48

Ха-ха

преди 2 години

Тази пролет/сезон за Русия са модерни камуфлажни дрехи, обувки и "военни парфюми" - трябват им за фронта ...Всичко за фронта, вси1ко за Победата! Какви ти там Louis Vuitton, Hermes и Chanel.

47

пурко

преди 2 години

Всички славянски държави,които бяха приети в нато и ес,ни смятат за втора ръка хора.Не се заблудавайте за англосаксите.Нас ни използват само заради ресурсите,които има всяка отделна страна.

46

пурко

преди 2 години

Ха,ха ха.Кой пазарува в тези магазини.Не вярвам да са бедните руснаци.

45

Анонимен

преди 2 години

Голяма драма. И без това са си изпели песента. Значи само им е до шанела.

44

Анонимен

преди 2 години

Вуйтони микрофони мобифони тонколони ласмаги джасмаги смартуфони мутрофони

43

Анонимен

преди 2 години

И има защо да съжаляват, то, май само руснаци пазаруват в лукс магазините, харчейки мръсните си пари.

42

Анонимен 23 до 38

преди 2 години

Значи доста западни автомобили се правят в Русия, ще се загубят много работни места и данъци, има много богати руснаци, но кел файда ако няма да могат да си купят качествени коли, Мерцедес и БМВ са марките за които руснаците буквално умират, Русия ще загуби всички връзки с останалият свят, няма как да оцелеят, според мен Путин ще бъде свален от младото поколение , което има повече общо с Европа отколкото със ссср поколението.Путин си вкара автогол и то ГЩ голям.Лошото е че, ще нападне и други

41

Няма айфони, майфони

преди 2 години

Мали! Ся руските кифли, ще трябва да пазаруват контрабандни дрехи он Илиянци.

40

Анонимен

преди 2 години

Ефектът ще е същият, ако от Ролс Ройс заявят, че си изтеглят представителството от България.

39

Анонимен

преди 2 години

Това е най- готиното нещо, дето може да се случи! Само изветрели мозъци продължават да се кланят на марки и реклами и да наливат маса пари в сметките на дж.ендърски компании. Този лукс е всъщност демоде. Не ви ли писна от реклами и провокации на неща, от които нямаме нужда, за сметка на скрития разпад на "висшето общество"?

38

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на руснаците, лятото са в Турция и ще разбият бутиците там. Турция не си затвори въздушното пространство като нас.

37

Анонимен

преди 2 години

Ужас какео ще правят сега инфлуенсърките - спряха им тубата фейса а сега даже една чантичка лиус витон не могат да си купят, ле лелле ужасна война...

36

Анонимен

преди 2 години

За да започне война,Русия е преценила,че фалира. Целта на войната е грабеж на природните ресурси в донбас. Най- вероятно 2-3 другари олигарси искат да си купят нови яхти,защото руската виагра не им действа. Как иначе да си осигуpят cтepвятa

35

АХА

преди 2 години

Те щото руснаците всеки ден пазаруват от Луи Вутон, Хермес и Шанел! Кой знае колко са били на загуба и сега си намират предтекст да се оттеглят от руския пазар. Те богатите рускини, дето пазаруват такива марки, пак ще го правят.

34

Анонимен

преди 2 години

Тези са си самодостатъчни.Само дето след изтеглянето на технологийте от Запада двайсетина милиона руснаци ще останат без работа.Или ще правят бомби срещу купони .Иначе са си самодостатъчни.

33

До 38

преди 2 години

Страшни автомобили. Като гледам руснаците не искат да ги купуват и карат. Дай друга опорка за руските автомобили.

32

Тодор Живков

преди 2 години

Да затворят и в БГ. А забраех, те имат ф Китай и Русия, *** капиталистическата съюзна страна са я забравили.

31

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 И ЗАЩО РУСНАЦИТЕ ДА ЗАГУБЯТ. ГУБЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ОТ ЗАПАДА. РУСНАЦИТЕ СИ ПРОИЗВЕЖДАТ ТЕХНИ АВТОМОБИЛИ И ЩЕ СИ ГИ КУПУВАТ И КАРАТ. ГОЛЕМИ САНКЦИИ НЯМА ЩО.

30

Анонимен

преди 2 години

коментиращите, да ви питам колко руски стоки имате вкъщи?иначе големи фенове на русия, а само западни стоки купуват, лицемери!

29

Анонимен

преди 2 години

Те губят. Китай ще им предложи по луксозни и по евтини.