136

Анонимен

преди 2 години

Интересите на всички държави по света са, да се отърват от робството, на което САЩ подлага почти целия свят

135

Анонимен

преди 2 години

Великия китайски народ се нуждае от безлюдните огромни териториии на рускофашиската федерация поробила 100 народа.

134

Анонимен

преди 2 години

Китай не иска да вземе страна те си гледат икономиката не като нас България и все на нашите в устата е ние сме малка държава от не зависи нищо ами като не зависи ще се дуп. ите на всеки.

133

Анонимен

преди 2 години

Приятелството между двете страни свършва на хребета на Урал.

132

Татул

преди 2 години

След всички санкции, които се опитаха да им наложат САЩ на Китай, бива да заемат страната на краварите!

131

Гг

преди 2 години

Не забравяйте, че Октомври месец тази година китайската ком. партия ще има конгрес на който ще се избере нов лидер или пак същия. Си няма вече толкова подкрепа, а не знаем отдолу кви *** може да изплуват

130

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама Китай отдавна е "заел еднозначна позиция"... и който не я осъзнава, или се прави, че не я разбира - си е негов проблем. Китайците слабо ги интересува дали некви 'не одобрявали' 'позицията' им...

129

Анонимен

преди 2 години

Китай не е против санкциите даже ги спазва китайски банки отказаха помощ на руски корпорации ...

128

Анонимен

преди 2 години

Китай много яко го начуква на Русия. Руснаците построиха "силата на Сибир" за своя сметка и се очаква да се изплати след 12-16 години. Междувпрочем миналата година Китай обяви, че започва да строй 1000 ядрени централи, които трябва да са готови до 2032 точно когато газопровода се изплати и започне да генерира печалба ... Това ако не е лоялен партньор

127

Анонимен

преди 2 години

Не е само Китай. Половината свят е против санкциите на САЩ. Примерно Китай, Индия, Бразилия, Мексико, ЮАР, Аржентина и много други.

126

Геополитик

преди 2 години

Износа на Китай вече няма толкова голяма тежест в тяхната икономика, както преди години. Докато Русия тъпче на едно и също място. В момента се очаква САЩ да заповядат на ЕС да спре да търгува с Китай, вече има започнали дела и търговски конфликти в определени сфери. Просто Китай не се чувства достатъчно силен за момента за да изиграе някоя карта и изчаква. Отделно във военно отношение им трябват още 10-20г.

125

Анонимен

преди 2 години

В момента кагебейчето го начуква на следващите поколения руснаци

124

Наблюдател

преди 2 години

Китай са на сметка да изкупуват евтино руските суровини. САЩ усетиха на къде поемат нещата и лека-полека местят производствата в Индия, Африка, Тайланд... Когато часът удари Русия ще установи, че Сибир е анексиран от Китай. Нямат нито финансовата, нито демографската, нито технологичната сила да запазят тази огромна територия.

123

Китайците са

преди 2 години

Много лукави !

122

Анонимен

преди 2 години

Китай потрива ръце като видя " моща" на рашката армия.

121

Геополитик

преди 2 години

Китай и Русия не са близки, просто имат общ враг, който се опитва да ги съсипе. Въпроса на който Русия ще трябва да отговори в следващите години е дали може сама да произвежда голяма част от това което консумира. Аз лично очаквам и Путин да го сменят след като свърши мръсната работа до 2г. и от там пак по старому. В момента САЩ има много голям проблем с цената на горивата, който не може да реши, тъй като никой не им вярва вече. Само нато слуша САЩ, другите са против.

120

Анонимен

преди 2 години

Ай фонът ви е произведен в Китай..

119

Zlata

преди 2 години

Френското правителство посъветва френските компании "да не бързат да напускат Русия". Това съобщи в събота вестник Figaro, позовавайки се на участник в срещата в Елисейския дворец, на която в петък вечерта бяха поканени представители на водещи френски компании. Ето така.

118

Анонимен

преди 2 години

Кредитния рейтинг на Русия е понижен с няколко степени наведнъж , няма инвеститор който д а вложи пари повече там поне през следващото десетилетие, но те сами си го заслужиха, нали!

117

Анонимен

преди 2 години

Няма вечни приятели, има вечни интереси.