31

Че

преди 2 години

CNN чете ли ги някой още? Тези лъжат като за световно...

30

Шизофрения

преди 2 години

ЕС пропагандата "най-демократичната пропаганда", която ни казва "истината" наготово и ни "пази" като спира руските медии. Така де, пази ни от усилието да мислим върху различна гледна точка. Руската пропаганда - "отнемане свободата на изразяване и обективна журналистика". Фейсбук спира профили на медии и това не е цензура, но спирането на фейсбук било цензура.

29

Анонимен

преди 2 години

Вече има само Министерството на истината.

28

Перде

преди 2 години

Колкото и да се опитвате да ги очерните българския народ няма да намрази руснаците... И хиляда статии да напишете колко са зле и какви са убийци ние всички знаем че това не е вярно. Шапка свалям на сърбите все пак тия същите срещу които се бият руснаците и преди 20 години трепаха Сърби, така че ги разбирам.

27

А при нас

преди 2 години

Кога?

26

Ххх

преди 2 години

А знаете ли, че целия похабен ресурс от САЩ, ЕС, НАТО и Русия можеше да изхрани сумати народ щеше да стане много по- добро място!

25

Лицемерието на ЕС

преди 2 години

ЕС и Англия правят всичко възможно да нажежават обстановката и пращат оръжие на Украйна вместо да се помогнат за мирни преговори! Хуманитарна помощ - ДА, военна - НЕ!!! Целта е ясна - разрушаване на две славянски държави!

24

Ххх

преди 2 години

Т.е. Без лъжи на руската земя..!

23

Анонимен

преди 2 години

Че това е страхотно тия медии и без това разпространяват само лъжи.

22

Факт

преди 2 години

Касметлии,без фейк нюз се живее по добре.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Лъжците набързо си признаха, че лъжат след приемането на закона.

20

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ИСКАХ ДА ВИДЯ , НЯКОЙ ЛЪЖЕЦ ОТ ТИЯ ВЪВ РУСКИ ЗАТВОР !!! ТОГАВА ЗАПАДА ЩЕ РЕВНЕ , ЧЕ ИМ СА НАРУШЕНИ ПРАВАТА , ЧЕ ИМ ОТНЕМАТ СВОБОДАТА !!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Тия що бягат от там бе ? Вижте : приет е закон , които може да вкара всеки във затвора , за съзнателно разпространение на невярна информация !!! И тия западните ....си хващат пътя ...какво излиза ....че лъжат за всичко , или пишат това което им оттърва !!!!!!

18

кристина

преди 2 години

и кои танкове влязоха първи и нарушиха червените линии на защитата на Путин??? - Натовските.. Но това никой от рептилите не го отрази, колко удобно нали?? Пак лъжи и лъжи..всъщност залога е бил много по-голям :( никой не казва за 16те биолаборатории, в които са се разработвали и съхранявали патогени опасни за човечеството, но най-ужасяващото е било разполагане на ядрено оръжие в Украйна..Е какво трябваше да направи Путин? да седи и да се хили като наш Кирчо или да уволнява с мека ръка генерали

17

коментар

преди 2 години

Това е ужасяващо! Ако бях руснак, без CNN, CBS и Блумбърг аз нямаше за какво да живея. Да ми отнемат и малкото удоволствие на живота. Просто щях да се застрелям.

16

Случаен минувач

преди 2 години

По времето на Елцин Русия приличаше на повален великан. Но - великанът, макар и повален, макар и озлобен - все пак е великан. Той впоследствие се изправи на крака и започна да си припомня кой как се е държал с него. Това трябва все пак да си го припомняме. Както и това, че продължаваме да купуваме бензин, нафта и газ от него.

15

кристина

преди 2 години

на всеки нормален президент ще му писне да лъжат и очернят ситуацията с оглед настройване на обикновения човек. То не бяха фалшиви новини, то не бяха актоьори, лъжи отвсякъде.. абе тия рептили умора нямат, само и само да се изкарат най-доброжелателни пред света.. Обаче имаме една поговорка - ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ? Не даде ли Путин свобода на всички съветски републики? Какво обещаха от запда на украинското правителство, че тръгнаха да избиват малки и големи в Донецк и Луганск 8 години.. и кои

14

Анонимен

преди 2 години

Промяната в руския наказателeн кодекс е предназначена да превърне всеки лъжлив репортер в клиент на съда, прави невъзможно продължаването на каквато и да е лицемерна и двустандартна журналистика в страната.

13

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВИЛНО!!!! В ЗЕМЯТА НА МОРДОР ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАВА САМО КАНАЛ 1 КИМ ЧЕН УН ТИ ВИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Все едно тук е различно, същата работа с медиите, но "за наше добро "