Тиквуне ... тиквуне... спри да се показваш като лалугер тук там ами *** да нахраниш зайците !

226

Ангелина

преди 2 години

До АнонименТЕ ВСИЧКИ ОТ "КЛИКАТА" НА ГЕРБ ЖИВЕЯТ В "ДРУГА РЕАЛНОСТ",НО СКОРО ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ "ПРИЗЕМЯТ"!ЩЕ РАЗБЕРАТ ,КОЛКОТО И НЕВЕРОЯТНО ДА ИЗГЛЕЖДА ТОВА СЕГА ,ЧЕ ИДВА ВРЕМЕТО ,КОГАТО ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ"СПАСЯТ" И ЩЕ ПЛАТЯТ "ВИСОКА ЦЕНА" ЗА ТЯХНАТА ПРЕСТЪПНА БЕЗСКРУПУЛНА АРОГАНТНОСТ И УНИЩОЖЕНИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ.ВЪЗМЕЗДИЕ ВИНАГИ ИМА- ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е....

225

Изчезвай

преди 2 години

Не става вече Баце. Тия номера с приказки се изчерпаха и всички те знаят.

224

Ангелина

преди 2 години

Това ,че сме в "първи клас" е малко по- утешително ,все пак е ново начало...!!!Жалко е ,че някои продължават да си мислят ,че ще бъдат все в "първа класа" до пенсиониране в кликата от ЗЛОДЕИ- ЧУДОВИЩА лапащи всичко ,което им попадне "без труд и ум" ,но пък са се "перфектни " на "схеми" и мръсни организирани поръчки ,без да са се научили да "четат непознат текст" и да броят повече от 11......- това е равносметката на формираното "общество от ЗВЕРОВЕ" ,особен през последните 12 г.

223

Магелан

преди 2 години

Защо така мислиш голяма тикво кочкафалия?Върна тебе в първи клас защото няма вече от къде да крадеш.Ама сега ще си кажеш колко пари открадна от 3 млр. наши пари от данъците на народа с който построй на Путин за нула време отсечката на Турски поток през БГ. да захраниш с газ другите националисти шовинисти сърбите.

222

Някой

преди 2 години

Не Промянста ни вурна. Ти ни еърна 100 годони назад!!!! ТИ И и твоите корумпирани прояъели. Да гмиете в Сда дано взички,деъо ограбихте Нългария !!!Б

221

Ангелов

преди 2 години

Всичко което е казал е вярно. Промяната до сега нищо не е свършила а само лялят и с това ще си останат. Между впрочем едни 9 милиарда в декември изчезнаха и кокорчо мълчи като кумунист на разпит за тях но ще стане ясно в чии чекмеджета са надиплени.

220

Боли ме

преди 2 години

Егати простата тиква

219

Мен

преди 2 години

Баце, *** си в Испания, тия толупи тук така и не те оцениха подобаващо. Знае ли се, може там да ти провърви повече.

218

Ссср

преди 2 години

Доживотен затвор за корумпирания крадец Борисов и всички гербери !!!

217

БКП

преди 2 години

Затвор за Борисов и всички крадливи гербери !!!

216

Ямболски цървул

преди 2 години

При теб бяхме в 12-ти клас.....Ама в училището за бавно развиващи!

215

ахъ

преди 2 години

Някой знае ли стоят ли се тунелите над Дунав и мостовете под Стара планина? Какво стана?

214

Очевидно

преди 2 години

До Анонимен сега крадат кирчовците с 800% повече.Не че нещо е доказано за вярно за герб, май май ще са ни излъгали за тях.

213

Анонимен

преди 2 години

'Той нападна и Петков като заяви, че е недопустимо да наричаш Русия "бензиностанция с ракети".' -- ако петков е казал това наистина -- показва слабо познаване на реалния свят, толкова време живее в България, а вярва безкритично на лъжите на западната пропаганда, това което навремето Обама беше казал за Русия. Но борисов не е алтернатива на петков, и двамата не стават по различни причини, приличат си по това, че са безгръбначни и служат на чужди интереси.

212

Анонимен

преди 2 години

""Промяната" ни върна в първи клас" -- преведено от преносен смисъл в прав текст -- сега не можем да крадем.

211

Я пак

преди 2 години

А вие ставахте ли? Вижте ни метрото как блести, ама вижте и хората как живеят, 12 години на тоя принцип бяхте.

210

Анонимен

преди 2 години

Прав е

209

Л.Иванов

преди 2 години

Ами да си те връщаме отново теб, за да ни унищожиш- и в прекия, и в преносния смисъл, и като оня ***, който запали третата световна война, да ни докараш до гражданска война! Но ти няма как да го разбереш! Теб те интересуват само пачките!

208

Bg.

преди 2 години

Те ни върнаха в "първи клас ",а вие ни върнахте в детската градина.