100

Лаврентий Берия

преди 2 години

Бойко Борисов обеща съдебна реформа 10 години си клати средният и етот това е резултата - после гласувайте пак за ГЕРБ !

99

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Значи, този ***, ако напусне дома си - какво трябва да стане с него? Сещайте се.

98

Анонимен

преди 2 години

Милен бързал да говори срещу маските. Ама Господ решил друго. Бог да го прости. Заблудена овца

97

Анонимен

преди 2 години

То пък в затвора като че ли ще го превъзпитат .

96

резака

преди 2 години

а къде е кръвнината която трчбва да заплати на близките на Милен Цветков ?????

95

Анонимен

преди 2 години

У нас 9 години означават 5, ако работи в затвора и има добро поведение.

94

Анонимен

преди 2 години

Съда подкрепя богатите наркомани да се дрогират и убиват. Те не са виновни.

93

В

преди 2 години

Какво сте седнали да ревете тука бе не било справедливо,ало *** някой от Вас поглеждал ли е български затвор от вътре,бил ли е поне ден...9 години на тоя мамин син ще му се видят 900,като излезе няма да е човек...

92

Ангелина

преди 2 години

До ГеоргиАко не знаете правораздавателният процес е дълъг в България и понякога ,за съжаление в процеса на "чакане на справедливо правосъдие" - някои хора си "отиват" от този "справедлив свят" и понякога ,за да не кажа почти винаги за този "процес на отиване" е спомогнало и "сляпото правосъдие".Сега това решение най- вероятно ще бъде обжалване и в един миг ще се окаже ,че "виновника" за смъртта на Цветков ,ще излежи реално много по- малко години. Проблемът е "различният аршин ,с който се мери"

91

Бай Гроздан

преди 2 години

С една дума е осъден по непредпазливост точно на средното без предишни присъда(при баланс на смекчаващи и отегчаващи вината обстоятелства).Обвинението ще протестира за евентуален умисъл - 10 до 20,а защитата ще обжалва с оглед чистото му съдебно минало.Ако първоначалното обвинение бе по непредпазливост щеше да да си признае изцяло фактите в обвинителният акт и да му бъде намалено с една трета,така че законодателно е прецакан,тъй като делото е тръгнало по общия ред поради обвинение за умисъл.

90

Ангелина

преди 2 години

До ММ"Да дублираш",какво??!!!!Мисля ,че темата е правосъдие ,а не Гешев и Йорданова...!!!Правосъдието има "много лица- с тоги",за които то се е превърнало в "кривосъдие"- Темида е с превръзка на очите не ,за да е "сляпа" ,а за да се съди безпристрастно и справедливо ,без да е от значение ,кой е "насреща"....За съжаление повечето от нашите магистрати са го разбрали "погрешно" и затова им е по - удобна да са "слепи" ,докато и тях не ги "застигне" същото "сляпо правосъдие".

89

ММ

преди 2 години

Смешно и много тъжно , за последно се видя , че няма съд справедлив в БГ !Може да си убиваш спокойно и ако имаш някой лев в джоба , може и да дублираш ! Браво бе съдии , дано не станете на мястото на Цветков . Мисля , че пак ще искарате Гешев виновен , особено министър Йорданова !!!

88

Ангелина

преди 2 години

До фффффффДо фффффффЗа "делото Иванчева" е дори "съмнение за корупция" ,не е доказано и по делото има доста противоречива доказателства и по скоро може дори да се говори ,ако имаме обективно правораздаване за "лъжесвидетелстване",което ,ако се докаже е състав на престъпление ,което води до наказание и подвеждане на лъжесвидетелите под наказателна отговорност.

87

Анонимен

преди 2 години

До фффффффЗа "делото Иванчева" е дори "съмнение за корупция" ,не е доказано и по делото има доста противоречива доказателства и по скоро може дори да се говори ,ако имаме обективно правораздаване за "лъжесвидетелстване",което ,ако се докаже е състав на престъпление ,което води до наказание и подвеждане на лъжесвидетелите под наказателна отговорност.

86

Ангелина

преди 2 години

До AnonymousТака е ...А Вие ,какво предлагате?!!!Ще има ли ефект от предложението Ви и евентуално промяна .

85

Да

преди 2 години

Нали Гешев им е виновен за всичко. Сега Гешев ли му даде 9 години? . Представете си ако този дрогиран *** беше убил ваш близък, щяхте ли да сте доволни? Гешев е виновен, нали?

84

Ангелина

преди 2 години

До фффффффВъв връзка с "делото Иванчева"- Също така без реално да е реализирала "състав на престъпление"....,което да подлежи на наказателно преследване ,а да не говорим за наказание!

83

Anonymous

преди 2 години

Чета коментарите как всеки се възмущава, докато си пие ракията. Ще продължава да е така, докато всички пишем и седим на дивана, оправия няма да има, нямаме будно гражданско общество. Роби сме, не сме народ!

82

Анонимен

преди 2 години

Ако беше убил куче щеше да получи 5 години.

81

Ангелина

преди 2 години

Даже трябва и да поиска обезщетение за "неправомерно задържане"!!!В България няма справедливо правосъдие , а същото като варварството по улиците .Именно по тази причина престъпници от всякакъв характер остават с чувството на недосегаема безнаказаност - от най- дребния престъпник ,до "облеченият с власт " престъпник....Тези с "тогите" правоприлагащи законите не по правов път , а "по пътя на властта и парите" ще разберат ,какво е справедливо правосъдие от СВИШЕ- там винаги е справедливо!